Прочетете официалното описание

California International Business University ( CIBU ) е основан през 1995 г. като Международна школа по мениджмънт (ISM), корпорация в Калифорния. През 2002 г., за да намали объркването с подобни институции, ISM промени името си на California School of International Management (CSIM). През 2008 г., поради акредитацията и добавянето на нашата докторска програма, CSIM е променен на California International Business University . CIBU е един от малкото национално акредитирани, частни, международни университети. Ние търсим квалифицирани индивидуални студенти и глобални партньорства с признати университети и колежи.

CIBU

се гордее, че предлага лично внимание от професорите в малките класове и разнообразни програми и услуги за академична подкрепа. CIBU е бизнес училище с истински международен характер, тъй като студентите, представляващи повече от 80 страни, са посещавали нашите програми. Това дава възможност на нашите студенти да изпитат разнообразна многонационална среда, тъй като преследват своите образователни цели, придружени от съвременен предприемачески дух. Нашата институция е акредитирана от Акредитиращия съвет за независими колежи и училища (ACICS), 750 First Street NE, Suite 980, Вашингтон 20002-4241, (202) 336-6780, за да присъжда бакалавърски степени, магистърски степени и докторски степени. ACICS е посочена като национално призната агенция за акредитация от Министерството на образованието на САЩ и е призната от Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA). В допълнение, това училище получава одобрение да приеме чуждестранни студенти, които не са имигранти, от Бюрото за гражданство и имиграционни услуги на САЩ. Центровете EducationUSA са мрежата на Държавния департамент на САЩ от над 400 консултативни центъра в 170 страни, предназначени да помогнат на местните студенти да намерят подходящия колеж или университет в САЩ. Препоръчваме ви да посетите местния център за информация относно избора на американски колеж или университет, който отговаря на вашите нужди, разбиране и подготовка за необходимите тестове за прием, помощ в процеса на приемане, съвети за намиране на финансова помощ за обучението, подготовка за студента визовия процес и ориентациите преди заминаването.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

California International Business University

Тази 4-годишна програма съчетава бизнес образование с широка фондация за либерални изкуства. Това дава на студентите необходимите умения и опит, за да напреднат в днешнат ... [+]

CIBU "Степен и бакалавърска е - като всички CIBU е програми - кариера ориентирани и въз основа на тясно свързан с международния пазар. Повечето от нашите програми не изискват стаж, но много ученици се възползват от възможността да се запишат в класа на стажа, за да придобият опит и да създадат контакти.

Тази 4-годишна програма съчетава бизнес образование с широка фондация за либерални изкуства. Това дава на студентите необходимите умения и опит, за да напреднат в днешната динамична бизнес среда. Програмата подчертава глобалните перспективи, насърчава чувството за социална отговорност и развива лидерски умения - като същевременно предлага на студентите гъвкавост да преследва техните индивидуални интереси. Освен това те ще проучат социалните и етичните измерения на бизнес и професионалната отговорност.... [-]

Съединени Американски Щати San Diego
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Location address
CIBU – California International Business University
550 West B Street

San Diego, California, 92101 US
Social Media