Assumption University

Представление

Прочетете официалното описание

Католическа традиция либерални изкуства

При Успение на Успение, ние се ангажираме да изследваме с голямо удоволствие връзката между вярата и разума. Като участват в тази 2000-годишна традиция, днешните студенти се присъединяват към поколения учени, художници, писатели и философи, които се занимават с търсенето на истината в различни дисциплини.

Вярваме, че католическата интелектуална традиция е особено актуална и полезна за нашето време и насърчаваме растежа на ума, тялото и духа в приобщаващ, отворен климат, където всички традиции на вярата имат глас.

Традиция на успеха

  • 98% от студентите завършват образованието си след четири години
  • 94% от класа на 2017 г. са наети, преследват допълнително образование или са ангажирани в обществена служба в рамките на шест месеца след дипломирането
  • 85% от класа на 2017 г. завършиха поне една стажантска, научна или учебна възможност за обучение

Пътят към изграждането на това, което светът има нужда

Говорете с един от нашите невероятни завършили десетилетие в кариерата си като биохимик или съдия по семейни съдилища или в редица други професии и ще откриете защо настояваме за ценностно образование, което дава на завършилите интелектуална мощ и сила на характера, необходим за ангажиране на по-големите въпроси на живота и за постигане на по-голямо благо.

Кредитираме днес специализирания факултет и дългата линия от техните предшественици, като се вслушахме в призива на нашия основател Емануел д'Алзон, който ни предизвика да преминем отвъд академичните среди и да образоваме целия човек. Ще видим, че фокусът върху студентите и нашият акцент върху живота, преживял във всеки аспект от това, което правим, от дизайна на нови жилищни сгради до нашите динамични програми за почести, за създаването на кампус в Рим.

Също така дължим дълъг дълг на благодарност на възпитаниците, родителите, фондациите и корпоративните партньори, които помагат да се направи ясно образованието на Успение Богородично. Само чрез съвместна работа, към споделени цели и различия във възрастта, културата, дисциплината и вярата, можем ли наистина да запалим Пътя.

Католически ценности и силни академици

Assumption University , католическа институция, спонсорирана от Августинците на Успение и се корени в католическата интелектуална традиция, се стреми да формира висшисти, известни с критичната интелигентност, внимателното гражданство и състрадателното обслужване. Ние преследваме тези амбициозни цели чрез учебна програма, основана на свободните изкуства и обхващаща сферата на професионалните изследвания. Възкресени от католическото утвърждаване на хармонията на вярата и разума, ние целим чрез стремеж към истината да преобразим умовете и сърцата на учениците. Успението благоприятства разнообразието и екуменично приветства всички, които споделят целите му.

Съобщение от президента

Изборът на университет може да е най-важното решение, което някога сте имали предвид. Може би вече сте получили материали от редица други институции, както и идеи и препоръки от семейството и приятелите.

Има много причини светли, мотивирани ученици да изберат да посещават Успение. Докато разглеждате нашия уеб сайт, ще откриете богата информация, свързана с нашите отлични програми и нашата близка общност. Засега бих искал да споделя три от причините, които най-често споменавам, когато описвам Успение на учениците и техните семейства.

Топ университет за либерални изкуства със силни бизнес и професионални програми.

Нашите ученици са изложени на редица дисциплини, които разширяват съзнанието си и подобряват уменията си за критично мислене, като разглеждат нови идеи, нови начини за гледане на света и нови начини за разпит. Членовете на факултета създават академично стимулираща среда, която предизвиква учениците да постигнат пълния си потенциал, докато мислят чрез своите ценности и живот. В същото време уменията, които студентите се учат на "Успение", също така ги подготвят за успешна и възнаграждаваща кариера.

Католическа интелектуална традиция, уникална сред университетите.

В традицията на предположението ние насърчаваме интелектуалния, социалния и личностния растеж. Ние приемаме сериозно религията и вярата като неразделна част от човешкия опит. Ние изследваме въпроси, които стигат до най-дълбоките желания на човешкото сърце и разпознаваме ролята на вярата и разума в търсенето на истината. Нашите студенти срещат идеи, допринесли за формирането на християнски поглед върху света, който отразява вида на образованието, предвидено от о. Еманюел д'Алзон, основателят на асимпенционистите. Каквато и да е вярата на ученика, ние вярваме, че преживяването на Успение предоставя възможности за личностно духовно израстване и развитие на набор от ценности, които ще насърчат учениците да използват знанията си в услуга на другите. Това е атмосфера, която е интелектуално предизвикателна, лично възнаграждаваща и духовно изпълваща.

Място, където хората се грижат един за друг.

Когато изберете Успение, можете да разчитате на получаване на лично внимание от любезни, приятелски настроени хора от цялата общност. Факултетите, администраторите, служителите, религиозните и студентите работят заедно, за да гарантират, че всички тук са оценени и подкрепени. Предполагането е достатъчно малко, така че хората да познават учениците като индивиди и достатъчно големи, за да могат студентите да намерят разнообразни възможности. Опитът вътре и извън класната стая помага да се оформи „личният компас“ на ученика и да насърчи интелектуалното, социалното и личностното израстване.

Ако тези характеристики отразяват това, което търсите, ви препоръчвам да разгледате нашия сайт по-подробно и да научите повече за нас. Надявам се също така да разгледате прекрасния кампус на Успение Богородично и да срещнете някои от хората, които правят нашата общност толкова специален. Благодарим Ви, че проявявате интерес към Успение Богородично.

Сърдечни поздрави,

Франческо C. Cesareo, Ph.D.
президент

Места

Уорчестър

Address
Salisbury Street,500
01609 Уорчестър, Масачузетс, Съединени Американски Щати