IMM Graduate School of Marketing

Представление

Прочетете официалното описание

За IMM Университет, Факултет по Маркетинг

Маркетинг е от основно значение за успеха на всеки бизнес, независимо дали е голяма или малка, а IMM ОСА играе важна роля в насърчаването на значението на маркетинга не само като кариера, но и като начин да се ориентирате бизнес.

Мисия

Мисията на IMM Graduate School на Marketing (IMM GSM) е непрекъснато да дари подходящи и качествени маркетингови умения, знания и компетенции на своите обучаеми, създавайки по този начин квалифицирани и добре оборудвани търговци, които са напълно квалифицирани и способни да практикуват ефективно в на бизнес средата. По този начин, завършили IMM GSM ще допринесат за цялостното развитие на стабилна и глобално приетите икономика.

Зрение

The IMM ОСА се стреми да бъде дистанционно обучение доставчик на избор и на Центъра за върхови постижения за маркетинг и маркетингови дисциплини, свързани в Южна Африка. В нашите усилия, за да се превърне в точка докосване за пускане на пазара на знания и информация, на IMM ОСА ще продължи да предоставя на всички заинтересовани страни с най-високо и професионално обслужване на клиентите и предмет на най-високото академично цялост.

Места

Йоханесбург

Address
Atlas Studios
33 Frost Avenue Cnr Owl St
Braamfontein Werf
(Bordering Milpark)

Йоханесбург, Gauteng, Южноафриканска Република