The University Of Aizu

Представление

Прочетете официалното описание

Вземете света от изненада

Можете да бъдете следващият човек, който победи света

The University Of Aizu е първият университет в Япония, посветен единствено на компютърните науки и инженерството. Компютърните науки и инженерството са обещаваща и модерна дисциплина с широки приложения и се превръщат в ядро на технологиите, свързани с производството на знания. С основополагащия принцип, "Започвайки от местните общности към света" и "за напредък в знанието за човечеството" (правейки пробиви, които допринасят за мира и просперитета на човечеството), The University Of Aizu е провел изследвания и образование в областта на компютърните науки и инженерството да води света след откриването на университета, с по-голям брой неанглийски преподаватели, които са постигнали изключителни научни постижения от всеки друг университет в Япония.

Относно UoA

  1. Подхранва таланти, които ще упражняват лидерство в обществото на знанието.
  2. Подхранва компютърни учени и висококвалифицирани компютърни инженери, които ще създават и използват "знанията" за новата ера.
  3. Има първокласни преподаватели от почти двадесет страни по света.
  4. Осигурява изключителна компютърна среда, несравнима с другите университети.
  5. Отваря се към света, където английският се използва като общ език.
  6. Насърчава латентното безгранично творчество на учениците чрез обучение на критично мислене и оценяване на любопитството им, освободено от предубеждения.

111560_UoA.jpg

Институционални цели

за напредък в знанието за човечеството Мисията на The University Of Aizu е "да напредва знанието за човечеството", или с други думи, да прави открития и изобретения, които ще допринесат за мира и просперитета на хората. The University Of Aizu обещава първо да постави нашите ученици и да постигне постижения, които ще бъдат високо оценени в академичните среди, с иновации за устойчив растеж на префектура Фукушима, Япония и света. Мотото на университета е "Блясък като пионер" с любопитство, мечта и предизвикателен дух.

Уникални характеристики

Водещо образование за компютърни науки

The University Of Aizu е адаптирал UNIX-базирана система като Mac, Linux и Solaris за своята основна компютърна среда, за да осигури видимост на информацията относно вътрешните операции и високата цялостна производителност, включително мрежовия поток, и да реализира стабилна образователна и учебна среда. Машините и оборудването, използвани в стаите за компютърни упражнения и работилниците за хардуер, се подменят на всеки три години. Повечето лаборатории и компютри са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

111556_PC1.jpg 111557_PC2.jpg

Международна околна среда

Факултети от световна класа и от най-високо ниво, наети от всички краища на света

Като резултат от интернационализацията, промотирана в The University Of Aizu от създаването си, ние набрахме изключителни личности от Япония и отвъд океана и търсихме изключителни преподаватели, като прегледахме техните постижения в съответните области чрез подробни изследвания, което доведе до приблизително 40% от преподаватели, които не са японци. Ние също така насърчаваме съвместни изследвания с университети в чужбина. Сключени са споразумения с над 80 университета и изследователски институти от цял свят.

133054_img-infographic-5_2019.jpg 111555_foreignFaculty.jpg

Висока заетост

Средният процент на заетост достига почти 100%

Нашите възпитаници се наемат на почти 100% всяка година. Много от нашите студенти, както японски, така и международни, получават оферти за работа и работят в известни японски компании в различни области, в частност разработване на софтуер, електроника и комуникационни технологии и мрежови услуги. Нашият персонал може да даде индивидуални инструкции за кариерно развитие, както и умения за търсене на работа на учениците. Освен това лицата, които отговарят за заетостта от водещи фирми и съответните специалисти от списанията за заетост, са поканени на нашите консултативни съвети по заетостта.

111554_counselor.jpg

Вход към света

Международните характеристики на нашия университет се дължат не само на нашите международни изследователи, но и на богатството от възможности за учениците да играят водещи роли в света. На студентите се предоставят възможности за придобиване на практически знания чрез посещаване на стажове в японски и чуждестранни компании, конкурси и конкурси.

110559_SVintership.jpg

Уебсайт на The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Глобална програма Advanced ICT

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Въведение за невиновността на Айзу

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Места

Aizuwakamatsu

Address
Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref.
965-8580 Aizuwakamatsu, Префектура Фукушима, Япония