UBIS University of Business and International Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът за бизнес и международни изследвания (UBIS) насърчава работата в екип и помага на студентите да станат лидери и да започнат свой собствен бизнес

UBIS е млада институция, която има за цел да предоставя качествени програми в областта на международните отношения и бизнеса . UBIS DNA се състои от три основни фактора: реалния опит, индивидуалното внимание и международната перспектива .

Преподавателите в UBIS са високо опитни професионалисти . Те внасят в класната стая реални проблеми и ги разчленяват с критичното око на опита. Те предоставят на участниците стратегическа рамка, в която да позиционират проблемите, които ще бъдат изправени в професионалния ви живот.

UBIS следи отблизо развиващите се нужди на пазара и непрекъснато адаптира съдържанието на курса и методологиите си, за да гарантира, че нашите завършили са оборудвани с необходимите знания и преносими умения, за да успеят в бързо развиващия се свят на работа.

В UBIS няма да сте просто лице в тълпата. Обръщаме внимание на нуждите на всеки ученик и се стремим да предоставим персонализирано и персонализирано обучение за всеки един от тях. Нашите малки размери на класа ви помагат да се възползвате от по-задълбочени дискусии и да получавате индивидуална обратна връзка от вашите преподаватели. Това е създадено, за да помогне на нашите студенти да развият уменията и увереността си да успеят в кариерата, която искат да следват.

И накрая, ние сме наистина международна общност : преподаватели, служители и студенти на UBIS идват от над 40 различни националности и от всички краища на света. UBIS също има силна мрежа от международни партньори и наистина международна възпитаническа мрежа. В момента семейството на UBIS е разпространено на 4 континента.

Защо да учат в UBIS

 1. Персонализирани, висококачествени академични програми и факултет, който силно подкрепя индивидуалните бизнес ориентирани студентски проекти. Малкият размер на класата е ключов.
 2. Фокусирайте се върху кариерната перспектива на студента: програми, съобразени с бъдещето на работа; факултет с професионален опит, комбиниран подход за технически и социални умения.
 3. Силно разнообразно студентско тяло в кампуса и потапяне в международната общност в Женева. Семестър в чужбина (партньорски институции) и / или възможности за стаж (САЩ).

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Подробна информация

история

Университетът за бизнес и международни изследвания (UBIS) е основан през 2006 г., за да създаде институция с високи академични стандарти и благоприятна среда за студенти, заинтересовани от бизнес кариерата. UBIS е акредитиран от IACBE, EduQua и ISO29990. UBIS има мрежа от международни академични партньори и международна мрежа от възпитаници. Преподавателите, служителите и студентите идват от повече от 40 държави.

образование

В UBIS изграждаме студентски капацитет за навигиране на територии, с които може да са непознати, да се адаптират към променящите се обстоятелства, да работят в мултикултурни режими и да изпълняват проекти, които ще имат положително въздействие в света. Ние непрекъснато преглеждаме и модифицираме нашите програми и методи на преподаване, за да съответстваме на текущите бизнес и обществени потребности.

Нашите бакалавърски програми поставят силен акцент върху индивидуалния растеж и върху развитието на знанията, уменията и навиците, необходими за успех в бъдещето на работата.

Аспирантите са ориентирани към анализи и изследвания, които са приложими за съвременните бизнес въпроси.

През 2018 г. UBIS разшири своите академични предложения, за да включи доктор по бизнес администрация.

изследване

Студентските изследвания се поощряват и разработват чрез проекта „Камстоун“ на ниво бакалавър и дисертация на магистърско и докторско ниво. Очаква се магистърската и докторската дисертация да демонстрират оригинални изследвания и принос към нови знания. Професионалната експертиза на факултета е от решаващо значение за ориентирането на тези тези към реални бизнес проблеми. Оригиналността на изследването се следи чрез внимателно наставничество на тезите на предварително определени етапи на представяне на студентите. Очаква се факултетът да демонстрира изследователска дейност чрез принос в рецензирани списания и участие в публикувани доклади от конференции.

Кариерни перспективи

Перспективите за студентска кариера се засилват от висококачествените академични програми, които постоянно са съобразени с бъдещето на работа, от преподавателите с богат професионален опит, от акцента върху социалните умения (комуникация, сътрудничество, културна чувствителност) и от пространството, на което студентите се предоставят разработват свои собствени бизнес проекти. Известността, дадена на научните изследвания (основни проекти и дипломни работи), ориентирани към реалните бизнес въпроси, е основен фактор за подготовката на нашите студенти за успех. Студентите имат множество възможности, предоставени от женевската среда (например, участие в важни конференции, стажове в бизнеса, международни институции и НПО) и от нашите международни академични партньорства.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Услуги

Студентски кабинети

Кариерният център съветва всеки отделен студент къде да отиде за стаж. Всички студенти в Швейцария имат право да работят в продължение на 20 часа седмично - 50% пост, започващ от втория семестър на обучението.

 • Платформа за учене на ученици - помага за контролиране на оценките и учебните материали
 • Онлайн програма за дистанционно обучение
 • Студентски услуги за помощ при издаване на визи, формални карти за пребиваване, здравеопазване и настаняване
 • Ориентиращи дни за нови студенти: запознаване с преподаватели, обиколки с градски екскурзии, интеграция със съществуващите студенти
 • Студентска асоциация - организира забавни събития за студенти в и извън Женева

Настаняване

Екипът на студентските служби на UBIS помага на студентите да резервират споделена или единична стая в Student Residences в Женева (отделно разположена за жени и мъже). По желание на студента можем да предоставим редица агенции за услуги за преместване или да търсим стая в частен апартамент. Цените на жилищата в Женева са от 700 до 1000 CHF на човек месечно. Женева има отличен обществен транспорт и безопасно колоездене. Опитваме се да намерим помещения за живеене на пешеходно разстояние до кампуса.

Библиотека

UBIS предлага достъп до базата данни на EBSCO Business Source Premier, една от най-добрите и най-пълни бази данни за изследователски бизнес. UBIS също има малка физическа библиотека в кампуса и всички студенти могат да получат годишен пропуск в Библиотеката на ООН и да я използват безплатно.

Здравеопазване

Здравните заведения са извън кампуса. Всички студенти от UBIS кандидатстват за швейцарско здравно осигуряване, предназначено за студенти със специални цени от 65 до 100 CHF на месец в зависимост от вида на франчайзинга.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Кампус

Женевският кампус на UBIS се намира на едно място, в центъра на града и в близост до Организацията на обединените нации в Женева, централата на банки, корпорации и международни организации като СТО и Глобалния фонд. Кампусът е на 3 минути пеша от езерото Леман и на 2 минути пеша от Ботаническите градини на Женева.

Класните стаи са напълно оборудвани, имат естествена и изкуствена светлина и са големи и удобни. Има силна интернет връзка, студентски салон, малка библиотека и достъп до кухня. Малки кафенета, павилиони, супермаркети и ресторанти са много близо до кампуса.

Спортни съоръжения

Спортните съоръжения в Женева се предлагат на специални цени с отстъпка за студенти:

 • Месечно обезщетение за басейн - 10 CHF
 • Стадион за футбол - безплатно
 • Месечен абонат за фитнес - 49 до 65 CHF
 • Велосипеди, езерни лодки, водни велосипеди - под наем

Студентски сдружения

Няма нужда от културни клубове в кампуса, защото Женева предлага толкова много - например, богат избор от културни дейности на френски и английски език (излъчване, печат и онлайн медии и изпълнения на живо).

Информация за събитията е достъпна от Женевския туризъм или местните туристически бюра и местните вестници. Tribune de Genève “,„ Le Temps “и„ Le Matin “публикуват седмични добавки с подробности за местните събития и забавления. Женева има над 40 музея, художествени центрове и фондации и най-високият брой на кината на глава от населението в Европа (например, Orange Cinema (Cinélac), City Cinemas). В Женева има активна музикална и театрална сцена (35 сцени). Програмата на Genève, RegArt и Tribune de Genève изброява предстоящи театрални събития.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

акредитация

Университетът за бизнес и международни изследвания (UBIS) е сертифициран от EduQua: швейцарският сертификат за качество за висше образование.

UBIS получи специализирана акредитация за своите бизнес програми чрез Международния съвет за акредитация за бизнес образование (IACBE), намиращ се на 11374 Strang Line Road в Ленекса, Канзас, САЩ. Щракнете тук за списък на програми, акредитирани от IACBE.

UBIS също е сертифициран по ISO 29990 . Това сертифициране предлага основата за подходяща система за управление, насочена специално към образованието и непрекъснатото усъвършенстване на системата за управление, процесите и услугите. UBIS се гордее, че е първата сертифицирана швейцарска образователна институция по ISO 29990 (акредитирана от 14 юни 2013 г.), получила пълен сертификат.

Освен това UBIS е:

 • Член на Федерацията на предприятията Романде (FER)
 • Асоцииран член на Европейската фондация за развитие на мениджмънта (EFMD), която е една от ключовите мрежи за бизнес училища в света. Като част от мрежата носи много възможности за обмен на преподаватели и студенти, обмен на знания и сътрудничество.

Студентски препоръки

„Това, което харесвам в UBIS, са малките, много практични и изключително интерактивни часове, преподавани от преподаватели от най-високо качество. Великолепният кампус е разположен в сърцето на Женева, град, който притежава най-спокойните и огромни социални удобства. Освен това, аз вече успях да работя по пет бизнес проекта по време на обучението си, които бих могъл да продължа след завършване на магистърската си степен. "
Тимоти Масебе
Възпитаник на UBIS
„UBIS за мен означава качествено образование: преподавателите в UBIS се уважават не само в класната стая, но и от бизнес общности и международни организации по целия свят. Това прави голяма разлика по време на следването и след завършването, когато трябва да прилагате знанията, придобити в UBIS към околната среда в реалния свят. "
Лиридон Бикмети, от Косово
MBA завършил

Места

Женева

Address
Avenue Blanc,46
1202 Женева, Женева, Швейцария

Акредитации

EFMD Equis Accredited