Bluffton University

Представление

Прочетете официалното описание

В Bluffton, можете да сте сигурни от изключителна студент, завършил и продължаващо и програми за професионално образование.

Въплътена в нашите четири непреходни ценности на откритието, общност, уважение и услуги, които ще намерите образование герой-сграда, която ви помага да постигнете вашите лични и професионални цели за използване на глобалния пазар. Въз основа на ценностите Mennonite на омиротворяване и сервиз, вяра традиция Bluffton сервира като полезно средство за лична проучване и вяра развитие. С други думи, в Bluffton ще развие християнските ценности за глобална общност.

Начало на многоликия студент тялото на повече от 1100, Bluffton е разположен на 65 акра буйни горски насаждения, които линия на брега на Little Riley Крийк в село Bluffton, щата Охайо. Вие бързо ще се почувства част от нашия кампус общност като развиете взаимоотношения с връстници и специален факултет.

Като студент, активната ни живот студент го прави лесно да се намерят нови приятели в сплотено, гостоприемна атмосфера на вашия дом далеч от дома.

Академични програми

Подход Bluffton за обучение в рамките на своите академични програми слива смислени, лични взаимодействия с учебник проучване, лекции, университетски дейности, възможности за услуги и междукултурни опции, които ще ви отведат в САЩ и по света.

Професионално израстване

Нашите специализанти и продължаващо образование програми дават възможност да завършите степен, балансирайки работа, семейство, църква и други ангажименти. Абитуриент и продължаващо образование класове са удобно, предлагани в Bluffton, Archbold и Piqua, щата Охайо.

Разликата Bluffton

Bluffton е свързана с Mennonite Църква-САЩ, обаче по-голямата част от Bluffton учениците не са Mennonite. Това създава атмосфера, в която всички ученици са поканени да изследват и да дойде да притежават свои собствени убеждения.

Нашата история

Разположен на брега на Little Riley Creek в Bluffton, малък град в северозападната част на щата Охайо, Bluffton университет е основан през 1899 г. като централен Mennonite College. Като крайъгълен камък е положен за първата сграда на училището, Noah C. Hirschy, първи президент Bluffton му, сключени забележки му с една идея, която се оказа толкова траен като самата структура: ". Нека да очакваме големи неща" Ние имаме, а ние продължаваме да го правим.

Докато Bluffton е свързано с Mennonite Църква USA, си студенти, преподаватели, служители и възпитаници не са непременно Mennonite. Елмър Neufeld, седми президент на университета наблюдава "Bluffton не трябва да се разглежда като по някакъв начин по-малко от Mennonite за нейното разнообразие, а по-скоро повече от Mennonite, с една по-силна християнска църква мир свидетел расте от този опит." Днес Bluffton продължава да се ангажира да минава покрай нашите основни ценности - откритие, общността, уважение и услуги - към всяка нова генерация от учениците.

НАШАТА МИСИЯ

"Оформен от историческия мир църковна традиция и подхранвани от желание за високи постижения във всички фази на програмите си, Bluffton университет има за цел да подготви учениците от всички среди за живот, както и призвание, за отговорна гражданска позиция, за да служи на всички народи и, в крайна сметка , за целите на Божията универсална царство. "

Mennonite FAITH

Менонити вярват, със своите християнски братя и сестри, в големите твърденията на вярата: Бог е станал човек, господството на Христос, силата на Евангелието, работата на Святия Дух и авторитета на Писанията.

В Mennonite наследство, тези вярвания са довели до отличителни акценти; вярата е доброволно; Християните са призовани към живот на любовта, помирението и омиротворяване; несправедливост е да бъдат преодолени с добра; щастието е повече от материалното благосъстояние; морален авторитет е повече от политическата власт; живота е да се живее просто; цялата природа е дар от Бога, за да се пази с чувство на благодарност и стопанисване; и ми харесва, жертвена услуга е най-висшият израз на вярност към Христос.

Места

Bluffton

Address
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Охайо, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: