School of Business and Trade

Представление

Прочетете официалното описание

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

За училището

School of Business and Trade предлага самостоятелно обучение, качествено, онлайн, безплатно обучение. Програмите са гъвкави и могат да се стартират по всяко време. Вместо традиционния начин на обучение в продължение на няколко години, учете със собствено темпо и пестете време и пари.

Безплатни онлайн програми, учебни ресурси и онлайн оценки са това, което прави нашите програми толкова уникални и интересни.

School of Business and Trade е създадено за насърчаване на образованието без граници и независимо от произхода. Член 26 от Всеобщата декларация за правата на човека гласи: „Всеки има право на образование и то е еднакво достъпно“. Понастоящем SoBaT предлага няколко квалификации, за да удовлетвори всеки, който се интересува от висше образование.

В днешно време акредитираното и качествено образование е много скъпо. Университетите таксуват хиляди долари. По принцип по-нататъшното образование е много скъпо за повечето хора и следователно те не могат да обмислят висше образование. SoBaT предлага лъч на надежда за борещи се студенти, които не могат да харчат хиляди долари, за да получат желаната от тях квалификация.

зрение

Декларацията School of Business and Trade визията на School of Business and Trade е: „Качество и образование без обучение за всички“.

Места

люцерна

Address
SoBaT Haus, Pilatusstrasse
Luzern, Switzerland

6003 люцерна, люцерна, Швеция

Програми

Това училище също предлага: