Concordia College

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Ние сме частна, студентка, четири години либерални изкуства колеж. Ние сме една общност от над 2100 студенти, които идват от 36 държави и 29 страни и представляват 38 религии и вероизповедания. При нас работят 175 на пълно работно време преподаватели включително НАСА и ФНИ учени, наградени автори и писатели, и национални експерти в широк спектър от области.

Където живеем

Нашият роден град - Fargo-Moorhead - е нарастващата общност с близо 30 000 студенти, а подскача изкуства и развлечения сцена и шеметна на стажантски и възможности за заетост.

Как да научим

Concordia предлага повече от 50 специалности, включително 15 почести специалности, както и 12 preprofessional програми в областта на медицината, правото, инженеринг, стоматология и повече. Стотици стажове и възможности за съвместни учебни заведения в града и по света осигуряват изобилие от първа ръка професионален опит.

Къде отиваме

Нашия глобализиран учебна програма съчетава значителна проучване далеч възможности и инструкции в седем световни езици. Ние сме национално призната лидер сред бакалавърски институции за броя на учениците, които наддават на глобалната опит в чужбина.

Какво правим

Повече от 100 студентски организации - вестници и литературни списания, доброволчески групи, религиозни организации и още - да я направи лесно да се включите и да останат активни. Повече от една трета от нашия студент тялото участва в една (или повече) от нашите 19 музикални ансамбли и близо една четвърт от нашите ученици участват в конкурентни лека атлетика.

Какво постигаме

Concordia студентите са постигнали ниво на 88 процента приемане в медицинско училище (след 10 години анкетираните). Деветдесет и осем процента от анкетираните висшисти Concordia имат работа или са допуснати да завършат училище в рамките на шест месеца от завършването. Пет от нашите ученици са спечелили престижни Фулбрайт стипендии в последните три години. През последните години, Concordia събра девет от престижни NCAA следдипломна стипендии.

Места

Moorhead

Concordia College

Address
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Минесота, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 218-299-4000