Прочетете официалното описание

Много възможности, един фокус - студенти, които имат значение

Колегията на Saint Rose е прогресивна общност от учени, насочени към придобиване на знания и прилагане на това, което са научили, за да направим света около тях по-добре. Разположен в сърцето на Олбъни, столицата на щата Ню Йорк, Saint Rose предлага самостоятелна, независима, coeducational опит колеж в една жизнена градска среда.

С около 4500 редовни и задочни студенти, Saint Rose разполага с разнообразен предлагане на студенти, специализанти и сертификати програми, насочени към двете традиционни студенти и работещи професионалисти. Ние съчетаваме строги проучвания в свободни изкуства и науки с неограничени възможности за стажове, студентски научни изследвания и обучение в чужбина, както и възможности за учениците да се включат в смислен общественополезен труд.

Основана през 1920 г. от Сестрите на Свети Йосиф на Carondelet, Saint Rose е останал верен на своята мисия на не само подготовката на учениците за тяхната кариера, но и да ги подготвя за живота.

Мисия

Колеж по Saint Rose общност се ангажира силно мотивирани студенти и докторанти в строги образователни преживявания. В прогресивна традиция от основателите сестри на св. Йосиф на Carondelet, ние приветстваме мъже и жени от всички религиозни и културни среди. В допълнение към разработването на техните интелектуални възможности, студентите имат възможност да се култивира своите творчески и духовни дарби в разнообразна образователна общност, която насърчава почтеността, взаимозависимост и взаимно уважение.

Колежът предлага отличителни и всеобхватни либерални изкуства и професионални програми, които вдъхновяват нашите възпитаници да бъдат продуктивни възрастни, критичните мислители и мотивирани, грижещи се граждани. Нашият ангажимент с градската среда разширява настройката за образователни възможности и насърчава енергичен участие на общността Saint Rose и ефективно лидерство в обществото.

С кампус в сърцето на историческия Albany-столицата на щата Ню Йорк-Saint Rose е известен със своята строга стипендия и жизнена кампус общност.

Академичните среди. 43 бакалавърски програми, програми за 29 магистърски и 19 напреднали сертификати на разположение на новите студенти. Класираха като Северна университет Best от US News & World Report. Факултет. 93% от нашите пълно работно време за инструктаж преподаватели държи най-висока степен в съответната област. Лична внимание. Съотношението на студент-преподавател е 14: 1, и Saint Rose работят нулеви помощник-така че ще работи директно и често с вашите преподаватели. Студенти. Близо 4500 ученици (включително 2800 студенти) от 36 държави и повече от 55 страни. 48% от студентите живеят на територията на колежа. Финансова помощ. 99% от студентите от първи курс получават някаква финансова помощ, със средния пакет от $ 26.891. Какво да правя.

На територията на колежа: вземете в игра на NCAA Division II, избират между 40 учебни клубове, и да се забавляват в Coed вътрестенен спортно-всичко от мажоретките на фризби.

Off кампус: вижте топ-имена ленти в концерт, присъства на Бродуей продукции, разходка през улични панаири, прекара един следобед в парка ...

Абитуриент градуса с цел

Карам кариерата си. Обогатете себе си. Спечелете завършил степен Saint Rose.

Лица, които са спечелили Saint Rose специализанти градуса са сили за положителна промяна. Те водят училищата, да повлияе на обществената политика, пише романи, съобщават новината, изграждане на IT системи, провеждат новаторски изследвания, бягай корпорации, и да започне свои собствени компании.

Как са се появили? Чрез печелите завършил степен в Колежа на Saint Rose. Те получиха персонално внимание от преподаватели с изтъкнати пълномощията и изключителни прозрения. Те се ползват малки размери клас, гъвкав вечер, онлайн и ден класове и строги области на изследване.

Тя прави разлика в тях, така че те биха могли да направят разлика - и да стане, които наистина искат да бъдат.

Печелите завършил степен е мощна стъпка в кариерата. Като цяло, хората с магистърска печелят двадесет и три процента повече от хора с бакалавърска степен.

