Прочетете официалното описание

Abraham Lincoln University е онлайн институция предоставя национално акредитирани Juris Doctor, Средно, бакалавърска, магистърски и дипломни / сертификат програми.

онлайн степен песни ALU са практични и достъпни, използвайки напреднали, лесен за научаване, интерактивна технология. Спечелете си степен напълно онлайн в закона, наказателното правосъдие, бизнес, информационни технологии,-правни проучвания, и повече.

Спечелете вашия онлайн степен по право

ALU е един от най-добрите законодателството на Калифорния училища, които предоставят напълно онлайн Juris Doctor степен - ние сме горди, пионер в областта на образованието правна разстояние. ALU е регистрирано с Комитета на Бар Изпитващите на Държавната бар на Калифорния в категорията учене училище на ненавикнал разстояние.

ALU University Online: Care, Connect, Създаване мисия ALU е да предоставя възможности за учене през целия живот за студенти, които могат да бъдат недостатъчно от традиционните образователни институции.

Целта на всеки факултет и член на персонала ALU е да се достави ангажиращо, съответната инструкция и истински, персонализирана студент подкрепа. Инструктори грижа за уникалните обстоятелства на учениците. ALU свързва с ученици, като предлага на чувство за принадлежност и празнува студент успех и принос към общностите, които обслужваме. Ние се гордеем с нашите цени на задържане и за нашите възпитаници отношения.

Abraham Lincoln University вдъхновява и насърчава нашите ученици да завладее предизвикателства и да стигнат до най-пълния им потенциал, чрез постигане на целите си в академична общност на ученето през целия живот. По този начин, ние се подобри и да допринесе за нашите общности и създавам бъдеще ние се стремим.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Abraham Lincoln University

В областта на правосъдието и правоприлагането се фокусира върху контрола на криминалното поведение в поддържането на обществения ред. The Бакалавър по наказателен програм ... [+]

Онлайн бакалавърска степен по наказателно правосъдие

В областта на правосъдието и правоприлагането се фокусира върху контрола на криминалното поведение в поддържането на обществения ред. The Бакалавър по наказателен програма степен правосъдието включва разработени от разбирането на напредналите концепции на основните функции на правоприлагането, прокуратурата, съда, корекции, малолетни и непълнолетни правонарушители, манипулиране на доказателства, разследването местопрестъпление и свързани с отговорностите. В допълнение, сградата на уменията на програма напредна в области, които включват сигурно управление, безопасното поддържане и контрол на затворници, извършени в затвора или ареста затвора, които трябва да се извършват по хуманен начин в съответствие с конституционните норми. Програмата бакалавър осигурява основата за студенти, които искат да притежават висока степен на знания от широка база на наказателното правосъдие понятия и умения за съвременните проблеми в областта.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски