International Business College Mitrovica (IBCM)

Представление

Прочетете официалното описание

За IBCM

Добре дошли в International Business College Митровица!

IBCM студенти

Добре дошли в IBCM, уникален колеж, който се гордее с пресни начини на мислене, учене, и прилагане на знанията. Въз основа на нашите две красиви, модерни кампуса в Северна и Южна Митровица, сме специализирани в подготовката на нашите студенти за света на труда.

История, дарители и партньори

International Business College Митровица (IBCM) е основана март 2010 като международно регистрирана не за печалба фондация работи под егидата на холандската неправителствена организация запали.

IBCM

Тя е създадена с дарения от:

  • Шведската агенция за международно развитие за сътрудничество (СИДА)
  • Датски Министерство на външните работи
  • Холандското министерство за сътрудничество за развитие
  • Британското посолство в Прищина
  • Конфедерация Швейцария
  • Офис на Европейския съюз в Косово
  • Германия Посолство Прищина

IBCM разработени три висококачествени академични програми в партньорство с институциите за висше образование в Дания: Lillebælt академия на професионално висше образование, Tietgen Business College и University College Lillebælt. След няколко години на интензивна информация и обмена на умения, където учебните програми са адаптирани към местните условия и персонал и учители получиха интензивно обучение, на етапа на разработване на учебни програми на партньорството е завършен през 2014 година. Програмите вече са напълно предадени на IBCM.

Партньорството с датските институции сега се работи на ниво поддръжка, с ключови датските учители продължават да прилагат своето качество надзор на процеса на оценка и прегледи IBCM му. Чрез поддържане на това споразумение, IBCM студенти получават двойни градуса, което означава, че те имат диплома от двете IBCM и от съответния партньор колеж в Дания след успешно завършване на обучението си програма.

IBCM е акредитиран от германската агенция за акредитация EVALAG тъй като 2013 година.

IBCM

ПОДХОД

В IBCM нашият подход е студент в центъра. Нашата цел е да се изгради студенти в професионалисти с умения да направят разлика в работното си място и общности. Това е един колеж, където фокусът е върху качеството на образованието, неговото прилагане на практика, и интегрирането на най-добрите международни практики във всички области.

Нашето мото, От теория към практика, се влива в проектирането и учебните програми на всички наши специалности. Използването на професионална професионално най-добрите практики, въведени чрез нашите датски партньори, нашите учебни програми са локално адаптирани и използват педагогически модел, който гарантира максимална учене.

IBCM

Vision IBCM на

Митровица ще се превърне в икономически оживен център в Западните Балкани, която демонстрира социално-етническа включване на различните групи и общности от региона. Високо качество на образование и обучение ще допринесе за това чрез предоставяне на развитие от решаващо значение умения, както и излагане на международната общност, и по преодоляване на етническите групи в Митровица.

празно

IBCM на мисията & Мандат

IBCM ще се превърне в институция образование самоиздържа висше професионално, който осигурява високо качество на международно образование на много атрактивни цени. Чрез предоставянето на отлично образование и обучение, тя ще осигури младежи и възрастни в района на Митровица с икономическите възможности и подкрепа на икономическото развитие в региона. Чрез прилагане на IBCM мотото "От теория към практика" IBCM студенти са оборудвани с до актуална набор от умения, които им позволяват да се развива професионалната кариера.

IBCM

Места

Митровица

Address
North Campus:
Str. Cara Dusana nn, 38220 Mitrovica

South Campus:
Str. Bislim Bajgora nn, 40.000 Mitrovica

Митровица, Косово