Прочетете официалното описание

За IMM Университет, Факултет по Маркетинг

Маркетинг е от основно значение за успеха на всеки бизнес, независимо дали е голяма или малка, а IMM ОСА играе важна роля в насърчаването на значението на маркетинга не само като кариера, но и като начин да се ориентирате бизнес.

Мисия

Мисията на IMM Graduate School на Marketing (IMM GSM) е непрекъснато да дари подходящи и качествени маркетингови умения, знания и компетенции на своите обучаеми, създавайки по този начин квалифицирани и добре оборудвани търговци, които са напълно квалифицирани и способни да практикуват ефективно в на бизнес средата. По този начин, завършили IMM GSM ще допринесат за цялостното развитие на стабилна и глобално приетите икономика.

Зрение

The IMM ОСА се стреми да бъде дистанционно обучение доставчик на избор и на Центъра за върхови постижения за маркетинг и маркетингови дисциплини, свързани в Южна Африка. В нашите усилия, за да се превърне в точка докосване за пускане на пазара на знания и информация, на IMM ОСА ще продължи да предоставя на всички заинтересовани страни с най-високо и професионално обслужване на клиентите и предмет на най-високото академично цялост.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

IMM Graduate School of Marketing

The BBA в Marketing Management съдържа задължителните модули и избираеми модули ... [+]

The BBA в Marketing Management съдържа задължителните модули и избираеми модули. Тази степен се състои от 20 модула и е структуриран по следния начин:

Година 1 MAR101 - Маркетинг 1 (20 кредита) BC101 - бизнес комуникация 1 (20 кредита) BL101 - бизнес право 1 (20 кредита) BM101 - Business Management 1 (20 кредита) BS101 - бизнес статистика 1 (20 кредита) ECO101 - Economics 1 (20 кредита) FM101 - 1 Финансов мениджмънт (20 кредита) Година 2 MAR202 - Маркетинг 2 (20 кредита) BM202 - Business Management 2 (20 кредита) ECO201 - Economics 2 (20 кредита) FM202 - Финансов мениджмънт 2 (20 кредита) MC201 - Marketing Communications 2 (20 кредита) Избираеми (20 кредита) Година 3 MAR303 - Маркетинг 3 (20 кредита) BM303 - Business Management 3 (20 кредита) FM303 - 3 Финансов мениджмънт (20 кредита) IAM301 - Международни и Африка Маркетинг 3 (20 кредита) MRT301 - Marketing Research: Теория 3 (20 кредита) MRP302 - Marketing Research: Project 3 (20 кредита) Избираеми (20 кредита) Избираеми модули ... [-]
Южноафриканска Република Йоханесбург
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

IMM Graduate School of Marketing

The BCom по маркетинг и мениджмънт науката е одобрен от Съвета на висшето образование (CHE) и ще се предлага от IMM ОСА над ... [+]

The BCom по маркетинг и мениджмънт науката е одобрен от Съвета на висшето образование (CHE) и ще се предлага от IMM ОСА над сегашното предлагане на BBA в Marketing Management. Южноафрикански Квалификация Authority ID номер е 90 737.

The BCom по маркетинг и мениджмънт Science съчетава функцията за търговия с асоциирани подпомагане функции като дистрибуция, логистика и управление на проекти със силен акцент върху бизнес изследвания. Тази квалификация е насочена към изпълнение на управленска роля в индустрията и следователно има силен бизнес фокус. The BCom по маркетинг и мениджмънт науката ще даде на студентите специализирани маркетинг и знания за управление, както и умения да прилагат тези знания за бъдещото им професионално развитие чрез академични изследвания.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
IMM Graduate School of Marketing

На BPhil отличие в Marketing Management ще се предлагат на ниво 8 на НКР (HEQF подравнени) и ще ... [+]

На BPhil отличие в Marketing Management ще бъде предложена на ниво 8 на НКР (HEQF подравнени) и ще се състои от 140 кредита.

Условия за приемане Подходяща бакалавърска степен по националната квалификационна рамка 7 с управлението на маркетинга 3 като основен модул. Изисква се CV и мотивационно писмо. Всяка друга равностойна квалификация.

От кандидатите се изисква да завърши следдипломен заявление за допускане форма за BPhil отличие в Marketing Management, която, заедно с заверени копия на образователните сертификати, идентичност / паспортни документи, мотивационно писмо и автобиография, трябва да се върнат с препоръчано писмо до: Деканът: следдипломно изследвания IMM GSM PO Box 91820 Оукланд парк 2006 A депозит трябва да придружава формуляра за кандидатстване.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски