Academy of Art University

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Почти 90 години художници и дизайнери наричат Academy of Art University свой дом. Основан в Сан Франциско и семейна собственост от 1929 г., той е най-големият частен университет за изкуство и дизайн в страната.

Ние сме на първо място професионално училище - специализирано място, което ви помага да овладеете занаята си, докато се подготвяте за професионални роли като артисти и дизайнери. Нашата практическа, безсмислена учебна програма се преподава от някои от най-добрите умове, работещи в съвременните креативни и иновативни индустрии. Те ще ви помогнат да развиете таланта си и да придобиете умения, търсени от креативния пазар.

Всички са добре дошли тук. Политиката ни за включване на прием е рядка сред художествените училища. Установихме, че потенциалът на нашите студенти не зависи от тяхното минало другаде, а от бъдещето им с нас. Намерете мястото и целта си в Academy of Art University , докато се подготвяте за професионалната си кариера.

Academy of Art University / Academy of Art University

Студентски живот в Академията

Academy of Art University е абсолютно невероятно място да бъдеш студент. Една от най-големите креативни столици в света, Сан Франциско е нашият дом от 1929 г. Нашите съседи включват гиганти във всичко - от реклама, анимация и архитектура до комуникации, разработване на игри и уеб дизайн.

Нашата Визия и мисия

Нашата визия: Да бъдем първи избор за учениците, които търсят образование от световна класа в областта на изкуствата и първият избор за тези, които искат да наемат художници в световен мащаб.

Нашата мисия: Academy of Art University подготвя начинаещи професионалисти в областта на дизайна, комуникацията и изкуствата, като предоставя отлични бакалавърски и дипломирани степени и програми за сертификати и портфолио.

Нашето лидерство

Академията на художествения колеж е създадена в Сан Франциско през 1929 г. от Ричард С. Стивънс, художник на изобразителното изкуство и креативен директор на списание Sunset. Подпомогнат от съпругата си, г-жа Клара Стивънс, той отвори новото училище в нает таванско помещение на ул. Кърни 215, за да преподава рекламно изкуство.

Ричард С. Стивънс

Академията на художествения колеж е създадена в Сан Франциско през 1929 г. от Ричард С. Стивънс, художник на изобразителното изкуство и креативен директор на списание Sunset. Подпомогнат от съпругата си, г-жа Клара Стивънс, той отвори новото училище в нает таванско помещение на ул. Кърни 215, за да преподава рекламно изкуство. В рамките на няколко години изтъкнат преподавател по професионално изкуство и дизайнери помогна да се формулира философията на училището - да наеме утвърдени професионалисти, които да преподават бъдещи професионалисти. През 1933 г. учебният план е разширен, за да включва модна илюстрация, а през 1936 г. е добавен отдел за изобразително изкуство.

Д-р Ричард А. Стивънс

Синът на Ричард и Клара, д-р Ричард А. Стивънс, се премества в ролята на президент през 1951 г. и напътствията му водят до разрастване от 50 студенти на повече от 5000, със значително разширяване на специалностите. През 1966 г. училището е учредено и му е предоставено право да предлага бакалавърска степен по изобразително изкуство от Бюрото за частно след завършено средно и професионално образование на щата Калифорния. Дипломанската програма е открита през 1977 г. и одобрена до 1983 г.

Д-р Елиза Стивънс

Д-р Елиза Стивънс, внучка на основателя на нашето училище, наследи баща си като президент на Academy of Art University в Academy of Art University през 1992 г. Д-р Стивънс се ангажира да разшири учебната програма на Академията, за да бъде в крак с новите технологии и индустриални тенденции, както и разработване на най-съвременни съоръжения и ресурси.

През 2004 г. наименованието на училището е променено от Академията на изкуствата в Academy of Art University като признава неговата дълбочина, обхват и качество на образованието.

Днес Университетът е най-голямото частно училище за изкуство и дизайн в страната. Студентите вече имат възможност да следват бакалавър по изящни изкуства, бакалавър по изкуства, бакалавър по наука, бакалавър по архитектура, сътрудник на изкуствата, магистър по изящни изкуства, магистър по изкуства, магистър по архитектура, акредитив за преподаване на изкуство, сертификационни програми и продължаващи курсове по художествено образование в 28 области на обучение.

акредитация

Academy of Art University подготвя начинаещи професионалисти в областта на дизайна, комуникацията и изкуствата, като предоставя отлични бакалавърски и магистърски степени и програми за разработване на сертификати и портфолио.

Съвет за акредитация на интериорен дизайн

Съветът за акредитация на интериорен дизайн (CIDA) е независима организация за акредитация с нестопанска цел за образователни програми за интериорен дизайн в колежи и университети в САЩ и Канада.