Бакалавърски и магистърски програми градусови

Четири училища: Изкуства & Хуманитарни науки, бизнеса, образованието, и по математика и наука 43 бакалавърска степен на програми 6 бакалавърски Certificate Programs 29 магистърски програми Специалности 19 Advanced Certificate Programs 11 ускорени / Dual специалности възлагат бакалавърска и магистърска степен от Колежа на Saint Rose през последните пет години BA или BS от Saint Rose плюс BS Engineering в партньорство с Rensselaer Polytechnic Institute BS плюс MS в клинични лабораторни науки в партньорство с Albany колеж по фармация BS плюс Certified Медицински технолог в партньорство с Рочестър General Hospital или Methodist Hospital в Ню Йорк BA / BS плюс JD в партньорство с Albany училище на закона, Pace University Law School, или Western New England университет, Факултет по право MBA плюс JD в партньорство с Albany училище на закона

Student Life

  • 80% от първокурсниците живеят по-корпус; 45% от студентите живеят на територията на колежа - Алана на пълен работен ден студенти: 20% - 33% мъже; 67% жени на пълен работен ден студенти - членки, представени в тялото студент: 32 - Представени държави в тялото студент: 50 - Student Асоциация Клубове: 35
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

College of Saint Rose

Като Communications голяма, можете да се концентрирате върху една от трите области - Журналистика, Връзки с обществеността и реклама, или филм и New Media-а набира задълб ... [+]

[-]
Съединени Американски Щати Albany
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
College of Saint Rose

Албертус зала, една от основните академични сгради в центъра на кампуса, е разположението на офисите на преподаватели, класни стаи и учебни лаборатории за Департамента по ... [+]

Албертус зала, една от основните академични сгради в центъра на кампуса, е разположението на офисите на преподаватели, класни стаи и учебни лаборатории за Департамента по психология.

Секцията се състои от шест членове на факултета, чиято основна цел е да споделят знания на тази обширна област в с учениците си в вълнуващи и иновативни начини.

изискванията на програмата позволяват студенти с голяма степен на гъвкавост и свобода. Разнообразните интересите на факултета предоставят възможности да избират от пионерските курсове, като например социален Neuroscience, Съдебна психология, Забравяйки & Amnesia, психология на любовта, Thanatology, човешката сексуалност, и родителство.... [-]

Съединени Американски Щати Albany
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

College of Saint Rose

Основен Бизнес администрация подготвя можете да заемете мястото си като бизнес лидер. ... [+]

Основен Бизнес администрация подготвя можете да заемете мястото си като бизнес лидер.

Ще стане професионалист във всички функционални области на бизнеса, финанси, мениджмънт, маркетинг, и счетоводството-а като възможност да се концентрира върху една специалност.

Можете също така да разработи свой собствен специалитет с консултант факултет. Като част от обучението си, ще се създаде бизнес план през първата година, стажант с национална или регионална организация, и учат с пълно работно време преподаватели, които са постигнали високи постижения в образованието и бизнеса.... [-]

Съединени Американски Щати Albany
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
College of Saint Rose

По специалност Компютърни науки, ще придобият умения, за да се отличат в много сектори на хай-тек индустрия. ... [+]

По специалност Компютърни науки, ще придобият умения, за да се отличат в много сектори на хай-тек индустрия.

Студентите разработват задълбочено в основи-програмиране, управление на база данни, софтуерно инженерство, мрежи-после отиват да учат теми, които варират от съдебно-изчислителна на мобилния програмиране и дизайн игра.

В допълнение, незначително по компютърни науки ще бъде атрактивен възобнови строител за днешните работодатели, които често в полза на кандидати с владеене на компютри.... [-]

Съединени Американски Щати Albany
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
College of Saint Rose

Музиката / Music Industry основен позволява творчески музиканти възможност да се включат в един многостранен курс на обучение, който ги подготвя за кариера в рамките на м ... [+]

Музиката / Music Industry основен позволява творчески музиканти възможност да се включат в един многостранен курс на обучение, който ги подготвя за кариера в рамките на много от областите, включващи днешната музикална индустрия. учебната програма на музикалната индустрия съдържа три области на равно фокус, в който са ангажирани всички студенти: прилагат музикални проучвания, аудио запис и производствени музика и музика на бизнеса и предприемачеството. Вярваме, че нашите студенти трябва да бъдат добре запознати във всяка от тези области, тъй като повечето възможности за заетост включват кросоувър и мултитаскинг в няколко различни области на музикалната индустрия.... [-]

Съединени Американски Щати Albany
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

The College of Saint Rose

International Student Testimonial: Adil Siddique

The College of Saint Rose
Address
The College of Saint Rose 432 Western Avenue, Albany
Albany, New York, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 518-454-5143