NUCB

Представление

Прочетете официалното описание

Нагоя Япония - сърцето на Източна Азия

Сгушен в сърцето на Източна Азия, Япония се състои от четири големи острова с население над 126 милиона души. Известна с напредналото си образование, Япония има най-голям брой носители на Нобелова награда за всяка азиатска страна и втората по големина в страната от 2000 г. насам. Япония е третата по големина национална икономика в света, с център за производство на майсторство , което произвежда близо 1% от световния БВП годишно. Тъй като третият по големина град в Япония, Нагоя се намира между Токио и Киото и е добре известен със своята непосредствена близост до множество природни забележителности и туристически атракции и е чудесно място както за учене, така и за да се насладите на времето си в Япония.

Незабравимо преживяване в Япония

Обучението в Япония предлага завладяващо преживяване за чуждестранни студенти, което ще ви помогне да се развиете като човек и да видите нещата от нови перспективи. Япония е една от най-сигурните страни в света и е известна с първокласното си образование в областта на иновациите. Заобиколен от спиращи дъха природни терени, четири зашеметяващи отделни сезона, богата култура и изключителна кухня можете да гарантирате, че вашето време тук ще бъде запомнящо се. С над 250 000 чуждестранни студенти и повишаване, Япония е една от най-популярните дестинации за чуждестранни студенти.

Кампус

Основна характеристика на нашия кампус в Нисин е, че учебните заведения и спортните съоръжения се намират в един университет, което води до активен студентски живот. Основният кампус е приблизително 1,5 пъти размера на Токио Дисниленд и е заобиколен от красива природа.

Опции за заетост и в чужбина

Имаме 99% успеваемост на заетостта със специализиран екип, който да помогне на студентите да намерят кариерата си. Имаме и опции

NUCB вече е установила партньорства за обмен на ученици с повече от 100 водещи бизнес училища в над 40 държави. В рамките на програмата за студентски обмен студентите могат да добавят ново измерение на професионалното развитие. Таксите за обучение в партньорските училища са отменени, а учениците с отлично академично състояние имат право на допълнителни стипендии за покриване на разходите за път и живот.

Места

Нагоя

Address
470-0193 Нагоя, Префектура Айчи, Япония

Акредитации