Bay State College

Представление

Прочетете официалното описание

За Bay State

За повече от 70 години, Bay State College е изградила репутация за предлагане на уникална, висококачествена учебна програма за сериозния ученик. Благодарение на малките ни класове, индивидуалното внимание и факултета от професионалисти в бранша, които въвеждат своя опит в класната стая, нашите студенти успешно успяват да продължат кариерата си в най-бързо развиващите се индустрии.

В нашия ангажимент към тяхното академично и професионално развитие, нашите студенти получават възможност да стажуват в някои от най-добрите компании в нацията, докато работят в мрежа с работодатели и възпитаници, които могат да отворят вратите към някои от най-добрите възможности за кариера в Североизточния регион.

В същото време нашите ученици работят и живеят в нашия кампус в историческия Залив Бей, един от най-желаните квартали на Бостън в града, близо до центъра на оживения център на Бостън и всичко, което предлага.

Bay State College

местоположение

 • Бостън, Масачузетс (дом на повече от 250 000 студенти)
 • На 1 пресечка от модерната улица Newbury
 • 1,4 километра от парк Fenway

Преподаватели

 • 15 програми, асоциирани и бакалавърски степени
 • Съотношението ученик-учител е 15: 1
 • Среден размер на класа: 18 ученици

Ученици:

 • Приблизително 800 ученици
 • На разположение в жилищните сгради

Bay State College е частен колеж, чиято мисия е да предостави на учениците качествено образование, което ги подготвя за професионална кариера и повишаване на нивото на висшето образование. Bay State College изпълнява тази мисия, като осигурява среда за обучение, в която преподаването на върхови постижения и студентските услуги се смесват, за да подкрепят уникалността на отделните ученици, като ги подготвят да постигнат пълния си потенциал като етично и социално информирани граждани.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

История на Bay State College

Bay State College открит през 1946 г., за да обслужва една индустрия, авиокомпаниите, като предоставя на студентите практически умения и обръща специално внимание на силна образователна основа. Тогава, както и сега, Колежът е бил известен със своите малки класове, индивидуално внимание и фокусиране върху конкретни кариери.

През 1961 г. Bay State се премества в сегашното си местоположение в Back Bay - в сърцето на града, но в близост до болници, бизнес, пазаруване, мода и забавления.

През 1975 г. в щата Бей първоначално е било разрешено да дава магистърска степен от Съюза на щата Масачузетс. През 1989 г. Bay State става акредитирана от Асоциацията на училищата и колежите в Нова Англия (NEASC) *. През 2004 г. Bay State е упълномощен от държавата и NEASC * да предостави бакалавърска степен по бизнес, мода и забавление.

Седемдесет години след основаването си, Bay State все още функционира под визията на основателите си. Колежът осигурява водещи работодатели на Америка с квалифицирани висшисти, които са професионално обучени и образовани за професията, която желаят.

* Bay State College е акредитиран от Комисията за висше образование в Нова Англия (NECHE, преди NEASC).

Мисия

Bay State College подготвя студентите за успешна кариера и глобално гражданство чрез академична строгост и индивидуална подкрепа.

Водещи принципи

Bay State College постига това чрез своя ангажимент за осигуряване

 • достъпно, частно образование
 • подкрепящ, грижовен персонал и преподаватели
 • практическа учебна среда
 • общност, която обхваща разнообразието
 • факултет с опит от реалния свят
 • образование извън класната стая
 • култура на социална и етична отговорност
 • ориентиран към резултатите подход към успеха на учениците

Основни ценности

Качество, уважение и подкрепа.

Декларация за визията

Bay State College ще бъде колегията по избор в нашия регион за кариерно ориентирани студенти и работодатели, които търсят добре образовани висшисти в нашите дисциплини.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Места

Бостон

Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати