Прочетете официалното описание

Няма по-добър начин, за да си представите, че сте тук, отколкото да ни посетите.

Да бъдеш в Карсън-Нюман е най-добрият начин да се знае как да се поберат в този най-висок ранг университет либерални изкуства, основана през 1851 година.

Вижте това, което животът ви може да изглежда като тук. Разходка нашия кампус и да се получи усещане, че ще бъде важна част от активна кампус, който е 2000 студенти силна.

Визия, мисия, вярата отчети

Зрение

Ние ще бъдем на Christian либерален изкуства базирани университета на избор в югоизточната част за образование и услуги.

Мисия

Нашата мисия като християнски педагози е да помогне на нашите ученици да достигнат пълния си потенциал като образовани граждани и по целия свят, слугините лидери.

Твърдение на Faith

Бог - "В началото Бог сътвори небето и земята."(Битие 1: 1)
Има един истински Бог, който е Създател, Изкупител и консервант на Вселената. Бог е вечен; Бог е свят; Господ е любов; Бог е триединен, разкри като Отец, Син и Свети Дух, всяка с различни лични качества, но без разделение на природата, същност, или е, и който единствен е достоен за поклонение.

Христос - "В Христос цялата пълнота на Божеството живее в телесна форма."(Колосяни 2: 9)
Христос е вечният Син на Бога, второто лице на Троицата, които, в Неговото въплъщение, е бил замислен от Святия Дух и роден от Дева Мария, напълно Бог и напълно човешки. Исус перфектно живял и разкри Божията воля, е бил разпнат, погребан и възкръсна от мъртвите на третия ден. След като направи умилостивение за греховете на човечеството на кръста, Той се възнесе на небето, е издигнат от дясната страна на Бога, и ще се върне на власт и слава да съди света. Христос живее във всички вярващи като живите, винаги присъства Господ.

Светия Дух - "И Аз ще поискам от Отца, и Той ще ви даде друг адвокат, за да бъда с теб завинаги. Това е Духът на истината, когото светът не може да приеме, защото го не го вижда нито го познава. Вие го познавате, защото той пребъдва във вас, и във вас ще бъде."(Йоан 14: 16-17)
Святият Дух е Духът на Бога. Духът превъзнася Исус Христос и осъдени хора от грях, неправда, и на съда. Духът дава възможност на човечеството да се разбере истината, призовава всички към Спасителя, ефекти регенерация на онези, които приемат Христос като Спасител, и изпълва вярващите с плода на Духа.

спасение - "Тя е по благодат чрез вяра, че сте спасени. Това не е на себе си; това е дар от Бога, а не в резултат на изпълнение на строителството, не похвали никой."(Ефесяни 2: 8)"Всеки, който призовава името на Господа, ще се спаси."(Римляни 10:13)
Спасението на грешниците е изцяло Божие дело на благодатта, предлагани свободно за всички, които приемат Исус Христос като Господ и Спасител, който от своя живот, смърт и възкресение придоби вечно изкупление за вярващия. Това спасение по благодат чрез вяра е обезпечен чрез покаяние и приемане на Исус Христос като Господ.

Библията - "ALL Писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за коригиране, за наставление в правдата. , , ,"(2 Тимотей 3: 16)"Законът Господен е съвършен, възвръща душата;. Уставът на Господа вярно, дава мъдрост на простия. Предписанията на Господа са прави, като радост за сърцето. . . . Наредбите на Господа са сигурни, и съвсем праведни."(Псалм 19: 7-9)
Светата Библия е боговдъхновено книга от Стария и Новия Завет писания, авторитетни за вяра и практика, където начинът на спасение и свят живот е озарен. Критерият по който Библията трябва да се тълкува, е Исус Христос.

човечество - "И Бог създаде човечеството в неговия образ; в образа на Бога, той ги е създал; мъжки и жена ги сътвори."(Битие 1:27)
Създадена по Божия образ, човечеството е венецът на творението. Чрез свободен избор, хората се бунтуват срещу Божията любов, разкъсване на връзката с престъпват заповедите на Бога и попадащи под осъждане. Само Божията благодат може да се възстанови хора в правилното взаимоотношение с Бога и да им даде възможност да изпълни творческата цел на Бога.

Църквата - "И той се е покорил всичко под краката си и го е направил глава над всичко за църквата, която е Негово тяло, пълнота на Тогова, Който изпълня всичко във всичко."(Ефесяни 1: 20-23)
Църквата се състои от всички истински ученици на Христос. Исус Христос е глава на Църквата. Християните трябва да се асоциират с местните църкви. Църквата е автономен орган, работещи под господството на Христос. Всяка църква е дадена властта да се поклонят, да извършва служението, и да упражняват дарбите и привилегиите, вложени в тях чрез Христос.

последните неща - В Божието собствено време и собствен начин, Бог ще донесе на света, за да е подходящо своя край. Бог е назначил ден, когато Той ще съди света чрез Исус Христос, когато всички хора ще получат своите просто награда; непогасената ще отидат във вечно наказание; праведните, във вечния живот.

Нашата християнски мироглед

The Christian университет е образователна ръка на църквата, тялото на Христос. Христос е Господ на християнския университет, както Той е църквата. В Христос, ", , , са скрити всички съкровища на мъдростта и знанието."(Колосяни 2: 3) Христос е"образ на невидимия Бог. . . . За по Него бе създадено всичко, както на небето и на земята, видимото и невидимото. . . всички неща са създадени от Него и за Него. И Той е преди всичко, и всичко чрез Него се държат заедно."(Колосяни 1: 15-17) Христос е създател и център на вселената.

Исус обявена, "Аз съм Пътят, Истината и Живота." (Йоан 14: 6) Това е по този начин, тази истина, това Life християнската университет насърчава. Нашият Господ ни кани да "Да възлюбиш Господа, твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа, с всичката си сила, и с всичкия си ум."(Матей 22:37) Тази покана ние приемаме. Цялата истина е Божията истина. Всички звук обучение е част от нашето християнско наследство и призвание, и е центрирана в християнски мироглед, където Исус е Господ, и ние сме Негови ученици.

Библията

Като има предвид, на Съвета на настоятелите на Карсън-Newman University в своята редовна среща 19 Окт 2007 получи препоръка от управител, който да разгледа заявление относно вярванията на членовете на Съвета за Свещеното Писание. Било то решен, че на Съвета на настоятелите на Карсън-Newman University е единодушно одобри следното изявление: "Ние, от Съвета на настоятелите на Карсън-Newman University, се утвърди Свещеното Писание като се дава от Бога чрез хората, за хората. Пълният и последната дума на Бога се разкрива в Исус Христос. "

Твърдение на християнската общност и поведение

Като умишлено Christian академичната общност Карсън-Newman университет се стреми да следва християнските принципи във всички аспекти на общински своя живот. Ние се представя на ученията и примера на Исус Христос в нашите взаимоотношения и работа. Лица, които избират да се превърне в част от семейството на Карсън-Newman се очаква да обхване морални, етични, и библейските ценности и изключване на кампуса. В областта на сексуалността, се очаква начин на живот в съответствие с библейското учение. Конкретно заяви, сексуална интимност е да се изрази единствено вътре в брачния завет, който трябва да бъде между един мъж и една жена. Нашите християнските ценности служат най-добрите интереси на всички в рамките на семейството на Карсън-Нюман.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Carson-Newman University

За повече от тридесет години, Карсън-Нюман е децата да се обучават около филми и кино. Интердисциплинарният Film основен сега съчетава курсова в производство на филми и ... [+]

Бакалавър по кинознание

"Film School" в Карсън-Newman

За повече от тридесет години, Карсън-Нюман е децата да се обучават около филми и кино. Интердисциплинарният Film основен сега съчетава курсова в производство на филми и писане с академичната проучването на филми в християнски контекст. Филмови студенти усъвършенствате занаят им като режисьори, докато учи естетиката на киното и бизнеса от производството на филми.... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Carson-Newman University

Карсън-Newman университет е институционален член на Националното сдружение на музикални училища. Министерството на музика може да ви помогне да преследва страстта си, нез ... [+]

Бакалавър по музика

Карсън-Newman университет е институционален член на Националното сдружение на музикални училища. Министерството на музика може да ви помогне да преследва страстта си, независимо дали търсите да изпълнява, научи, или да доведе поклонение. Имаме гордата традиция на подготовка на нашите ученици да бъдат способни и знаещи специалисти, потопени в музикалните изкуства. Посветено на виждане студенти успяват, нашия опитен и отзивчив факултет е спечелила репутацията за оспорване на студенти ги мъчим да успее. С музика факултет съотношение ученик на по-малко от 10: 1, студенти се възползват от предимствата на по-малките класове с по-индивидуално внимание. ... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Carson-Newman University

Добре дошли в уеб страницата на Карсън-Newman училище по религия. Нашето училище предлага богат и разнообразен избор на степен акценти, които варират от основния Религия ... [+]

Бакалавър по Религия: Лидерство и етика

Добре дошли в уеб страницата на Карсън-Newman училище по религия. Нашето училище предлага богат и разнообразен избор на степен акценти, които варират от основния Религия майорът да основен с един от следните акценти: библейските езици, библейски изследвания, църква отдих и Министерството на младежта, Министерство, философия и религия, лидерство и етика, пасторален министерство, и духовността и изкуството.... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Carson-Newman University

Ако се интересувате от промишлен кариера или завършил проучване в областта на биотехнологиите, можете да изберете да "двоен основен" и в двете Биология и химия или дори б ... [+]

Бакалавър по биотехнологии

Проучването по биология в Карсън-Newman подготвя студентите за голямо разнообразие от възможности за кариера след завършване на програмата. Разнообразна група от преподаватели предлагаме над 37 различни курсове във всички области на биологията. В допълнение към традиционните курсове, Биологическия факултет предлага уникални възможности за индивидуални изследвания чрез externships, независими проекти, както и за обучение на асистентските. След дипломирането си, възпитаници влизат най-различни професионални области, включително здравните професии, образование, научни изследвания и промишленост.... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Carson-Newman University

Изберете тази степен да въведете бързо променящите се и нарастващи областта на биохимията и биотехнологиите-или веднага след колежа или преди да влезе завършил училище; т ... [+]

Бакалавър по биохимия

Химия и биохимия

Химия понякога се нарича "централната наука". Химия фокусира върху състава, характеристиките, и промените на материята и следователно има естествени връзки до различни области като биохимия и метеорология, медицина и инженерство, археология и неврология, или електроника и психология.

След 4-годишна програма за бакалавърска степен по химия, някои от нашите възпитаници отиват на работа в правителството, индустрията, или образование, но други се стремят по-нататъшно образование, включително завършил училище, медицинско училище, аптека училище, или други здравни професии. За да се убедите многото възможности за кариера на разположение в областта на химията, тук е частичен списък на действителните позиции, държани от завършилите КН химия на различни етапи в кариерата си: лаборатория за научни изследвания (основни и приложни), медицинска мисионерска, управител на завод (САЩ и в чужбина ), химия учител в гимназията, анализатор на околната среда, консултант на персонала в адвокатска кантора, университетски професор, председател на биохимията в медицинско училище, фармацевтичен търговец, търговски разработчик на потребителски продукти, старши директор на Федералната радиоактивни програми, патент-холдинг изобретател, и мениджър (фармацевтични продукти, персонал, научни изследвания).... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Carson-Newman University

Отдел психология в Карсън-Newman университет има за цел да осигури отлична студентка учебен опит в рамките на подкрепяща Christian среда. Отделението се намира в Chamblis ... [+]

Бакалавърска степен по психология

Отдел психология в Карсън-Newman университет има за цел да осигури отлична студентка учебен опит в рамките на подкрепяща Christian среда. Отделението се намира в Chambliss сградата. В допълнение към традиционните академични курсове, отдел психология предлага няколко практически възможности чрез поле общност работа, стажове, независими изследователски проекти и преподаване на асистентските. Една отличителна черта на отдел психология е нашият акцент върху участието на общността и услуги. След дипломирането си, възпитаници са влезли най-различни професионални области, включително психичното здраве, Министерството, образованието, правото, научните изследвания, бизнеса и индустрията.... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Carson-Newman University

Счетоводство майорът The Карсън-Newman подготвя студентите за различни възможности за професионално развитие, включително публична отчетност, промишлеността и правителств ... [+]

Бакалавър по Счетоводство

Бизнес, Бакалавърски

Министерството на стопанската дейност на Карсън-Newman дава на студентите възможност за едно уникално преживяване обучение в християнска среда либерални изкуства. Министерството на Business приема отчета за Цел Карсън-Newman University като тя се стреми да образова своите ученици до голяма степен в области, свързани с бъдещите си роли като християнски бизнес и обществени лидери в едно глобално общество.... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Carson-Newman University

Студентите с финансите основен са подготвени да управляват инвестиции, управление на риска, бюджет, и да получат капитал, и анализират сделки с недвижими имоти. Завършил ... [+]

Бакалавър по финанси и икономика

Бизнес, Бакалавърски

Министерството на стопанската дейност на Карсън-Newman дава на студентите възможност за едно уникално преживяване обучение в християнска среда либерални изкуства. Министерството на Business приема отчета за Цел Карсън-Newman University като тя се стреми да образова своите ученици до голяма степен в области, свързани с бъдещите си роли като християнски бизнес и обществени лидери в едно глобално общество.... [-]

Съединени Американски Щати Джеферсън Сити САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Carson Newman Campus Tour