Програмите за вътрешна архитектура и дизайн на BFA и програмите за вътрешна архитектура и дизайн на MFA са акредитирани от CIDA. CIDA се намира на 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Тел. 1-616-458-0400

Калифорнийска комисия по акредитация на учители

Калифорнийската комисия за утвърждаване на учители (CTC) е агенция в Изпълнителния клон на правителството на щата Калифорния. Основната цел на агенцията е да служи като съвет за държавни стандарти за подготовка на учители за държавните училища в Калифорния, лицензиране и кредитиране на професионални преподаватели в щата, прилагане на професионални практики на преподаватели и дисциплина на притежателите на доверие в щата Калифорния. CTC акредитира единствената програма Academy of Art University на Academy of Art University .

Намират се на 1900 Capitol Avenue, Сакраменто, Калифорния 95811. Тел: 916-322-6253.

ЗАБЕЛЕЖКА: Онлайн акредитивът за преподаване на изкуство и магистрите по художествено преподаване изискват задачи на терен при наблюдение и преподаване на изкуство на учениците в местните държавни училища в района на Бей.

Националният съвет за акредитация на архитектура

В Съединените щати повечето регистрационни табла изискват диплома от акредитирана програма за професионална степен като предпоставка за лицензиране.

Националният съвет за архитектурно акредитация (NAAB), който е единствената агенция, оторизирана да акредитира професионални програми по архитектура, предлагани от институции с регионална акредитация на САЩ, признава три типа степени:

 • Бакалавър по архитектура
 • Магистър по архитектура
 • Доктор по архитектура

На програма може да бъде предоставен осемгодишен срок, осемгодишен срок с условия или двугодишен срок на продължаваща акредитация или тригодишен срок на първоначална акредитация в зависимост от степента на съответствието му с установените образователни стандарти ,

Доктор по архитектура и магистърски програми по архитектура могат да изискват неакредитирана бакалавърска степен по архитектура за прием. Въпреки това, неакредитираната степен сама по себе си не се признава за акредитирана степен.

Academy of Art University , Архитектурно училище, предлага следните програми за акредитация на NAAB:

 • Бакалавър по архитектура (162 бакалавърски кредити)
 • Магистър по архитектура (предпрофесионална степен + 63 дипломи)
 • Магистър по архитектура (непрофесионална степен + 87 дипломи)

Национална асоциация на училищата за изкуство и дизайн

Националната асоциация на училищата за изкуство и дизайн (NASAD) е националната акредитираща агенция за изкуство и дизайн и дисциплини, свързани с изкуството и дизайна. Academy of Art University е акредитиран от Националната асоциация на училищата за изкуство и дизайн (NASAD), за да предложи степени на:

 • Сътрудник на изкуствата
 • Бакалавър на изкуствата
 • Бакалавър по изящни изкуства
 • Магистър по изящни изкуства
 • Магистър по изкуства и сертификати.

Всички Academy of Art University AA, BA, BFA, MA, MFA и Art Teaching Credential програми са акредитирани от NASAD с изключение на програмите, предлагани от тези училища:

 • Актьорско училище
 • Училище по архитектура
 • Училище за комуникации и медийни технологии
 • Училище по ландшафтна архитектура
 • Училище за музикална продукция и звуков дизайн за визуални медии
 • Училище за писане за филми, телевизия и цифрови медии
 • АА в автомобилната реставрация, предлагана от Школата за индустриален дизайн
 • BS в програмирането на игри, предлагани от School of Game Development

Националната асоциация на училищата за изкуство и дизайн (NASAD) се намира на адрес 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Тел. 703.437.0700

WASC старши колеж и университетска комисия

Academy of Art University е акредитирана в регионален план от WASC Senior College и University Commission (WSCUC), една от седемте регионални асоциации, които акредитират публични и частни колежи и училища в Съединените щати.

WSCUC се намира на адрес 985 Atlantic Avenue # 100, Аламеда, Калифорния, 94501. Тел. 510.748.9001.

WSCUC Акредитация за онлайн програми

И двете програми на място и онлайн в Academy of Art University са акредитирани от Старшия колеж на WASC и Университетската комисия (WSCUC). Следните програми за степен не се предлагат онлайн:

 • AA, BFA, MA и MFA в актьорското майсторство
 • Магистър по усъвършенстван архитектурен дизайн
 • AA в автомобилната реставрация
 • BFA и MFA в дизайн на обувки и аксесоари
 • BFA и MFA в дизайн на трикотажни дрехи
 • BFA и MFA в текстилния дизайн
 • Магистър по писане и режисура за филм

Декларация за недискриминация

Academy of Art University допуска студенти от всяка раса, цвят, възраст, религия и национален или етнически произход на всички права, привилегии, програми и дейности, които обикновено се предоставят или предоставят на учениците в училището. Академията не дискриминира въз основа на раса, цвят, възраст, пол, религия, физически недъг, сексуална ориентация или национален или етнически произход при прилагане на своите образователни политики, програми за стипендии и заеми и други програми, управлявани от училища.

Места

Сан Франциско

Address
79 New Montgomery Street
94105 Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: