Assumption College

Представление

Прочетете официалното описание

Католическа традиция либерални изкуства

При Успение на Успение, ние се ангажираме да изследваме с голямо удоволствие връзката между вярата и разума. Като участват в тази 2000-годишна традиция, днешните студенти се присъединяват към поколения учени, художници, писатели и философи, които се занимават с търсенето на истината в различни дисциплини.
Смятаме, че католическата интелектуална традиция е особено подходяща и полезна за нашето време и насърчава растежа на ума, тялото и духа в приобщаващ, отворен климат, в който всички вярващи традиции имат глас.

Традиция на успеха

  • 98% от студентите завършват образованието си след четири години
  • 94% от класа на 2017 г. са наети, преследват допълнително образование или са ангажирани в обществена служба в рамките на шест месеца след дипломирането
  • 85% от класа на 2017 г. завършиха поне една стажантска, научна или учебна възможност за обучение

Пътят към изграждането на това, което светът има нужда

Говорете с един от нашите невероятни завършили десетилетие в кариерата си като биохимик или съдия по семейни съдилища или в редица други професии и ще откриете защо настояваме за ценностно образование, което дава на завършилите интелектуална мощ и сила на характера, необходим за ангажиране на по-големите въпроси на живота и за постигане на по-голямо благо.

Кредитираме днес специализирания факултет и дългата линия от техните предшественици, като се вслушахме в призива на нашия основател Емануел д'Алзон, който ни предизвика да преминем отвъд академичните среди и да образоваме целия човек. Ще видим, че фокусът върху студентите и нашият акцент върху живота, преживял във всеки аспект от това, което правим, от дизайна на нови жилищни сгради до нашите динамични програми за почести, за създаването на кампус в Рим.

Също така дължим дълъг дълг на благодарност на възпитаниците, родителите, фондациите и корпоративните партньори, които помагат да се направи ясно образованието на Успение Богородично. Само чрез съвместна работа, към споделени цели и различия във възрастта, културата, дисциплината и вярата, можем ли наистина да запалим Пътя.

Католически ценности и силни академици

Assumption College , католическа институция, спонсорирана от августинците от Успение Богородично и вкоренена в католическата интелектуална традиция, се стреми да формира завършили, познати за критичен разум, замислено гражданство и състрадателна служба. Ние преследваме тези амбициозни цели чрез учебна програма, основаваща се на либералните изкуства и обхващаща областта на професионалното обучение. Оживено от католическото утвърждаване на хармонията на вярата и разума, ние се стремим чрез преследването на истината да трансформираме умовете и сърцата на учениците. Успехът благоприятства разнообразието и икуменически приветства всички, които споделят целите си.

Съобщение от президента

Изборът на колежа може да е най-важното решение, което някога сте си помислили. Може би вече сте получили материали от редица други институции, както и идеи и препоръки от семейство и приятели.

Има много причини светли, мотивирани ученици да изберат да посещават Успение. Докато разглеждате нашия уеб сайт, ще откриете богата информация, свързана с нашите отлични програми и нашата близка общност. Засега бих искал да споделя три от причините, които най-често споменавам, когато описвам Успение на учениците и техните семейства.

Висок колеж по либерални изкуства със силни бизнес и професионални програми.

Нашите ученици са изложени на редица дисциплини, които разширяват съзнанието си и подобряват уменията си за критично мислене, като разглеждат нови идеи, нови начини за гледане на света и нови начини за разпит. Членовете на факултета създават академично стимулираща среда, която предизвиква учениците да постигнат пълния си потенциал, докато мислят чрез своите ценности и живот. В същото време уменията, които студентите се учат на "Успение", също така ги подготвят за успешна и възнаграждаваща кариера.

Католическа интелектуална традиция, уникална сред колежите.

В традицията на поклонничество насърчаваме интелектуалния, социалния и личния растеж. Ние приемаме религията и вярата сериозно като неразделна част от човешкото преживяване. Разглеждаме въпросите, които достигат до най-дълбоките желания на човешкото сърце и разпознават ролята на вярата и разума в търсенето на истината. Нашите ученици се сблъскват с идеи, които са допринесли за формирането на християнска гледна точка за света, която отразява вида на образованието, предвидено от отец. Емануел д'Алзон, основателят на "Успение". Каквито и да са вярванията на учениците, ние вярваме, че опитът от Успение Богородично дава възможности за личен духовен растеж и разработването на набор от ценности, които ще насърчат учениците да използват знанията си в служба на другите. Това е атмосфера, която е интелектуално предизвикателна, лично възнаграждаваща и духовно изпълняваща.

Място, където хората се грижат един за друг.

Когато изберете Успение, можете да разчитате на получаване на лично внимание от любезни, приятелски настроени хора в цялата общност. Факултетите, администраторите, персоналът, религиозните и студентите работят заедно, за да се гарантира, че всички тук се оценяват и подкрепят. Успехът е достатъчно малък, така че хората да познават студентите като индивиди и достатъчно големи, за да могат учениците да намерят разнообразни възможности. Опитът в класната стая и извън нея спомага за формирането на "личния компас" на ученика и насърчава интелектуалния, социалния и личния растеж.

Ако тези характеристики отразяват това, което търсите, ви препоръчвам да разгледате нашия сайт по-подробно и да научите повече за нас. Надявам се също така да разгледате прекрасния кампус на Успение Богородично и да срещнете някои от хората, които правят нашата общност толкова специален. Благодарим Ви, че проявявате интерес към Успение Богородично.

Сърдечни поздрави,

Франческо C. Cesareo, Ph.D.
президент

Места

Уорчестър

Address
Salisbury Street,500
01609 Уорчестър, Масачузетс, Съединени Американски Щати