Vega School of Brand Leadership

Представление

Прочетете официалното описание

Vega е основана през 1999 като признание за изместване глобален фокус към Brand Ръководство и управление и на нарастващото търсене на творчески и иновативни мислители марка. Акредитираната Независим институт по образование, степени, Отличия и магистърски програми са добре познати и уважавани от марка, маркетинг и комуникации индустрии.

Vega училище, образователна марка на независимия институт по образование, смята, че марки са най-големи активи в света за значима промяна. Затова Vega има за цел да завършат нова порода мислител, като предоставя напълно акредитирани сертификати, Baccalaureates, Отличия и магистърски програми в изграждане на марката и творческа комуникация. Вега мантра - мъдростсмагия - комуникира убеждението си творчески стратегическо мислене. Завършил An IIE Vega е изследовател, който е интелигентен, колоритен и страстен, но като цяло недоволни от статуквото, защото той / тя знае, че марки, фирми, икономики и общества могат да бъдат по-здрави и направи по-добре за хората.

Завършилите IIE успешно да допринесат за обществото в различни корпоративни и социални арени.

За Vega

Vega е името на най-ярката звезда в небесната съзвездието Лира. Поради своята интензивна луминесценция и решаващата роля, която тя играе в морското корабоплаване, Vega е описан от астрофизик Остин F. Гъливер като "следващата най-важната звезда в небето след Слънцето".

Основана през 1998 г. от отцепническа група от пионери, отцепници и новатори, Vega училище е роден в отговор на спешната необходимост от промяна на парадигмата далеч от традиционните маркетингови комуникации. Традиционните подходи за изграждане на марката, маркетинг и реклама са били изчерпани и бързо се достига своята дата на продажба. Нова школа на мисълта се нарича за и Vega отговори, че повикване.

Убеждението, че марката е роден да води е крайъгълният камък на философията Vega. По думите на основателя Vega Гордън Cook, "чисто доставя специално и уникално значение, за да добавят стойност и да се свържете с хората." С други думи, съвсем не е просто името на даден продукт, но проявлението на идентичност и, по-важното е, че една цел: мислите на марки като Apple, Грийнпийс и Google и вие бързо осъзнават, че марките са далеч повече от писма и лога, но мощен културни сили, оформящи света, какъвто го познаваме.

Нашето Учение P hilosophy

Основният принцип педагогическа обгърнат от Vega е отразено в нашето име. Тъй като Vega е навигационна звезда, концепцията за навигация е в центъра на уникална методика на преподаване Вега. Vega лектори са навигатори: ние се задвижва от етоса на про-активна, експертно ръководство, а не, че не просто придаване на информация, която се абсорбира пасивно.

Централно място в навигационната процес е диалог, установен между навигатор и студент. Стриктното проверката, прегледа и критичен анализ на идеи дава възможност за непрекъснато развитие на концепции в крайното занаяти за производство на възможно най-изисканите и смислени резултати. Може би най-важният елемент на философията на Vega учение е, че залегнало в нашата мантра мъдростсмагия. Изразено в тази максима е фундаментално синергичен характер на отношенията между креативност и стратегия; вдъхновение и иновации; идея и дело.

Нашата Val ф ес

Ние вярваме в творчеството със стратегическото намерение
Ние вярваме в творческо прилагане на полета знания
Нашето студио е човешкото въображение и ние сме тук, за да имат пастел-ярка забавно
Ние се стремим винаги да бъде социално и културно значение
Ние вярваме в винаги е топло и веднага човека, защото това дава пространство за мъдрост с магията на повърхностните
Ние се стремим да бъдем една от водещите позиции в иновациите
Ние се свърже бизнеса с печалба чрез добавяне на стойност към живота на хората

Места

Йоханесбург

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Йоханесбург, Gauteng, Южноафриканска Република

Дърбан

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Дърбан, Квазулу-Натал, Южноафриканска Република

Кейп Таун

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Претория

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Претория, Gauteng, Южноафриканска Република