Buena Vista University School of Science

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът Buena Vista ( BVU ) е общност от изпълнители, култиватори и създатели, които вярват в трансформиращото се висше образование. Buena Vista University School of Science предоставя предимства и съоръжения, които бихте очаквали от по-голямо училище, в комбинация със свободата да използвате тези възможности, без да чакате реда си със стотици други ученици. Всички лаборатории се използват за преподаване и работа на ученици.

Изследвайте ефекта на антибиотиците върху местоположението и функцията на митохондриите в човешките клетки. Започнете медицинска практика в родния си град или станете машинен или компютърен инженер. В Училището по наука на университета Буена Виста ще научите как да се конкурирате с най-добрите и да се адаптирате и израствате в променящия се научен пейзаж.

Като студент вие също ще имате редовен достъп до научния център Estelle Siebens и ще провеждате експерименти, използвайки съвременно оборудване, собственост на BVU . Тъй като всички лаборатории се намират в Научния център, те са лесно достъпни и професорите винаги ви показват как да ги използвате.

Места

Бурно езеро

Address
West 4th Street,610
50588 Бурно езеро, Айова, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: