SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Представление

Прочетете официалното описание

Топло посрещане в Швейцарския колеж по управление на хотелиерството Lenk

SHML, регистрирана швейцарска фирма в кантон Берн, е първото Швейцарско училище за бутикови хотели, което е концептуализирано и разработено, за да подготви студентите за обещаваща гостоприемна кариера, базирана на оперативните философии на луксозните международни бутикови хотели и курорти. Тези бижута за гостоприемство могат да бъдат намерени навсякъде по света, вариращи от луксозни два апартамента до двеста плюс помещения за настаняване и са представени от такива известни компании като водещите хотели на света, малки луксозни хотели, Relais

За да осигури строги академични учебни планове и съдържание, нашият Колеж по хотелиерство и ресторантьорство сключи споразумение за успешно завършване с Университета в Глостършир за завършване на бакалавърската степен "бакалавър" в стратегическия мениджмънт на хотелиерството в университета в Челтнъм (Великобритания).

Нашият колеж SHML се намира в изключително безопасното Бернско Оперленд и работи в рамките на истински бутиков хотел, който е отворен за гости през зимния сезон. Помещенията предлагат идеална среда за стимулиране на операциите, каквито се случват в търговските операции на бутикови хотели в световен мащаб, включително изобразителното изкуство на производството и услугите за производство на храни и напитки, разделянето на помещения, процедурите за надзор и управление. SHML има за цел да запази живите доказани във времето основи на Swiss Hotel Operations, както и да се поддържа от швейцарската култура, която през последните две векове е придобила отличителни белези като уникални в света. Швейцарската култура предполага целостта, неутралността, единството, безпристрастността, уважението един към друг и индивидуалната отговорност към околната среда.

Нашите учебни програми не се различават от другите очертания на програмата, с изключение на това, че съдържанието и действителното им прехвърляне към студентите се разглеждат от професионални хотелиери, които през годините са придобили уменията да управляват и управляват едни от най-добрите хотели и курорти в света.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в нашия специален колеж по управление на гостоприемството.

Места

Ленк им Симентал

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Уебсайт
Телефон
+41 33 736 33 35