Прочетете официалното описание

Предизвикайте ума си - Продължете вашите страсти - Намерете мястото си - Изградете своя успех


Търсите повече от опита на колежа - и от себе си? Хайде да процъфтяват в CMU. Упълномощени от грижовна общност, заобиколена от всяка възможна възможност, ще откриете силните си страни. Ще откриете гласа си. Ще постигнете най-доброто си - като учен, като лидер, като производител на разлики в света./>


Преподаватели
CMU предлага повече от 40 програми за обучение, преподавани от експертен факултет във високо персонализирани класове.Основан през 1854 г., Central Methodist University е четиригодишен, частен университет за либерални изкуства. Основният кампус на CMU, който се помещава в Колежа по либерални изкуства и науки (CLAS), се намира във Файет, щата Мисури, където се обучават 1100 студенти. Повече от 4 000 студенти посещават колеж по висше и разширено обучение на CMU (CGES), който предлага курсове онлайн и на сайтове в Мисури и региона. CMU е свързана с обединена методистка църква и приветства ученици от всички религии.


Мисия/>

Central Methodist University подготвя учениците да направят разлика в света, като акцентират върху академичните и професионалните постижения, етичното лидерство и социалната отговорност.


вероизповедание/>

Central Methodist University , в съответствие с обединеното Методистко наследство, се стреми към академични постижения, индивидуални постижения и социална отговорност. Като членове на тази общност вярваме в:

 • Търсенето на знание, истината и мъдростта;
 • Оценяване на свободата, честността, любезността и разнообразието;
 • Живот на служба и лидерство; и
 • Поемане на отговорност за себе си и общностите, в които живеем.


Декларация за гражданството/>

Цивилизацията поддържа ценностите на уважението, добротата и дипломацията в нашите преки и непреки взаимодействия с другите. Многообразието разпознава различията между хората и възприема тези различия като предимство за общността.


Ръководене на визията/>

Central Methodist University ще бъде признат и оценен като институция, предоставяща отличителни академични програми за високи постижения, вложени в здрава и подкрепяща среда в кампуса, подготвяйки студентите за изкарване на прехраната и живот.

За да се гарантира, че образователният опит в CMU създава идеалите, включени в изявленията за мисията и виденията, факултетът, администрацията и настоятелите приемат нови принципи за обучение в университета и свързаните с тях резултати през пролетта на 2016 г. Шест от деветте резултата ще бъдат използвани за оценка Общата образователна програма. Оставащият резултат от по-високата поръчка ще бъде оценен на ниво старши, завършващ студент. Това са:


Комуникация (Articulate, Multimodal, Professional)/>

 • Учениците са артикулирани, способни да говорят и да пишат ясно и ефективно.
 • Студентите са мултимодални, способни да интерпретират и изразяват идеи чрез множество начини на комуникация.
 • Студентите са професионални, способни да се адаптират и да взаимодействат с другите по уверен, отговорен и ангажиран начин.


Любопитство (откриване, анализиране, създаване)/>

 • Студентите могат да откриват, изследват и търсят решения въз основа на натрупани знания и текущи изследвания.
 • Учениците могат да анализират, оценяват, интерпретират и обобщават данните.
 • Студентите могат да създават и внедряват умения за критично мислене и сътрудничество.


Общност (служи, уважавай, олово)/>

 • Студентите ще служат на другите и ще бъдат етични и информирани граждани.
 • Студентите ще разбират и уважават разнообразието, включително гледните точки, позициите и вярванията на другите.
 • Студентите ще водят творчески и сътрудничество, за да произведат положителни промени в по-широкия свят.

Стойности


Кои сме ние/>

Central Methodist University е известен със своите висококачествени образователни програми за студенти и завършили висши учебни заведения, ценностно ориентирани учебни изживявания и дългогодишни църковни взаимоотношения, силна традиция на либералните изкуства, акцент върху развитието на личността и лидерството и успеха на завършилите образователни и професионални дейности. Характеризирани с академични постижения и проактивни, персонализирани студентски услуги, програми се предлагат във Fayette и Statewide чрез технологии за дистанционно обучение, както и чрез партньорства с училища, църкви, болници и други висши учебни заведения.


Стойности/>

Central Methodist University потвърждава своето Wesleyan наследство и уникалното си място като единствен университетски методистски университет в Мисури. Местоположението на основния си кампус в малка, историческа, селска общност дава възможност на студентите да живеят и да се учат в безопасна обстановка. Университетът оценява силните си либерални изкуства, като осигурява основа за отлични професионални програми. CMU и неговите дейности, които не са достъпни, създават среда, в която разнообразен студентски орган може да се развива интелектуално, социално и духовно. Университетският живот подчертава честността, почтеността, учтивостта и силното чувство за лична отговорност като неразделна част от характера и лидерството. Central Methodist University подхранва духа на общност и грижа сред учениците, преподавателите и персонала.


Образователни цели/>

Central Methodist University създава чрез академичната програма и възможности за практически преживявания студентният растеж на знанието, личната неприкосновеност, духовността и професионалната компетентност. Освен това студентите са изправени пред предизвикателството да развият чувство за световно гражданство и ангажимент за подобряване на света. Студентите с обучение по CMU са готови да:


Академични цели/>

 • демонстрират познания за либералните изкуства и академичните специалности, както и техническите умения и професионалните компетенции.
 • мислете критично и концептуално и прилагайте своите знания и умения за решаването на проблемите.
 • да комуникират точно и ефективно чрез слушане, говорене и писане.


Цели на героите/>

 • да продължи да развива самочувствие, увереност и чувство за чест и ангажираност, като поема отговорността и лидерството в служба на другите.
 • да потърсят разбиране на идеите, проблемите и събитията в и извън непосредствената си общност и да оценят даровете на разнообразието.
 • да оценят личните си силни страни и способности и да проучат подходящия избор на кариера в променящия се свят.
 • имат смелостта да вземат решения въз основа на съображения от етични, естетически, икономически и екологични последици.
 • се ангажират с живот, илюстриращ ценности в отношенията със себе си, семейството, църквата, университета и общността.


Промяна на живота - Отнесете студент към CMU/>

От 1854 г. студентите от ЦМУ се научават, живеят и отглеждат като хора, предназначени да направят разлика в света. Независимо дали те учат във Файет, онлайн или в много от центровете на ММУ в Мисури, те преживяват трансформация, променяща живота, която води до успех. Знаете ли някой, който би обичал нашия университет? Помогнете им да намерят къде принадлежат - като орел в CMU!

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Central Methodist University

Вярвате ли, че образованието и физическата активност са важни? Превърнете страстта си към уелнес и вашето желание да преподавате в кариерата си чрез основното занимание п ... [+]

Вярвате ли, че образованието и физическата активност са важни? Превърнете страстта си към уелнес и вашето желание да преподавате в кариера чрез основния занимание по физикално образование на CMU. Тази програма ще свърже здравните науки и практическите преподавателски умения, за да ви осигури професионален опит, необходим за успех. Не само ще направите разлика в живота на тези, които обучавате, но ще се чувствате удовлетворени и постигнати, докато правите това.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Central Methodist University

Искате ли да изградите успешен бизнес или да допринесете за вече установен бизнес и да му помогнете да успее? Вашите идеи ще подобрят ли удовлетворението и печалбата на к ... [+]

Искате ли да изградите успешен бизнес или да допринесете за вече установен бизнес и да му помогнете да успее? Вашите идеи ще подобрят ли удовлетворението и печалбата на клиентите? Всяка организация, независимо от индустрията, зависи от хора, които разбират бизнеса. Присъединете се към нашите бизнес студенти в CMU и вие също ще бъдете на път към успешна кариера.

За тази програма/>... [-]
Съединени Американски Щати Fayette САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Central Methodist University

Биологията е изследване на живота. От биосферите, екосистемите и биологичните общности до организмите, клетките и органелите, биологията предлага на студентите възможност ... [+]

Биологията е изследване на живота. От биосферите, екосистемите и биологичните общности до организмите, клетките и органелите, биологията предлага на студентите възможността да се впуснат широко и дълбоко в науката за живите системи. CMU Биология специалности получават отлична подготовка за голямо разнообразие от кариери, съчетавайки класна стая базирани концепции с практически лабораторни опит, заедно със силни анализи, разсъждения и комуникационни умения.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Central Methodist University

Разпитването на решения и действия от миналото, любопитство към историческите събития и мнение за социални и политически въпроси са само някои от многото признаци, които ... [+]

Разпитването на решения и действия от миналото, любопитство към историческите събития и мнение за социални и политически въпроси са само някои от многото признаци, които проявявате интерес към историята. Ще научите за минали и настоящи решения, които оформят човешката история и се подготвят за кариера в сфера, за която сте страстен като историк, основен в CMU.

За тази програма/>... [-]
Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Central Methodist University

Нашата компютърна наука е важно за вас, ако обичате да работите с компютри и имате интерес към програмирането. Чрез този магистър ще развиете уменията, от които се нуждае ... [+]

Нашата компютърна наука е важно за вас, ако обичате да работите с компютри и имате интерес към програмирането. Чрез този магистър ще развиете уменията, от които се нуждаете, за да превърнете вашата страст към технологията в професия в търсенето.

За тази програма/>

Магистърът по "Компютърни науки" ще изгради вашите аналитични, комуникационни умения и умения за решаване на проблеми, докато се научавате да изследвате как функционират компютърните системи. Ще развиете умения, за да ви подготвим за това непрекъснато развиващо се поле, като полагате курсове, фокусирани върху бази данни, езици за програмиране, хардуер и софтуер.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Central Methodist University

Харесва ли ви работа с формули, разпознаване на модели, манипулиране на символи и решаване на мозъци? Учениците по математика в CMU се подготвят за успешна кариера, докат ... [+]

Харесва ли ви работа с формули, разпознаване на модели, манипулиране на символи и решаване на мозъци? Учениците по математика в CMU се подготвят за успешна кариера, докато изучават езика на математиката в устна, писмена и символична форма.

За тази програма

Математическата материя е разнообразна и обхваща области като алгебра, смятане, геометрия, инженерство, анализ и статистика. Чрез тази програма за обучение ще развиете уменията, необходими за квалифициране на различни кариерни пътеки.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Central Methodist University

Ако имате страст към музиката и искате да преследвате кариера, която прожектира вашите таланти и лични интереси, основната музика в CMU е огромна стъпка в правилната посо ... [+]

Ако имате страст към музиката и искате да преследвате кариера, която прожектира вашите таланти и лични интереси, основната музика в CMU е огромна стъпка в правилната посока. Чрез тази програма не само ще придобиете опит и знания в много различни жанрове на музиката, но ще изградите умения за изпълнение и увереност, които ще ви накарат да блеснете.

За тази програма/>

Музикалното майсторство се предлага на нашите ученици чрез Music Conservatory of Swinney. Този мениджър често служи като чудесен избор, ако искате да добавите непълнолетно към вашето образователно преживяване. Нашите курсове внушават добре закръглено познание за музиката и създават основите, необходими за преследване на музикална кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Central Methodist University

Ако имате интерес към социални феномени, политически системи, международни отношения и публично право, ще се възползвате в голяма степен от политическите науки на CMU. Чр ... [+]

Ако имате интерес към социални феномени, политически системи, международни отношения и публично право, ще се възползвате в голяма степен от политическите науки на CMU. Чрез тази програма на обучение ще развиете уменията, необходими за превръщането на вашата страст и интереси в професия в търсенето.

За тази програма/>

Нашите студенти по политически науки се запознават с основните автори, произведения и теории на политическите науки, политическата теория и различните политически системи. Те се научават да прилагат умения за количествен и качествен анализ на данните в реалните социални научни данни и да представят, дискутират и защитават научните изследвания.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Central Methodist University

Човешкото поведение ви очарова? Намирате ли се да анализирате мечтите си, да се опитвате да разберете човешкото развитие или да сте любопитни за начина, по който функцион ... [+]

Човешкото поведение ви очарова? Намирате ли се да анализирате мечтите си, да се опитвате да разберете човешкото развитие или да сте любопитни за начина, по който функционира умът? Ако тези теми ви интересуват, вие сте много годни за основната психология на CMU. Ще научите за емоциите, мислите и поведението си, докато изграждате набор от умения по заявка, който ви подготвя за успех в една възнаграждаваща кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette САЩ онлайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Central Methodist University

Принадлежите ли на прожекторите? Бихте ли искали да вземете вашите актьорски умения на следващото ниво? Възползвайте се от страстта си към представянето, зад сцените или ... [+]

Принадлежите ли на прожекторите? Бихте ли искали да вземете вашите актьорски умения на следващото ниво? Възползвайте се от страстта си към представянето, зад сцените или режисурата, и го превръщайте в вълнуваща кариера с CMU's Theatre Arts майор. Ще получите изключителен практически опит, като същевременно развиете необходимия набор от знания и умения, за да стигнете до мястото, където искате да отидете.... [-]

Съединени Американски Щати Fayette
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски