Buena Vista University (BVU)

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние Добре дошли в Buena Vista университет в Сторм Лейк, Айова. Нашата живописна кампус обхваща 60 дка и се намира на брега на 3200 акра естествено езеро. Буря Lake е с население от малко над 10 000 с асортимент от търговия на дребно, заведения за хранене и предложения за когато се чувстваш като бягство колежа и за малко време.

BVU предлага интригуващ и съвместни образователен опит. Насладете се на една настройка малка класна стая, където ще научите за световната, живота и себе си от професори, които се грижат за теб и се инвестират в растежа си. BVU е първокласен преподаватели ще използва реални примери заедно доказани уроци, за да се подготвите за успех, след като ходиш през Victory Арката на дипломирането ден. Извън класните стаи, ще имате по-широка гама от опции, за да проучи вашите интереси и страсти. От лека атлетика и сценични изкуства към политиката и услуги, имате достъп до множество ресурси и организации, така че да бъдат активно включени във вашата общност - на територията на колежа и извън него. Нашата безжична колежа го прави лесно да останете свързани с работа в клас и приятели, независимо дали седите в библиотеката или мързелуването на езерото.

Отвъд Буря Lake

Може би вече имате Основно кредит и искам да завърша колеж степен в ученето-фокусирани среда като нашата, но се налага да останете близо до дома си. Ние имаме решение. BVU разполага с 15 места в общностите около държавата, с нашата Graduate & професионални изследвания програма.

Места

Бурно езеро

Address
Buena Vista University
610 West 4th St.

IA 50588 Бурно езеро, Айова, Съединени Американски Щати