Прочетете официалното описание

Католическа традиция либерални изкуства

При Успение на Успение, ние се ангажираме да изследваме с голямо удоволствие връзката между вярата и разума. Като участват в тази 2000-годишна традиция, днешните студенти се присъединяват към поколения учени, художници, писатели и философи, които се занимават с търсенето на истината в различни дисциплини.
Смятаме, че католическата интелектуална традиция е особено подходяща и полезна за нашето време и насърчава растежа на ума, тялото и духа в приобщаващ, отворен климат, в който всички вярващи традиции имат глас.

Традиция на успеха

  • 98% от студентите завършват образованието си след четири години
  • 94% от класа на 2017 г. са наети, преследват допълнително образование или са ангажирани в обществена служба в рамките на шест месеца след дипломирането
  • 85% от класа на 2017 г. завършиха поне една стажантска, научна или учебна възможност за обучение

Пътят към изграждането на това, което светът има нужда

Говорете с един от нашите невероятни завършили десетилетие в кариерата си като биохимик или съдия по семейни съдилища или в редица други професии и ще откриете защо настояваме за ценностно образование, което дава на завършилите интелектуална мощ и сила на характера, необходим за ангажиране на по-големите въпроси на живота и за постигане на по-голямо благо.

Кредитираме днес специализирания факултет и дългата линия от техните предшественици, като се вслушахме в призива на нашия основател Емануел д'Алзон, който ни предизвика да преминем отвъд академичните среди и да образоваме целия човек. Ще видим, че фокусът върху студентите и нашият акцент върху живота, преживял във всеки аспект от това, което правим, от дизайна на нови жилищни сгради до нашите динамични програми за почести, за създаването на кампус в Рим.

Също така дължим дълъг дълг на благодарност на възпитаниците, родителите, фондациите и корпоративните партньори, които помагат да се направи ясно образованието на Успение Богородично. Само чрез съвместна работа, към споделени цели и различия във възрастта, културата, дисциплината и вярата, можем ли наистина да запалим Пътя.

Католически ценности и силни академици

Assumption College , католическа институция, спонсорирана от августинците от Успение Богородично и вкоренена в католическата интелектуална традиция, се стреми да формира завършили, познати за критичен разум, замислено гражданство и състрадателна служба. Ние преследваме тези амбициозни цели чрез учебна програма, основаваща се на либералните изкуства и обхващаща областта на професионалното обучение. Оживено от католическото утвърждаване на хармонията на вярата и разума, ние се стремим чрез преследването на истината да трансформираме умовете и сърцата на учениците. Успехът благоприятства разнообразието и икуменически приветства всички, които споделят целите си.

Съобщение от президента

Изборът на колежа може да е най-важното решение, което някога сте си помислили. Може би вече сте получили материали от редица други институции, както и идеи и препоръки от семейство и приятели.

Има много причини светли, мотивирани ученици да изберат да посещават Успение. Докато разглеждате нашия уеб сайт, ще откриете богата информация, свързана с нашите отлични програми и нашата близка общност. Засега бих искал да споделя три от причините, които най-често споменавам, когато описвам Успение на учениците и техните семейства.

Висок колеж по либерални изкуства със силни бизнес и професионални програми.

Нашите ученици са изложени на редица дисциплини, които разширяват съзнанието си и подобряват уменията си за критично мислене, като разглеждат нови идеи, нови начини за гледане на света и нови начини за разпит. Членовете на факултета създават академично стимулираща среда, която предизвиква учениците да постигнат пълния си потенциал, докато мислят чрез своите ценности и живот. В същото време уменията, които студентите се учат на "Успение", също така ги подготвят за успешна и възнаграждаваща кариера.

Католическа интелектуална традиция, уникална сред колежите.

В традицията на поклонничество насърчаваме интелектуалния, социалния и личния растеж. Ние приемаме религията и вярата сериозно като неразделна част от човешкото преживяване. Разглеждаме въпросите, които достигат до най-дълбоките желания на човешкото сърце и разпознават ролята на вярата и разума в търсенето на истината. Нашите ученици се сблъскват с идеи, които са допринесли за формирането на християнска гледна точка за света, която отразява вида на образованието, предвидено от отец. Емануел д'Алзон, основателят на "Успение". Каквито и да са вярванията на учениците, ние вярваме, че опитът от Успение Богородично дава възможности за личен духовен растеж и разработването на набор от ценности, които ще насърчат учениците да използват знанията си в служба на другите. Това е атмосфера, която е интелектуално предизвикателна, лично възнаграждаваща и духовно изпълняваща.

Място, където хората се грижат един за друг.

Когато изберете Успение, можете да разчитате на получаване на лично внимание от любезни, приятелски настроени хора в цялата общност. Факултетите, администраторите, персоналът, религиозните и студентите работят заедно, за да се гарантира, че всички тук се оценяват и подкрепят. Успехът е достатъчно малък, така че хората да познават студентите като индивиди и достатъчно големи, за да могат учениците да намерят разнообразни възможности. Опитът в класната стая и извън нея спомага за формирането на "личния компас" на ученика и насърчава интелектуалния, социалния и личния растеж.

Ако тези характеристики отразяват това, което търсите, ви препоръчвам да разгледате нашия сайт по-подробно и да научите повече за нас. Надявам се също така да разгледате прекрасния кампус на Успение Богородично и да срещнете някои от хората, които правят нашата общност толкова специален. Благодарим Ви, че проявявате интерес към Успение Богородично.

Сърдечни поздрави,

Франческо C. Cesareo, Ph.D.
президент

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Assumption College

Данните са основната суровина на 21-ви век. Промишлеността, правителството и неправителствените организации вече могат да знаят повече за нас от всякога в историята на чо ... [+]

Данните са основната суровина на 21-ви век. Промишлеността, правителството и неправителствените организации вече могат да знаят повече за нас от всякога в историята на човека: какво купуваме, какво четем, какво правим. Но всички тези данни трябва първо да бъдат обработени в информация, за да се отговори на големия въпрос: Какво означава всичко това ?

Напредъкът в компютърната технология създаде експлозия при придобиването и съхранението на огромни количества данни от всяка сфера на живот. Тази внезапна промяна създаде необходимостта от математически и изчислително обучени абсолвенти, които могат да анализират тези данни и да направят препоръки въз основа на тези разследвания.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Прекарвате ли си време внимателно да оценявате рисковете? Дали решение или инвестиция струва потенциалните резултати? Ако това звучи като вашата личност, бакалавърската с ... [+]

Прекарвате ли си време внимателно да оценявате рисковете? Дали решение или инвестиция струва потенциалните резултати? Ако това звучи като вашата личност, бакалавърската степен по актюерска наука от Assumption College може би е идеалното решение.

Актюерите използват обучение по математика и икономика, за да разрешават бизнес проблеми, свързани с риск, и са силно търсени поради техния мултидисциплинарен произход и силни количествени умения. Катедрата по математика, компютърни науки и актюерска наука е развълнувана да обяви нов магистър по актюерската наука. Този строг магистър изисква студентите да се обучават по математика, икономика и бизнес. Учебната програма е предназначена да подготви студентите за първите два актюерски изпита, спонсорирани от Асоциацията на актюерите (SOA) и актюерското общество на произшествията (CAS).... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Когато изучавате бизнес в Assumption College вашето образование ще надхвърли учебника - вие ще придобиете бизнес умения и опит в реалния свят, необходими за успех и силно ... [+]

Когато изучавате бизнес в Assumption College вашето образование ще надхвърли учебника - вие ще придобиете бизнес умения и опит в реалния свят, необходими за успех и силно основание в либералните изкуства, уникално позициониране като добре закръглени кандидати в един конкурентна среда на работа.

Бакалавърска степен по бизнес от Assumption College ще ви осигури рамка за изграждане на успешна кариера в частния, държавния или нестопанския сектор. Ще развиете умения в широк спектър от технически и професионални умения, търсени от работодатели, и ще изучавате етично и социално отговорни бизнес практики, които ще ви подготвят за сложна и постоянно променяща се глобална бизнес среда.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Независимо дали искате да използвате биологичната си степен за изучаване на вируси или екосистеми, вие получавате богат лабораторен опит, както и силна подкрепа и лесен д ... [+]

Биология в Assumption College

Биологията е изследване на живота. Биолозите изследват мистериите на живота на клетъчните, организмите и населението.

Независимо дали искате да използвате биологичната си степен за изучаване на вируси или екосистеми, вие получавате богат лабораторен опит, както и силна подкрепа и лесен достъп до факултета по Успение Богословие, които правят понятията, базирани на класната стая, смислени и подпомагат развитието на техническите изследвания умения. Най-съвременният научен център "Теста", намиращ се в университета в Уорчестър, УАС предоставя отлични лабораторни съоръжения на студентите, преследващи биология, за да тестват сложните и сложни научни теории, които научавате в класната стая.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Инженерните специалности на Успение Богородично (включително тези, които преследват непълнолетни) получават изчерпателна учебна програма, която полага основите за бъдещ у ... [+]

Инженерните специалности на Успение Богородично (включително тези, които преследват непълнолетни) получават изчерпателна учебна програма, която полага основите за бъдещ успех. Студентите, които избират да бъдат инженерни майстори, могат да следват двойна степен чрез споразумения за партньорство както с Университета в Нотр Дам, така и с Института по инженерство

Кандидатите за инженерна степен получават силно либерално образование по изкуствата в Успение Богородично. Курсовете по наука и математика ги подготвят да продължат обучението си по инженерство и да имат смислена кариера в тази област. Студентите, които преследват непълнолетни в областта на инженерните науки, осигуряват стабилна основа в дисциплината и завършват със степени по математика, компютърни науки, химия или наука за околната среда. Размерите на малките класове осигуряват персонализирано обучение, което позволява на студентите да се потопят в предмета, а управителите на учителите предлагат индивидуално консултиране, което ще им помогне да направят правилния избор както на завършващо, така и на професионално ниво.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Студентската степен по компютърни науки може да ви подготви за голямо разнообразие от кариерни пътеки. Успехът ви предлага възможности за обучение по математика или компю ... [+]

Студентската степен по компютърни науки може да ви подготви за голямо разнообразие от кариерни пътеки. Успехът ви предлага възможности за обучение по математика или компютърни науки в стимулираща и поддържаща среда. Ще мислите логично и ще решите проблеми, както и да общувате ясно и ефективно - умения, които са в голямо търсене в днешния все по-технологичен свят.

Ако обмисляте дадена степен по компютърни науки, ангажиращите преподаватели на Успение Богородично и предизвикателната учебна програма, студентите ще имат редица възможности да проучат тази бързо развиваща се област. Компютърните специалности развиват програмните си умения, знанията си за компютърен хардуер и софтуер и оценяват социалните и етични последици от технологията. Магистърът осигурява основа за разнообразни професионални кариери в компютърната индустрия и за завършено висше образование по компютърни науки.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
English (USA)
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Нашата програма за невропсихии обединява интердисциплинарна група от професори, които са страстни за наставничеството на студентите в тази завладяваща област на обучение, ... [+]

Невронаука в Assumption College по Assumption College

Мозъкът често се нарича последна граница, тъй като, както твърди д-р Нийл де Грасс Тайсън, "... точно как функционира [мозъкът], остава една от най-големите нерешени загадки и изглежда, че колкото повече следим неговите тайни, изненадите, които откриваме. "Невронауката се стреми да решава мистериите на ума, мозъка и функцията на нервната система, като използва мултидисциплинарни подходи.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Химия изследва структурата и фундаменталните принципи на материята. При Успение на учениците, студентите, които декларират специалност "Химия", научават за органичната, н ... [+]

Химия на Assumption College по Assumption College

Химия изследва структурата и фундаменталните принципи на материята. При Успение на учениците, студентите, които декларират специалност "Химия", научават за органичната, неорганичната, физическата, аналитичната химия и биохимията и получават разбиране за начините, по които взаимодействат. Научният център Testa предлага изключителни лабораторни съоръжения за тестване на сложните и сложни научни теории, които обсъждате в класната стая.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Assumption College

Учебният бакалавър по "Киберсигурността" на Assumption предлага технологично базирано обучение, използващо методи в изчислителната и информационната наука, инженерство, с ... [+]

Киберпространството е динамична и развиваща се екосистема със сложни многостранни мрежи, които свързват отделни лица, организации и национални и международни организации. Разширяването на киберпространството обаче създава нови слабости, които го правят уязвими за проникване и експлоатация. Кибертеровите заплахи и уязвимости се увеличиха експоненциално с експлозия на технологиите и свързаност, засягащи физически лица, организации и народи. Чрез основна киберсигурност Assumption College ще обучи следващото поколение лица, които ще се опитат да осуетят и да отговорят на кибернетичните заплахи и атаки.... [-]

Съединени Американски Щати Уорчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
Salisbury Street,500
01609 Уорчестър, Масачузетс, Съединени Американски Щати