Barclay College

Представление

Прочетете официалното описание

В Barclay College ние славим Бога за нашите студенти, които са на мисия да спечелят не само образование, но и да се засили тяхната съсредоточен върху Христа, основана на Библията вяра чрез изучаване на начина на ефективна християнски живот в експлоатация и лидерство.

Barclay College основава своето съществуване в богата история на евангелските Приятели традиция. Barclay College е евангелски Приятели училище, което приема и обхваща лицата с евангелски християнски вярвания от различни деноминации фонове.

Мисията на Barclay College е да подготви студентите в Библията, в центъра среда за ефективно християнски живот, услуги и лидерство. Barclay College е християнска институция за висше образование, което поставя под съмнение учениците да изследват, да разбере, и да придобият уменията, необходими, за да се отговори на призива на Бог върху живота им. За да ви помогне да постигнем това, Barclay College стреми към академичната и духовно съвършенство чрез осигуряване на среда, която да насърчава по-високи нива на запитване и учене. Критично мислене, обмен на идеи, и дисциплиниран Bible-базирани проучване се подчертае, за да помогне на всеки студент в разработването на персонализирани християнския мироглед и оборудването им да служат ефективно в областта на услуги, при което те се чувстват Божието водителство за живота си.

Barclay College активно набира всички християни, които желаят да се подготвят за своите професии в климата, която е строго академичен и ангажирано да служи Исус Христос. Колежът е убеден, че духовното развитие се ускорява, когато човек живее и учи в една общност, която включва разнообразие от теологични и културни перспективи.

В четири години висше учебно заведение, мисия Barclay College е по-широк от този на търговско училище или институт за обучение. Студентите разширяват своето културно разбирателство чрез изучаване на широк кръг от общи изследвания в допълнение към техните специфични области на интерес. Тъй Barclay е Библейски колеж, учениците научават да изучават Библията и да се интегрират библейската истина във всяка дисциплина.

Barclay College предлага на учениците подготовка за няколко кариери чрез програми за нейното гарсониери. В някои области, бакалавърската степен е предназначена да подготви един за магистърски и докторски програми. Колежът предлага и асоциирани градуса предназначени да даде на студентите по въведение в основите на полувисше образование, Библията, и общи проучвания.

Места

Haviland

Barclay College

Address
607 N Kingman Haviland, KS 67059
Haviland, Канзас, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 800-862-0226

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия