Прочетете официалното описание

Aros е частна (реформа) Christian институция за висшето образование, който обучава студенти с призвание, като им дава възможност да въведете образователната професия с необходимата компетентност. Образователната природа в Южна Африка е динамичен с много предизвикателства и остър недостиг на преподаватели. Затова Aros има за цел да даде на студентите да направят разлика в образователната природа.

Кампус Aros 'се намира в Waverley, Претория. На около 800 студенти, които следват класове уикенд да се насладят на уникалната студентския живот, който е различен от всичко, се наблюдава друг кампус в Южна Африка. Това е мястото, където ще станем приятели, запознайте се с колегите, и работим усилено.

Aros е акредитирана от Комисия за висше образование Quality (HEQC) на Съвета за висше образование, Това е законово акредитационния орган, който акредитира програми всички висши учебни заведения и институции в Южна Африка.

Програми с обучение на:
  • африканс

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Aros, A Higher Education Institution

Програми образователна степен СВА " имат за цел да даде на студентите значителна теоретична основа, като едновременно съчетава ценен практически опит с теорията. ... [+]

[африканс: Baccalaureusgraad в Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) дава възможност на учениците да разберат принципите на образованието (конкретно до тази фаза) и да прилагат тези принципи на практика. Програми образователна степен СВА " имат за цел да даде на студентите значителна теоретична основа, като едновременно съчетава ценен практически опит с теорията.

Различните специализации в рамките на учебната програма се фокусират върху грамотност, математическа грамотност и умения за живот.... [-]

Южноафриканска Република Претория
Февруари 2020
африканс
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски