Прочетете официалното описание

Chowan университет е Christian образователна институция основана през 1848 г. от баптистки семейства и име Chowan - което означава "хора на юг" - в чест на племето Индианци Algonquin Chowanook. За повече от 165години, Chowan се радва на дълъг и впечатляващ традицията на вярата и образованието в Североизточна NC. Нашата мисия е да осигури грижовна среда характеризиращ се с Християнските ценности и интелектуалната свобода в които учениците могат да получат знания, умения, креативност и етични ценности, те трябва да се развиват в един бързо променящ се, културно многообразие на глобалното общество.

Chowan университет се ангажира да служи средните студенти. Чрез "средно", ние имаме предвид, студенти с GPA от 2.25-3.25 и "среден" SAT резултати (около 1,300 за три части SAT). Студентите под тези критерии могат да бъдат допуснати, ако показват ангажимент към опита на Chowan University и академичен потенциал.

Много от нашите ученици са студенти от първо поколение колеж, което означава, родителите им не посещават колеж или да завършат висше образование. Защото Chowanлидер ангажимент за индивидуално внимание в Christian среда, Тези студенти виреят в Chowan университет. The Chowan университет общност се стреми да вярваме и да живеят в учението на Исус Христос. Тази цел се постига чрез наставничество, министерството, и преподаването на Christian преподаватели и служители, както и за командировки и служебни преживявания на територията на колежа, в общността, в Съединените щати, както и в целия свят.

Нашият екип пасторална служение кампус предоставя възможности за студентите да растат във вярата си, като същевременно отговаря на нуждите на другите. Местни, национални, международни пътувания и командировки, ученичество, пребиваване зала изучаване на Библията, наставничеството, както и много един-на-един внимание и молитва дават студенти трансформиращ образование.

Всички ученици, които искат да завършат своето образование в Chowan университет трябва да се запишат в уводен курс за Библията. Студентите също трябва да присъстват шепа перспективи събития, които се предлагат седмична, които включват цялостни презентации и лекции, религиозни празници, театрални представления и други Chowan събития, свързани с Общността.

Ние не сме тук, за да индоктринира никого, но за да ги покаже на Christian начин на живот, както е разкрито в живота и служението на Исус Христос. Non-християнски студенти и студенти от други религиозни традиции се спазват и посрещна тук и да се развиват в тази среда.

Място

Сгушен в малък исторически град Мърфрийсборо в североизточна Северна Каролина, Chowan университет е на кратък път до плажовете на двете Северна Каролина и Вирджиния. Chowan също е в рамките на шофиране разстояние до много удобства, включително и пазаруване, ресторанти, увеселителни паркове и градски райони като Вирджиния Бийч.

Градът на Мърфрийсборо е малка общност, която обединява около кампуса. Chowan има най-доброто от двата свята; Мърфрийсборо е малък, сейф в общността, но големите градски удобства са само на кратко разстояние с кола.

Chowan University пребивава на територията на колежа 450+ акра, заобиколен от гористи площи и няколко езера. Ние се намираме в частта на Северна Каролина, определена като "вътрешния банки", и нашата кампус отразява естествената красота на Intracoastal пътища.

Мърфрийсборо изпитва четирите сезона, но се характеризира с меко време. Средната високата температура по време на училищните месеца е 65 градуса (18 по Целзий).

Стойността на образованието Ценности

Chowan University е известен като "Вярата в бъдещето си." Много повече от Лозунгът, нашата мисия е да се осигури образование, която превръща обикновените студенти в извънредни висшисти. Ние правим това добросъвестно, доверявайки се на Бога в лицето на Иисус Христос, с оптимизъм за успех на всеки студент. Нашата способност да дойде да Chowan да поучава, съветва, и да се ангажират учениците в класната стая, на нивите и дворовете на конкуренцията, и по време на извънкласни дейности. Вярата в действие подчертава всичко, което правим. Това не е достатъчно, за да се научат студентите или какво да мисля; учим студентите как да живеят с чест и съвест, използвайки техните главни, сърце и ръце.

"Исус растеше в мъдрост, зрялост и в благоволение пред Бога и човеците." Luke 02:52

Ръководител: Ние Учете В Chowan, учениците ще участват в уроци по дисциплините на науката, Fine Art, литература, история, здраве, и религия. Но по-важното е, че те ще се научат как всяка дисциплина се отнася до останалите. Нашият интегриран образование произвежда изключителни мислители, които могат да имат смисъл на света, в който живеем.

"И каквото си чул от мене при много свидетели, това предай на верни хора, които да са способни и други да научат." - 2 Тимотей 2: 2

Heart: Съветваме

Факултетът и служителите, които заобикалят нашите ученици ходят паралелно с тях и да вдъхновява своите професионални и лични мечти със страст. Факултет съветници наставник на студентите една по-една и последователно модел и насърчават правилно и здравословно вземането на решения.

"Не съответства на модела на този свят, но преобразявайте се чрез обновяването на ума си. След това ще можете да опит що е Божията воля-негово добро, благоугодно и съвършено." - Римляни 12: 2

Ръце: Ангажираме

Възможности за обслужване изобилстват на членовете на Chowan общност. Студентите се присъединят към преподаватели и служители да превежда, което се преподава и това, което е научил в това, което е направено. От дрехи на нуждаещите се в нашата общност да обичаме сираци с ХИВ / СПИН в Южна Африка, ние приемаме сериозно нашата мисия за предоставяне на светлината и истината в името на Исус Христос.

"Истина ви казвам: Понеже сте направили това на един от тия най-малки братя и сестри мои, вие направил за мен." - Матей 25:40 Ние предлагаме обучение за либерални изкуства, който оспорва цялата студента. Променените живота на нашите студенти дават стойност на това, което правим най-Chowan университет.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Chowan University

Чрез своята отлична учебна програма, взаимодействие с големи професори, както и много възможности за изпълнение, катедра Music Chowan може да ви помогне да увеличите ваши ... [+]

Бакалавър по музика

Чрез своята отлична учебна програма, взаимодействие с големи професори, както и много възможности за изпълнение, катедра Music Chowan може да ви помогне да увеличите вашия потенциал и да постигнат целите си като музикант. Възпитаниците на нашата програма са отишли, за да бъдат композитори, начално училище учители по музика, среден и висок училище банда и хорови директори, изпълнители и звукозаписни инженери. Като основен музика, ще ви бъде дадена здравата основа в областта на музиката, чрез изучаването на теория на музиката, зрението пеене и обучение ухото, историята на музиката, класа по пиано, дирижиране, ансамбли и прилага музика. Вие ще се обучават в най-малко един от тези, прилагани музикални територии по време на Вашия мандат: ... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BBA

Chowan University

Училището по бизнес в Chowan University предвижда бизнес общност от талантливи и етични хора с професионални компетенции, които им позволяват да работят в сътрудничество, ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация

"Училището по бизнес в Chowan университет е най-доброто място да изваят вашия характер, потенциал и професионализъм. Училището дава възможност на всеки студент възможност да се достигне до най-доброто им чрез предизвикателства, взаимодействие един-на-един факултет, малки групи, както и шанс да открие собствените си силни страни. Кървя Chowan синьо заради преживяванията в Бизнес училище, че завинаги ще се отрази на живота ми и работна етика. " - Даниел Coleman, випуск 2013, BS по бизнес администрация, Концентрация по мениджмънт, Minor в Счетоводни В Chowan, ние разработваме етичните бизнес лидери на утрешния ден. Основавайки се на силата на нашата християнско наследство, ние се даде възможност на нашите ученици от ръководните им в овладяването на бизнес теории, организационни умения, технически степента на владеене и критични анализи, които ги подготвят за кариера в света на бизнеса бързо се променя.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Chowan University

В Chowan University, ние интегрираме стратегии в социологията и сертифициране криминално разследване в Наказателния план правосъдието да се подготвят всички наши студенти ... [+]

Бакалавър по Наказателно правосъдие

В Chowan University, ние интегрираме стратегии в социологията и сертифициране криминално разследване в Наказателния план правосъдието да се подготвят всички наши студенти за завладяващ кариера в най-различни професии наказателното правосъдие. Чрез комбиниране на динамични курсове - като Корпоративно и White Collar Crime, палеж разследване, наказателно Доказателства, детската престъпност и полицията общностните отношения - с реалния свят професионален опит чрез стажове на всички нива на местните, щатските и федералните агенции, учениците да усвоят уменията необходими за успех в своята област.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Chowan University

Тази степен изследва различните фактори и сложността на Африка и неговото място в световната история, заедно с други национални и културни истории. ... [+]

Бакалавър по афроамериканец история и култура

Тази степен изследва различните фактори и сложността на не само на афро-американския опит, но си контекст, в световната история. Студентите ще изследват афро-американския опит в Северна Америка от колониалния период до днес. Произходът на черен живота на общността и черен съпротивление под робство през афро-американския опит по време на "Джим Кроу" ера и еволюцията на черно лидерство, чрез борбата на гражданските права до наши дни.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Chowan University

С поглед към бъдещето, Chowan е създаването на среда, в която творчеството и иновациите ще се слеят, за да произведе един студент, който е естетически, теоретично, и техн ... [+]

Бакалавър по Графични Communications

С поглед към бъдещето, Chowan е създаването на среда, в която творчеството и иновациите ще се слеят, за да произведе един студент, който е естетически, теоретично, и технологично обучение по графичен дизайн, интерактивен дизайн, печат технология, дизайн на опаковката, и / или студио на изобразителното изкуство. Чрез комбиниране на нейните технологични ресурси и преподаватели експертиза, университетът ще поднови усилията си за разработване на творчески идеи на учениците, артистични способности, себеизразяване и професионални умения, тъй като те учат видео, дигитален дизайн, печатен дизайн, рисуване, цифрови изображения, опаковане, уеб дизайн, фотография, живопис, керамика, смесена техника и т.н., в пресечната точка на изкуство и технология. Дали с помощта на "вековни методи или чрез натискане на границите на цифровото творчество", отдел ще произвежда уникални и уверени завършилите с уменията, които съвременната технология на печат, дизайн, и търсенето на изкуствата.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Chowan University

Консултативен предварително закона програма Chowan му следва специализиран следите на проучване, което ще направи преглед на конституционната история, съдебната система, ... [+]

Бакалавър по Pre-закон / История

Американската асоциация на юристите подчертава, че няма предпочитан основен или препоръчва програма за тези, които се подготвят за правото на училище. Лицата, заинтересовани от юридическия факултет ще могат да се чувстват комфортно след повечето програми на обучение във връзка с консултирането чрез програма консултативен Chowan е предварително закон. Тази програма не е основен, а средство за подпомагане на студенти в изпълнението на изискванията, за да получите в правото на училище, независимо от техния основен студент.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Chowan University

Катедра по психология Chowan има няколко уникални характеристики, които го правят се открояват от другите програми на студенти. Ние искаме Вие да откриете вашата страст. ... [+]

Бакалавър по психология

"Програмата за психология в Chowan е проектиран с намерението да ви подготвят за работа Завършил ниво. Аз бях единственият човек в моя клас са имали група опит, както и един от малкото, които упражнявана интервюта клиента. Аз постоянно се намирам себе си в ситуации по време на клас I, където имат предимство пред другите студенти, благодарение на опита ми в Chowan. " - Тоня Sinclair, наскоро дипломиран психология Катедра по психология Chowan има няколко уникални характеристики, които го правят се открояват от останалите бакалавърски програми. Ние искаме Вие да откриете вашата страст. За разлика от повечето бакалавърски програми, ние предлагаме множество опции степен, включително и три специализирани песни на обучение. Докато нашата програма включва обща основа за всички студенти, нашите градусови песни позволяват на учениците да получат по-добро чувство за тяхната конкретна област на интерес. Когато станете част от Департамента Психология на Chowan университет, ще имате по-специално място - място, където да се учи, да се забавляват, да расте емоционално и духовно - място, където да принадлежат.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Chowan University

Студентите, завършили програмата Sport Science са готови да преследват възможностите за кариера в здравеопазването и физическото възпитание, Упражнение Science, Sports Ma ... [+]

Бакалавър по Sports Science

"Sport Science отдел предлага на студентите широк спектър от знания и умения. От нашите множество различни концентрации и нашия първокласен факултет, Катедра по спортни науки може да ви подготви за всяка кариера в атлетиката! " - Дрю Praster, Sport Science възпитаник, старши мениджър на Premium-продажба на Шарлът Хорнетс и Изтъкнати възпитаник Студентите, завършили програмата Sport Science са готови да преследват възможностите за кариера в здравеопазването и физическото възпитание, Упражнение Science, Sports Management и Coaching. Допълнително цел е да се предоставят на всички учащи с възможности за развитие на физическото, социалното, интелектуално, емоционално, духовно здраве и околната среда.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Chowan University

Училище на образованието Chowan университет е поела ангажимент за високи постижения в преподаването, ученето и обслужване, и работи един-на-един, за да се постигне тази ц ... [+]

Бакалавър по основно образование

Училище на образованието Chowan университет е поела ангажимент за високи постижения в преподаването, ученето и обслужване, и работи един-на-един, за да се постигне тази цел във всеки студент образование! Chowan е достатъчно малък, за да направи тази реалност, с преподаватели и консултанти проверка на техните ученици и напредъка, който са направили редовно, за да се уверете, че те постигат своите индивидуални цели. Учителите могат да помогнат на учениците да преодолеят всички трудности, те могат да се сблъскат, удостоверяващ миналата година 100% минаваща ставка от нашите основно образование специалности, като изпита на Praxis II!... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Chowan University

The University School на образованието Chowan е посветена на специализанти, които са ефективни, високо квалифицирани преподаватели и които са оборудвани с учебни стратеги ... [+]

Бакалавър по средно образование

The University School на образованието Chowan е посветена на специализанти, които са ефективни, високо квалифицирани преподаватели и които са оборудвани с учебни стратегии и педагогика, способни да образова всички учащи в постоянно променящия се свят. Силното учебна програма, заедно с изследвания професионална и специалност площ, предлагани на предварително услуги учителите в Chowan университет, предвижда бъдещите педагози знания, умения и нагласи, необходими за работа с разнообразни студенти и учебни среди. Възможности са предвидени кандидатите да учат и да оценят теории и принципи на най-добри практики не само в създаването на университета, но и в сътрудничество с учители класната стая и други специалисти, които да ги водят през практическо приложение в настройките на реалния свят.... [-]

Съединени Американски Щати Murfreesboro
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Chowan Video 2014