Bellarmine University

Представление

Прочетете официалното описание

128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Премиерният независим католически университет на юг

Bellarmine University е жизнена общност на образователни постижения и етична осведоменост, която последователно се нарежда сред най-добрите колежи и университети в страната. Нашите студенти преследват образование, основано на свободните изкуства - и на отличената, приобщаваща католическа традиция на образователни постижения, най-старата и най-възнаграждаващата в западния свят. Това е образование през целия живот, достоен за съименника на университета, свети Робърт Белармин, и за поканата му към всеки от нас да се учи и да живее в Veritatis Amore - в любовта към всичко, което е красиво, истинско и добро в живота.

Нашият дом в Луисвил

В края на центъра на Луисвил Bellarmine е разположен на три красиви хълма в хитра и еклектичен квартал Highlands. Намираме се на пешеходно разстояние от коридора Bardstown Road, където кафенетата, ресторантите и уникалните магазини допълват цялостния опит на Bellarmine. Центърът на Луисвил е само на няколко минути път и предлага театър от световна класа, изкуства, спорт, музеи и красиви крайбрежни паркове. Луисвил е разположен на широка километрова река Охайо, на входа на юг и кръстопътя на Средния Запад. Двеста милиона души - две трети от населението на страната - живеят в радиус от 500 мили от града.

BELL-ъ-Мун

Белармин се разраства бързо, не само с големи нови удобства и академични програми, но и с регионално и национално значение. С нарастването ни все повече хора добавят „Белармин“ към своите списъци на най-добрите училища. Тук казваме „BELL-er-mun“ в „LOU-a-vuhl“. Това е един от най-приятелските кампуси и места в света, така че ние все още ще те обичаме, без значение как ще произнесете тези имена. BU е кръстен на Роберто Белармино (1542-1621), блестящият йезуит, който е кардинал и който е канонизиран през 1930 година.

Кампус в движение

Нашите буйни кампуси с площ от 175 акра се състоят от повече от 50 сгради, включително красивия жилищен комплекс Сиена, библиотеката WL Lyons Brown, Научния център по здравеопазване Norton и параклиса на Дева Мария от гората. Centro, един от най-значимите строителни проекти в историята на Белармин, е триетажна сграда, свързана със стъклен атриум към един от основополагащите сгради на Белармин и е дом на Центъра за прием на кадри, Центъра за кариерно развитие и състоянието на най-добрите. художествени класни стаи, както и пространства за учениците да учат и да се отпуснат. Нашите съоръжения за отдих включват закрити и открити тенис кортове; фитнес център; и спортни полета, включително стадион Оусли Б. Фрейзър, дом на лакрос, футбол, хокей на трева и писта128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Преподаването никога няма да забрави

Учените от преподавателите на Bellarmine са страстни в преподаването. 180 преподаватели на пълно работно време, като 82% от тях са докторанти. или най-висока степен в тяхната област, преподава в Bellarmine.

Превъзходство на студентите

Разнообразен студентски състав от 43 държави и 26 чужди държави посещават Bellarmine. Общият ни прием е 3,759, от които 2,546 са студенти. ACT композитните резултати варират от 22 до 27 за средните 50 процента от учениците.

Обучителна среда за човешка скала

Нашето съотношение между ученици и преподаватели е 12 към 1. Нашият среден клас в Bellarmine е 20. Има 29 студенти или по-малко 84% от нашите класове. Обучението и обучението по този начин просто не се провеждат в мегавритумите и се показват в нашите високи четиригодишни степени на дипломиране и в успешните кариери на нашите 23 905 завършили (от есента на 2017 г.) по целия свят.

Светът е и нашият кампус

Bellarmine предлага семестриални, годишни и летни програми за обучение в чужбина в 60 страни на шест континента. Има повече от 150 учебни програми. Приблизително една четвърт от нашите студенти участват в международен опит в чужбина, в сравнение със средното ниво за страната от малко над 1%.

Каква е твоята специалност?

Ние предлагаме повече от 60 специалности в областта на изкуствата и науките, бизнеса, образованието, комуникациите, екологичните изследвания, медицинските сестри и здравните науки. Ние насърчаваме двойните специалности. Завършилите степен включват доктор по медицинска сестра (DNP), доктор по физикална терапия (DPT), доктор по философия (Ph.D.) в областта на образованието и социалната промяна, доктор по философия (Ph.D.) по лидерство във висшето образование, доктор на образование в K-12 област лидерство (Ed.D.), магистър по бизнес администрация (MBA), магистър по изкуства в комуникацията (MAC), магистър по изкуства в преподаването (MAT), магистър по здравни науки в медицински лабораторни науки ( MLS), магистър по здравословни науки в областта на дихателната терапия (RT), магистърска степен по спортна подготовка (MSAT), магистърска степен по цифрови медии (MSDM), магистърска степен по образование за медицински сестри или административни следи и магистърска степен по медицински сестри Практикуващ лекар по семейна сестра. Ние също така предлагаме образователно-квалификационна степен по образователно лидерство

Места

Луисвил

Address
Bellarmine University
2001 Newburg Rd
Louisville, KY 40205

Луисвил, Кентъки, Съединени Американски Щати