Chowan University

Представление

Прочетете официалното описание

Chowan университет е Christian образователна институция основана през 1848 г. от баптистки семейства и име Chowan - което означава "хора на юг" - в чест на племето Индианци Algonquin Chowanook. За повече от 165години, Chowan се радва на дълъг и впечатляващ традицията на вярата и образованието в Североизточна NC. Нашата мисия е да осигури грижовна среда характеризиращ се с Християнските ценности и интелектуалната свобода в които учениците могат да получат знания, умения, креативност и етични ценности, те трябва да се развиват в един бързо променящ се, културно многообразие на глобалното общество.

Chowan университет се ангажира да служи средните студенти. Чрез "средно", ние имаме предвид, студенти с GPA от 2.25-3.25 и "среден" SAT резултати (около 1,300 за три части SAT). Студентите под тези критерии могат да бъдат допуснати, ако показват ангажимент към опита на Chowan University и академичен потенциал.

Много от нашите ученици са студенти от първо поколение колеж, което означава, родителите им не посещават колеж или да завършат висше образование. Защото Chowanлидер ангажимент за индивидуално внимание в Christian среда, Тези студенти виреят в Chowan университет. The Chowan университет общност се стреми да вярваме и да живеят в учението на Исус Христос. Тази цел се постига чрез наставничество, министерството, и преподаването на Christian преподаватели и служители, както и за командировки и служебни преживявания на територията на колежа, в общността, в Съединените щати, както и в целия свят.

Нашият екип пасторална служение кампус предоставя възможности за студентите да растат във вярата си, като същевременно отговаря на нуждите на другите. Местни, национални, международни пътувания и командировки, ученичество, пребиваване зала изучаване на Библията, наставничеството, както и много един-на-един внимание и молитва дават студенти трансформиращ образование.

Всички ученици, които искат да завършат своето образование в Chowan университет трябва да се запишат в уводен курс за Библията. Студентите също трябва да присъстват шепа перспективи събития, които се предлагат седмична, които включват цялостни презентации и лекции, религиозни празници, театрални представления и други Chowan събития, свързани с Общността.

Ние не сме тук, за да индоктринира никого, но за да ги покаже на Christian начин на живот, както е разкрито в живота и служението на Исус Христос. Non-християнски студенти и студенти от други религиозни традиции се спазват и посрещна тук и да се развиват в тази среда.

Място

Сгушен в малък исторически град Мърфрийсборо в североизточна Северна Каролина, Chowan университет е на кратък път до плажовете на двете Северна Каролина и Вирджиния. Chowan също е в рамките на шофиране разстояние до много удобства, включително и пазаруване, ресторанти, увеселителни паркове и градски райони като Вирджиния Бийч.

Градът на Мърфрийсборо е малка общност, която обединява около кампуса. Chowan има най-доброто от двата свята; Мърфрийсборо е малък, сейф в общността, но големите градски удобства са само на кратко разстояние с кола.

Chowan University пребивава на територията на колежа 450+ акра, заобиколен от гористи площи и няколко езера. Ние се намираме в частта на Северна Каролина, определена като "вътрешния банки", и нашата кампус отразява естествената красота на Intracoastal пътища.

Мърфрийсборо изпитва четирите сезона, но се характеризира с меко време. Средната високата температура по време на училищните месеца е 65 градуса (18 по Целзий).

Стойността на образованието Ценности

Chowan University е известен като "Вярата в бъдещето си." Много повече от Лозунгът, нашата мисия е да се осигури образование, която превръща обикновените студенти в извънредни висшисти. Ние правим това добросъвестно, доверявайки се на Бога в лицето на Иисус Христос, с оптимизъм за успех на всеки студент. Нашата способност да дойде да Chowan да поучава, съветва, и да се ангажират учениците в класната стая, на нивите и дворовете на конкуренцията, и по време на извънкласни дейности. Вярата в действие подчертава всичко, което правим. Това не е достатъчно, за да се научат студентите или какво да мисля; учим студентите как да живеят с чест и съвест, използвайки техните главни, сърце и ръце.

"Исус растеше в мъдрост, зрялост и в благоволение пред Бога и човеците." Luke 02:52

Ръководител: Ние Учете В Chowan, учениците ще участват в уроци по дисциплините на науката, Fine Art, литература, история, здраве, и религия. Но по-важното е, че те ще се научат как всяка дисциплина се отнася до останалите. Нашият интегриран образование произвежда изключителни мислители, които могат да имат смисъл на света, в който живеем.

"И каквото си чул от мене при много свидетели, това предай на верни хора, които да са способни и други да научат." - 2 Тимотей 2: 2

Heart: Съветваме

Факултетът и служителите, които заобикалят нашите ученици ходят паралелно с тях и да вдъхновява своите професионални и лични мечти със страст. Факултет съветници наставник на студентите една по-една и последователно модел и насърчават правилно и здравословно вземането на решения.

"Не съответства на модела на този свят, но преобразявайте се чрез обновяването на ума си. След това ще можете да опит що е Божията воля-негово добро, благоугодно и съвършено." - Римляни 12: 2

Ръце: Ангажираме

Възможности за обслужване изобилстват на членовете на Chowan общност. Студентите се присъединят към преподаватели и служители да превежда, което се преподава и това, което е научил в това, което е направено. От дрехи на нуждаещите се в нашата общност да обичаме сираци с ХИВ / СПИН в Южна Африка, ние приемаме сериозно нашата мисия за предоставяне на светлината и истината в името на Исус Христос.

"Истина ви казвам: Понеже сте направили това на един от тия най-малки братя и сестри мои, вие направил за мен." - Матей 25:40 Ние предлагаме обучение за либерални изкуства, който оспорва цялата студента. Променените живота на нашите студенти дават стойност на това, което правим най-Chowan университет.

Места

Murfreesboro

Address
One University Place
27855 Murfreesboro, Северна Каролина, Съединени Американски Щати