Прочетете официалното описание

Основана през 1872 Concord University предвижда строги програми, които подготвят учениците за извършване на различни магистърски и докторски програми и професионалните възможности, и да поеме лидерството и професионални роли в едно мултикултурно общество. Въпреки че се включи разнообразни образователни методики / технологии, нашата размер и грижовна освещаването на нашия факултет, персонал и администрация са основните уверенията на качеството образователни възможности в Concord университет.

Campus Преглед

2800 студенти 3% международни (35 страни, представени) Среден размер на клас 18 18: 1 съотношение ученик професор да

Мисия Мисията на Concord University е да предлагаме качествени, либерални изкуства базирано обучение, насърчаване на научни дейности, както и да служи на регионалната общност.

Concord University предвижда строги програми, предимно на ниво степен бакалавър, които подготвят учениците за извършване на различни магистърски и докторски програми и професионалните възможности, и да поеме лидерството и професионални роли в едно мултикултурно общество. Спазвайки традицията си в служба на региона, в университета ще предлага ограничен брой подбрани специализанти градуса. Въпреки че се включи разнообразни образователни методики / технологии, нашата размер и грижовна освещаването на нашия факултет, персонал и администрация са основните уверенията на качеството образователни възможности в Concord университет. Като образователна общност, Concord University е поела ангажимент за задълбочаване на знанията чрез професионални дейности и програми за развитие, чрез научни изследвания, както и чрез кандидатстване, публикуване, и поскъпването на научни усилия.

Основната цел на мисията Concord е академична; Въпреки това, услугата Университета предвижда да му състояние и областта отива извън класната стая. Concord University допринася за качеството на културния и икономическия живот в южната част на Западна Вирджиния в сътрудничество с обществени и частни организации и агенции и чрез разширяване на своята подкрепа и помощ в региона, която обслужва. В крайна сметка, Concord University измерва успеха си от изпълнението възпитаници намират в кариерата си и през целия си живот.

Образователни цели на Concord университет Образователните програми на Concord University са предназначени за насърчаване на умения, знания и нагласи, приложими в широк спектър от академични области и професионална кариера в културно многообразие, постоянно развиваща се глобална общност.

Програмата Общи изследвания дава възможност да се започне формиране на умения, необходими за решаване на сложни проблеми, да се изгради една основополагаща база от знания за учене през целия живот, както и да се култивира нагласи, които насърчават личното и обществено благополучие, а чрез преживяване обогатяване. Въз основа на програмата Общи изследвания, програми за степен бакалавър степен предоставят възможности за по-задълбочено проучване в избраната област (и) на ученика. Въз основа на избрани програми Baccalaureate степен, програми за магистърска степен осигуряват възможности за високо специализирани изследвания и професионално развитие.

Умения: Proficiency при тълкуването на данните, интегриране на информация, формулиране на идеи, мисли критично, и общуването с другите, както е видно от следните компетенции:

Ефективна междуведомствена комуникативни умения и грамотности, адаптирани според нуждите за нуждите на различни видове дискурс:

слушане и говорене четене и писане невербална комуникация медиен и технологичен грамотност

Способност да се използват подходящи наблюдателно, логично, аналитично, изчислителна, творчески, и умения за критично мислене в решаване на проблеми. Способност да се използват подходящи методи и технологии за провеждане на емпирични и научните изследвания, за да интерпретират резултатите от научните изследвания, както и да използва изводите, направени от такива изследвания като основа за информирано вземане на решения. Способност да анализира, синтезира и интегрира елементи, информация и идеи. Способност да се оцени елементи, информация и идеи, въз основа на подходящи критерии. Умения да използва и да се прехвърли академична и обучението чрез преживяване подходящо от един контекст на друг. Способност да се учи и работи ефективно както самостоятелно, така и съвместно.

Knowledge: Познаване на основните принципи академичния дискурс в различни области, както е видно от следните възможности:

Способност да се различи взаимните влияния на среди, културни вярвания и нагласи, както и обществени институции и практики Осъзнаването на основните характеристики и свойства на физическата вселена. Способност да се интерпретира събития и тенденции в исторически контекст. Запознаване с основни принципи езици - например, езикови, математически и компютърно-езикови системи. Признание на сложни взаимодействия между организми, включително и човешките същества, и техните среди. Осъзнаването на естетически принципи, методи, материали и среди в художествено изпълнение и създаване на произведения на изкуството и литературата. Себепознание, включително информираност на собствените компетенции, пропуски, и оптимално индивидуалното обучение стил (и).

Нагласи: Tendencies благоприятна за самопознание, личностно израстване и развитие, и отговорно гражданско поведение, което се демонстрира със следния текст:

Обичайно отражение върху етични / морални последствия от действия, когато се претеглят решения и оценка на резултатите. Упражняване на отговорно лидерство - включително лидерство чрез личен пример - и на отговорния followership. Взаимното уважение внимание към различните гледни точки и готовност да провеждат диалог между различия, за да търсят взаимно разбирателство и справедливо разрешаване на конфликти. Отглеждане и подкрепа на нагласи и практики, които насърчават физическото, умственото, емоционалното и социалното благополучие. Благодарност за творческия процес и за богатото разнообразие от художествено постижение. Ангажимент за социална отговорност, включително на общественополезен труд и гражданска ангажираност. Мотивация да преследва през целия живот и непрекъснато интелектуално израстване.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Concord University

Предварителното професионална специалност е предназначен за студенти, които планират да отиде в медицинско училище, дентална училище, ветеринарна училище, или преследва к ... [+]

Предварителното професионална специалност е предназначен за студенти, които планират да отиде в медицинско училище, дентална училище, ветеринарна училище, или преследва кариера в друга област, свързана здраве и за студенти, интересуващи се от завършил училище или други предварително професионални програми.

Основни Изисквания:

Степента на бакалавърска степен, специалност биология, изисква успешно завършване на 120 семестриални часа включително (1) Програмата на общи изследвания (шест часа на чужд език е препоръчително); (2) една от програмите за биология, изброени по-долу; и (3) програма за избираеми или непълнолетно лице, както е работил с наставника на ученика; Препоръчителни непълнолетни лица включват химия, геология, физика, психология, математика, информатика, или статистика.... [-]

Съединени Американски Щати Athens
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Concord University

Athletic обучение Образование програма (ATEP) в Concord University в момента акредитирани от Комисията за акредитация на Атлетик обучение Образование (CAATE). Програмата ... [+]

Athletic обучение Образование програма (ATEP) в Concord University в момента акредитирани от Комисията за акредитация на Атлетик обучение Образование (CAATE). Програмата използва съвкупност от дидактически и клиничния опит, както е посочено в CAATE стандарти за акредитацията на ATEPs входно ниво, и да се определи подготви ученика като влизането на ниво Certified Trainer Athletic. След успешното завършване на програмата, студентите ще имат база от знания и клинични умения, необходими за предизвикателна и преминаване на Съвета на Certification (ВОС) Изпит.... [-]

Съединени Американски Щати Athens
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Concord University

The бакалавърска научна степен по бизнес администрация степен изисква успешно завършване на 120 семестриални часа, включително (1) Програмата на Общите изследвания; (2) я ... [+]

The бакалавърска научна степен по бизнес администрация степен изисква успешно завършване на 120 семестриални часа, включително (1) Програмата на Общите изследвания; (2) ядро ​​бизнес администрация; и (3) е един от петте приоритетни области, изброени по-долу. За да спечелите тази степен, студентите също са длъжни да поддържат кумулативен клас средно най-малко 2.25 (C) за всички курсове по бизнес.... [-]

Съединени Американски Щати Athens
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски