Cabrini University

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1957 г., Cabrini University е жилищна католическа институция в Пенсилвания, която приветства обучаваните от всички религии, култури и произход.

Нашите студенти и завършили студенти помагат на учениците да открият кои са и какво могат да постигнат в живота си, в кариерата си и в обществото. Нашите ученици са оправомощени да направят по-добър живот за себе си и за другите от момента, в който стъпят в колежа.

Нашата приветлива, безопасна общност се намира на кратко пътуване с влак от Филаделфия и е в близост до магазини и ресторанти от световна класа.

Ние сме само два часа от Ню Йорк Сити и два и половина часа от Вашингтон, което прави нашия университет чудесна отправна точка за проучване на Източното крайбрежие.

  • 2 150 студенти (37% мъже, 63% жени)
  • 33% студентско разнообразие
  • 1300 студенти
  • 850 завършили

Cabrini University е разположен в безопасна общност, на кратко разстояние с влак от Филаделфия. Намираме се на няколко минути от Мол Кинг на Прусия, най-големият търговски комплекс на Източното крайбрежие и на по-малко от три часа от Ню Йорк и Вашингтон.

Средната академична и нужна стипендия е $ 23,000.00. Нашата обща прогнозна стойност е $ 46,000.00 Cabrini е класирана като топ малък университет и най-добра стойност за студенти с над 35 академични специалности.

Отношение на учениците към преподавателя 16 към 1

Среден размер на класа 16

92% от редовните факултети имат докторска или терминална степен.

92% от завършилите Кабрини са заети, завършили училище или са завършили една година стаж в рамките на 10 месеца от завършването си.

Места

Radnor

Address
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Пенсилвания, Съединени Американски Щати