The Design School Southern Africa

Представление

Прочетете официалното описание

DSSA

Един образование в дизайна е по-различно, отколкото самото проектиране. Тя трябва да бъде добре планирано, съвременен и, преди всичко, творчески. Това е нашата философия в Design School Южна Африка (DSSA).

Design School Южна Африка (DSSA) е основана през 1990 г. и днес е основен разделение на независимия институт по образование (Pty) Ltd (The IIE), която е най-големият регистриран частен доставчик на висшето образование в Република Южна Африка.

IIE възпитаници от Design School Южна Африка (DSSA) са добре уважавани в целия дизайн индустрията. Това е така, защото Design School Южна Африка (DSSA) балансира естествената творчески потенциал с професионална подготвеност чрез академични постижения и опит промишленост. Малките класове позволяват вдъхновяващ, адаптивна и иновативна среда за обучение; да даде на студентите най-голям шанс за успех в един вълнуващ, предизвикателен индустрия.

Ако сте страстен и имат естествен усет за дизайн, The Design School Южна Африка (DSSA) ще ви помогне да се изгради на основата, което трябва да се направи успеха на избрания от вас кариера.

Места

Йоханесбург

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Йоханесбург, Gauteng, Южноафриканска Република

Претория

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Road, Pretoria, South Africa
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Претория, Gauteng, Южноафриканска Република

Дърбан

Address
Durban Campus
Physical address: 70 Armstrong Avenue, La Lucia, South Africa
Postal address: PO Box 40692, Redhill, 4071

Дърбан, Квазулу-Натал, Южноафриканска Република