Bloomsburg University

Представление

Прочетете официалното описание

Пригответе се да разгърнете вътрешния си Хъски!

Това е вълнуващо време за вас. Вие сте на път да откриете кои сте, а Bloomsburg University ви дава възможност да проучите всички ваши интереси. От 1839 г. БУ има традиция в академичните постижения. Мрежа от повече от 70 000 възпитаници за стажове и кариерни връзки ще ви помогне да излезете от гимназията на старши до работна ръка, готов само за четири години.

Нашата приятелска общност в Bloomsburg University в Bloomsburg University е готова да ви посрещне. Ще изпитате адаптивни основни класове, студентски изследвания и сътрудничество с вашите преподаватели, както и доброволческа дейност в общността. С 56 специалности и 58 малолетни, студентите постигат личен и професионален успех чрез опитни възможности, които допълват образованието в класната стая. Имаме технологията и практическото обучение, които ще ви помогнат да се откроите. С повече от 250 студентски клубове и организации, има нещо за всеки. Чрез всички тези преживявания ще бъдете достатъчно комфортни, за да се впуснете в идеите, които ви очароват, да поемат нови дейности като скално катерене или танци и да стартирате кариерата си - всички по едно и също време!

Едно нещо, което ни отличава, е Професионален У. В BU, многото ви преживявания, свързвайки ви с възпитаници, работодатели и възможности, интегрират академичното преживяване с професионален опит в "реалния свят". Ние се фокусираме върху подготовката и вдъхновението на учениците да станат уверени лидери чрез един професионален опит на година на един ученик.

Защо Bloomsburg University ?

Bloomsburg University предлага персонализирана и приятелска учебна среда, която улеснява прехода на международните студенти към нова образователна система и култура. За да се помогне на нашите международни студенти да се аклиматизират, предлагаме:

 • Наставническа програма за връстници, която да ви помогне да се приспособите към университетския живот в САЩ
 • Академична и ESL поддръжка
 • Приети студенти отговарят на условията за 50% извън държавна уроци wavier въз основа на финансова нужда
 • Стажове и възможности за практически опит
 • Възможности за предоставяне на научни изследвания
 • Кариерни подготвителни ботушки лагери, които ви подготвят за света

Признания и отличия

Bloomsburg University е известен със следните признания и отличия, а списъкът продължава да расте!

Национални и регионални признания:

 • Най-големите университети в Северния регион - US News
 • # 5 сред четиригодишните колежи в Пенсилвания - Schools.com. Класацията се фокусира върху достъпността, гъвкавостта и услугите на студентите, използвайки най-новите правителствени данни за оценка на колежи и университети в цялата страна.

Разграничение между академични програми:

 • Програмата за медицински сестри е класирана на първо място в САЩ и в САЩ - CollegeAtlas.org
 • Програмата за цифрова съдебна медицина е определена като Национален център за академични постижения в образованието за кибернетична отбрана.
 • Член - Министерство на отбраната на Американската академия на науките, Консорциум за изследване и образование.
 • Най-северно-американски училища - Фондация за образование на продажбите (SEF) списък на най-добрите университети предлага професионално обучение за продажби 2017
 • Поставен като един от 25-те най-добри бакалавърски степени в специалното образование за 2017 г. - най-добрите образователни степени, водещ наръчник за образователни кариери и колежи.
 • Една от първите десет училища в АП за специалности за наказателно правосъдие - Zippia.com

BU е чудесно място да бъдеш ти. Страхотно място да ви стане.

Места

Bloomsburg

Bloomsburg University

Програми