CCRP Course

Представление

Прочетете официалното описание

Курсът за обучение по клинични изследвания е модул от 110 модула, ръководен от старши лекар и 25-годишен лекар, д-р Камал. Този курс осигурява обучение, опит, интервюиране, препоръчително писмо и връзки, от които се нуждаете, за да получите работа, която да контролира усилията за клинични изследвания. Ние предлагаме клинични научни изследвания, свързани с обучението и настаняването на медицински сестри, научни бакалаври и международни медици.

Всяка година над 1,9 милиона студенти получават бакалаври на науката. Макар че няколко преминават към докторски, магистърски и медицински програми; мнозина са готови да започнат кариерата си. Като нов студент, кандидатстващ на пазара на науката, може да откриете само стажове или да признаете, че дори началните нива на науката изискват 1-2 години опит . Още повече, вие може да осъзнаете, че много от тези работни места изискват интензивен труд в труда, просто не отговарят на вашите очаквания за вашата степен на науката. Ето защо трябва да се обмисли кариера като АКР .

Клиничен изследовател или координатор ръководи и контролира клинични изпитвания, които се провеждат от лекари, медицински сестри и други притежатели на научни степени. За разлика от работните места, които понастоящем можете да приложите на пазара, положението на АКР е доста по-трудно да се получи. Въпреки че на пазара съществуват много общи курсове; Видяхме, че много от учениците, които идват при нас, все още не могат да си намерят работа. Това е така, защото други курсове не допълват обучението ви с опита, препратките, примерите и връзките, необходими за осигуряването на работа на АКР. Тази научно обоснована медицинска позиция може да се направи частно за фармацевтични компании като Pfizer или академично в медицинските училища.

Независимо от това, за тези, които винаги са искали кариера в медицината или имат пропуски година преди медицинското училище ; това е следващата стъпка за постигане на главен старт в кариерата ви. Тъй като позицията е различна от действителната работа в лабораторията и изисква управленска роля; получавате 1-на-1 връзки с лекари и медицински персонал, които могат да доведат до по-добро кандидатстване за медицинско училище и други медицински кариери по-късно.

Най-добър от всички; много от тези позиции приемат отдалечен персонал (а някои от тях ви позволяват да пътувате с 20-100% с пълни разходи, включително храна, жилища и пътувания) . Това може да ви помогне да спестите пари, като същевременно увеличите заплатата си. CRA's с нивото на обучение може да очаква да направи между $ 7,000- $ 12,000 на месец ; сума, която не е обичайна в други научно-кариера.

Много АКР са всъщност чуждестранни дипломирали се лекари, избрали да не приемат USMLE или да повторят обучението си за пребиваване. Всъщност някои от нашите ученици идват при нас веднага след като се преместват в САЩ и разпитват какво да правят с MBBS степен в Америка.

За разлика от това, което сте научили по време на 3-4 години в университета или в международно училище; информацията, необходима, за да станете АКР, се гради върху вашата степен. Това не е повторение на всеки курс, който сте взели в undergrad и по този начин имаме 110 модула (повече от всеки друг курс на разположение), за да ви накара да получите позиция, която искате като CRA. Тъй като предоставяме интервю обучение (1 на 1 уроци) за множеството кръгове от интервюта, които тези компании правят; можете да очаквате да осигурите заявката за интервю и да подадете всички кръгове.

Места

Норууд

Address
Норууд, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: