Claflin University

Представление

Прочетете официалното описание

Светът се нуждае от мечтатели. Тези, които са в състояние да си представим какво е възможно и очертае пътя за да отида там.

Преди почти 150 години, Claflin събори бариерите във висшето образование, което го прави първият Южна Каролина университета отворен за всички, независимо от тяхната раса. Днес, Claflin продължава да приветства примерни ученици от всички раси и полове, които демонстрират страст да се промени не само собствените си обстоятелства, но да промени света, както добре.

Ние вярваме, че повечето лидери са направени, не са родени. Освен това, ние вярваме, че студентите с страст, почтеност и готовност да работим усилено, за да имат вродена способност да се превърне мечтател лидери. Като студент Claflin, можете да се изправят пред предизвикателството да реализира пълния си потенциал, оставяйки тук с един несравним образование, която ще ви служи добре в завършил училище, в една кариера - и в живота.

мечтател Leadership

Лидерите на утрешния ден имат визия. Те виждат по-далеч. Те действат с глобална перспектива. Мечтател лидери са уверени, за да бъдат иновативни, за да създадете свой собствен път, за да води другите. Те вярват в себе си, защото те разбират техния свят и са мотивирани да направят това по-добре. Виждаме мечтател лидер в теб-и ще ви помогне да осъзнаете собствената си мечтател лидерство.

Academic Excellence

Excellence е навсякъде тук. Тя може да се види в красотата на нашия кампус, качеството на нашите преподаватели, както и нивото на институциите, на които са допуснати нашите възпитаници. Ние се ангажираме да направи, че сте получили всичко необходимо за постигане на високи нива на съвършенство, че студентите тук в Claflin дошли да се очаква от себе си.

Животът На Claflin

Нашата общност е сплотена, така че възможностите за участие в изобилие. Вие ще намерите пълен календар на кампуса дейности и събития, над 66 студентски организации, осем братства и мъжки и женски клубове, динамична студентско самоуправление, възнаграждаване религиозния живот, и повече. Това е активен, ангажиран кампус, където ще се включат-рано и често.

Реалния свят опит

Нашите ученици се включват активно в професионални образователни възможности и да придобият ценен опит извън класната стая-и в процеса, те се изгради силно впечатляващи автобиографии. От изследвания на високо ниво, за да стажове и кооперации, за обмен на студенти и обучение в чужбина, тези практически опит са на разположение във всички четири години на образованието Claflin.

Живот след Claflin

Нашите възпитаници излизат далеч. Те оставят да учи в нацията водещите дипломирани и професионални училища. Те продължават да се голям успех като мечтател лидери във водещи фирми и организации в цялата страна и по целия свят. Те оставят с образованието на висота, този, който води към успешна кариера, и по-пълноценен живот.

Следващи стъпки

Ние разработваме мечтател лидери по оспорване на нашите ученици да си представим възможностите за живота им. Това не е само за вас се подготвят за кариера. Това е за вас готви да стане най-добрият "ти" възможното. готов да изпълни потенциала си като визионер лидер ли сте? Научете повече за променящо живота, промяната в света, образование тук в Claflin университет.

Места

Orangeburg

Claflin University

Address
400 Magnolia Street
29115 Orangeburg, Южна Каролина, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 803-535-5000