International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Представление

Прочетете официалното описание

Или образование либералната изкуства Ето защо се нуждаем сега?

Основи на образованието в iCLA е
Тя е свободна професия.
Същността на либералната изкуства тип образование
Вместо да се фокусира върху специализирани области
Има да се учи широк спектър от области.

Учебната програма, хуманитарни науки и хуманитарни науки, социални науки, математическо разбиране, е разделен на естествени науки, здравеопазване и образование физически пет области на знанието. Чрез свързване и интегриране на придобитите знания от различни области, ние растат персонал с висока степен на свобода, без да се фокусира върху конкретен избор носител. С оглед на международната общност е на сцената на бъдещата дейност, повечето от упражненията се провеждат на английски език. Английски също е международно признат като втори чужд език в страна, която не е роден англоговорящи. Ето защо, от входа към изпраща живеещи в общежитието на колежа, са ги съсредоточи върху владеенето на английски език.

Либералните изкуства iCLA Каква е разликата?

Опитът и на учителите, които са събрани от всички краища на света
Високото ниво на качество,
Членовете на външните преподаватели повече от 80% от факултета на пълно работно време

А урокът на малките размери на класа
Високите нива на чуждестранни преподаватели

Стандартен брой ученици в паралелка 1 академична година капацитет от 80 души, 20 души или по-малко. съотношение Студентски към факултет е най-много 12: ще бъде интерактивен (участие на студентите) урок по един. Членовете на външните преподаватели се приемат от цял ​​свят, както и в САЩ и Обединеното кралство само, привлече топ талант с опит преподава в завършилите, или тези на Университета на известните училища по света. В допълнение, Академичен английски програма е съставена от членове, които разбират важността на втори език теория за обучение за японските студенти, които не са местни англоговорящи. Това Поради това е възможно да се научат, че е подходящ за всеки ученик, а след това инструктирани да отидат за фирма урока. Докато докосвате различни дисциплини, като студентите се накланя на страстта (страст), и е ролята на среда на университета също така е възможно да се предвиди като институция, като талант и страст се пресичат по всяко време. В формат на дискусия, а не iCLA на лекция, студентите главно, за да научите, ако лидерите на недостатъчно разбиране, докато разглеждате ситуацията е Юки и корекция на курса.

И общежитието на съоръженията за състоянието на най-съвременните
Интердисциплинарен учебна програма

Наученото в класната стая със състоянието на най-съвременни съоръжения от световно известния архитект Тойо Ито дизайн, ние живеем в състоянието на най-съвременните общежитие (1 клас пансион). Също чуждестранни студенти и обмен на студенти живеят в една и съща общежитието, винаги включени чуждестранни студенти в една група. По този начин се превърне живота на кисели английски в един ден, също отдава да научат нов въображение дължи на комуникация между различни култури. Особености на стила на образователната програма за либерални изкуства е "интердисциплинарен учебна програма". Хуманитарни образование, социални науки, математическо разбиране, в допълнение към областта на знанието на природните науки, има и iCLA В изследователска програма Япония. В областта на знанието, то се разширява площта от областта на изкуството, като например музика и рисуване до бойните изкуства. Япония shakuhachi и кото в проучването, в широк диапазон, като калиграфия, церемония цветя чай, курсове и семинари на броя на цяло също е около 140. Докато преживява тези проучи "кръстопътя на знанието", интуицията и въображението, тя благоприятства развитието на широка гама от полезрението.

Осем от функции, които искате да изберете iCLA международен либерален студент по изкуства

точка 1 американски стил либерални изкуства базирано обучение

Научете широк спектър от дисциплини извън жанра

Либералните изкуства, а не да се концентрират върху един от курсовете ще научите академичната в широк спектър от области. По този начин можем да се култивира богата чувствителност и изразяване сила агностични стереотипи. След това, хуманитарни науки и хуманитарни науки, социални науки, математически, природонаучни, които търсят собствените си възможности за свободен избор на теми от областта на пет, състоящ се от здраве и физическо възпитание, откриваме неща, подходящи за техните собствени способности. Ние се стремим да международен който може да отговори на обществото да разнообрази.

точка 2 от повечето класове се предлагат на английски език

Около 80 на сто от членовете на пълно работно време преподаватели са чужди граждани

В пълно работно време преподаватели са чужди граждани, около 80 процента от международен студент по хуманитарни науки, ще повечето упражнения се провеждат на английски език. Запознайте се с високо академични английски умения чрез обучение за многостранното на английски и носенето на способността да се общува поради академични английски.

точка 3 интензивен английски програма ИАОС

Академичен английски ИАОС

Английският е интензивна програма за носене на английски сила, която се изисква за класове и учат в чужбина на английски език. Ние сме установили система, в която един човек може да бъде сигурен, че ниво нагоре. И интензивно изучаване на ИАОС от първата година. Извършване на всеки един от класифициране в съответствие с нивото на учениците, четене, писане, слушане, и цялостното подобряване на общите умения като цяло, като говори в една от темите.

е необходима точка 4 на обучение в чужбина за една година

Широка гама от обучение в чужбина

В iCLA, партнира с университети в 28 училища в чужбина, тя е приела за обмен на студенти система, която може да работи усилено, за да учат без тежестта обучение. Проучване в чужбина информация може да бъде намерена в широк диапазон, но това не е заседнал само в света на англоговорящите. Също така е в хората на страни, които не са англоговорящи, които не са местни англоговорящи, защото възможността да вземе комуникация, които се очаква увеличение на идването на международната общност на английски език.

точка 5 малки интерактивни преподаване на

Акцент върху комуникацията с учителите

Съотношението на учители и ученици се създаде среда за обучение на малки групи 1:12. Малкият брой на хората, система, комуникация между студенти, както и разстоянието между учители и ученици е близо също ще бъде внимателно. Ако е така учителите могат да се обадят в първото име на ученика, той трябва да бъде плътността на тъмната урок по английски език. Малките класове на ниво нагоре на английски език е задължително.

точка 6 от решаващо значение, творчески, самоподдържаща се, овладяване на глобалното (CCIG) мислене

Мислейки за да прочетете на гърба на нещата

Прегледайте че това е критично мислене, че той е прав отново, уверете се, че няма грешки. Той е креативен е енергията да растат техните знания. И автономна глобалното мислене е да се култивира международната смисъл.

точка 7 учебна програма кръстосано писане програма писмени Срещу най-учебния план; WAC

Научете комуникационни умения чрез мислене и английски език

Студентите, за един от темата предизвикателства, е програма, която постоянно да дипломирането да създадете отчет на английски и японски по темата на текуща база. Тема ще избере един от темата по подразбиране на 12 iCLA е готов. В допълнение, той също така е възможно да се избере своя собствена тема от самите ученици, в допълнение към него. Това е, когато докладват ще работи постоянно, докато получаване на насоки и съвети на инструктора и език Център за обучение (LAC) принадлежи съветник.

Насладете се на живот на студентите общност в точка 8-новото общежитие на

Богат общежитието живот международното

1 година след допускане, че има общежитие всеки е задължително. Защото това е общежитието студент живеят също студенти от чужбина, става английски кисели само от сутрин до вечер. Стаите са основно самостоятелна стая. Общежитията разполагат с пространство за общуване, така че всеки от учениците помежду си да обменят на любезности е гарантирана. Ден за ден обмен с чуждестранни студенти, трябва да станат собственост на бъдещето.

Това става на човешките ресурси, получени от целия свят.

Сега, това би било какъв вид на човешките ресурси на международната общност търсите?

Че е налице висока степен на комуникационни и презентационни умения и в двете японски и английски език свободно английски език се говори. Бъдете критични, творчески, се осигурява автономна Global (CCIG) мисли сила. Това, че разбирате и основни познания по икономика и бизнес. Тя ще бъде разгледана, като например, че имате разбиране и познаване на различните култури и чужди езици.
В iCLA либералната изкуства образователна програма, която придава на придобиване на образовани и смисъл да се превърне в човешки ресурси, получени от бъдещето на света.

След дипломирането си, световната икономическа активност.

ИАОС (Academic English) и провежда курсове по английски език, в изследване в чужбина кампус живот и една година на студентите обмен Можете да носят английската силата на високо ниво, включително и на комуникационните умения на английски на работното място. Чрез либерални изкуства тип учебна програма, която обхваща много широк спектър от области, което отдава да придобие нагласата да живее с високото ниво на общообразователната подготовка, за да открие областите, които изливам бъдеще страст. След дипломирането си, можете да бъдете активни в етапа на разнообразие от международната общност да оръжията глобален смисъл, че можете да научите. В допълнение, ние продължим да завършат училище в това число и в чужбина също ще бъдат насърчавани да получат образование на повече области на компетентност.

Човешки ресурси, с глобално мислене светът чака.

Япония уникална и еволюира Garake (Galapagos Mobile) имаше висока степен на технология и производителност, но в световен стандарт е заменен от смартфон устройства (смартфони), не свикнали. Тя трябва да се хранят по-глобално мислене, за да бъде активен в света. Без значение колко изучаване на английски език, дори и учене свободни изкуства, истинската гледна точка на света не се практикува в чужди страни извън Япония се смята за не се придържаме към тялото. Проучване в чужбина, за да направите това, ние имаме голям смисъл. Първо да се докоснете до света навън в чужбина. Една година ще бъде да ни даде голяма мечта и посоката на пътя на след дипломирането Кими. След дипломирането си, здраво Fumishime Земята в собствените си крака, ще ви, че сте в общество, което има способността да се предприемат действия, за да се лети навсякъде по света. Светът е противникът, дестинацията ще бъде в безкрайността.

Дипломиране от допускане

една година

Международните студенти по изкуствата, които са издържали на студент (iCLA) ще бъдат вписани в общежитието студент (самостоятелни стаи), които са в рамките на всеки кампус.

2 години

Проучване в чужбина е задължително за една година (на втората година или третата година).
Това прави използването на програмата за обмен на приемащата институция да учат в чужбина.

Три години

Английски научих в 1:59 година сила знание, мислене е здраво укрепен, чекмеджето на образованите ще се увеличи с повече и повече.

4 години

Степен получава, когато завършва международен студент либералната изкуства (iCLA) планира "бакалавър (Международни хуманитарни науки) (бакалавър по Международни хуманитарни науки)."

Област на международен обмен

От общежитието студент са общежитие също ще обменя студенти от чужбина, вие ще искате да изпитате на дневна база международния обмен по време на престоя в Япония. Когато са събрани само в японците ще говорят само с японски. Международната Това общежитието е среда веднъж-в-живота на повтарящ обучение на английски език от ИАОС (Academic English), за да научите в iCLA. В допълнение ние обучаваме драматично английски в един кратък период от време да се възползва от LAC (език Център за обучение).

Учат в чужбина за една година

Студентите са длъжни да учат в чужбина за една година. Това изследване в чужбина се дължи на програми за обмен с други партниращи университети, ако един човек от този факултет е следването си в чужбина, ще бъдат ученици на едно лице от Обединеното кралство или на университета като обмен идва да се научи на този факултет. Това не е да се носят отделно обучение, докато учи за това. За да учат в чужбина дестинация също е на страната на университета, които не са носители на езика на английски, а другият също могат да се научат думите на страната, е да се носят много глобален чувствителност, която не се ограничава само до англоговорящи Ако сложите оглед бъдещето на стопанските дейности можеш ли.

Свързването на знания

Английски Като наслагване на учебната година и Юки да умение все повече и повече. В този случай, той ще бъде да работи за костюми категория до себе си измежду академичната в различни области. Ето защо, програмата кръстосано писане на учебна програма за обвързване на знанията чрез широк спектър от дисциплини научили в либерални изкуства ще донесе значение. Студентите, тя се плъзга в Koshite научите с природата гъвкав начин на мислене, като до няколко дясното полукълбо и остави мозъка.

Абитуриентски изисквания единици са 124 единици

Във всяка края на годината, но това не може да се определи специалната промоция. За хода на курсовете са приети въз основа на стандарт "Разбира се броят (Курс номер)" глобалната система. Студентите, заедно с за извършване на планираните субектите на качеството на съдържанието на обучение за извършване на избрана гаранция от непосредствено след прием, тъй като се предполага, ръководството на учебното съдържание с внимание, така че това е и качеството на гаранцията за резултати от обучението, като същевременно насърчава на обучение стъпка-по-стъпка ,

Места

Кофу

Yamanashi Gakuin University

Address
Yamanashi Prefecture, Japan
Кофу, Префектура Яманаши, Япония