Cornell College

Представление

Прочетете официалното описание

За Корнел

Cornell College променя живота и променя образователните норми от 1853г.

Разположен в Маунт Върнън, Айова, Корнел е първият колеж западно от Мисисипи, който дава на жените същите права и привилегии като мъжете, а през 1858 г. присвоява степен на жена.

През 1978 г. Корнелският факултет възприема учебната програма One Course At A Time, трансформирайки начина на преподаване и учене в Cornell. С публикуването през 1996 г. на колегите на Лорен Поуп, които променят живота, образованието, което променя живота на Корнел, беше официално признато. Корнел продължава да бъде разпознаван с всяко ново издание.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Корнелски ценности

Нашата мисия и основни ценности ръководят начина, по който учим и учим.

Наблягаме на следните образователни приоритети и резултати, като ги вграждаме във всеки курс и в възможности извън класната стая.

Мисия

Cornell College предлага иновативна и строга учебна общност, където преподавателите и служителите си сътрудничат със студентите, за да развият интелектуалното любопитство, креативност и морална смелост, необходими за цял живот на учене и ангажирано гражданство.

Основни ценности

  • Либерално образование, което празнува откриването и обхваща интеграцията и прилагането на знанието
  • Интелектуално, морално и личностно израстване
  • Гражданска и социална отговорност
  • Достойнството и ценността на всеки индивид в разнообразна общност

Един курс наведнъж

С отличителния учебен план One Course At A Time студентите от Корнел се потапят в само една академична дисциплина на блок от три седмици и половина. Този фокус позволява на преподавателите да надхвърлят традиционния формат на лекциите чрез разширени дискусии и лаборатории, симулации през целия ден и обучение извън кампуса за следобед или цял блок, без да се състезават с други часове. През последните четири години преподавателят в Корнел преподава 70 курса извън университета. И студентите могат лесно да вземат блок, за да получат опит чрез стажове.

Национално признание

  • Корнел е едно от само 40 училища, профилирани в книгата на Лорен Поуп „ Колежи, които променят живота.“
  • Американските новини и световния доклад класират Корнел в най-високото ниво на националните колегии за либерални изкуства.
  • Корнел беше класиран на 64-о място в списъка на US News за най-добри ценни училища
  • 16 корнелианци са получавали стипендии на Фулбрайт през последните 12 години. Освен това два факултета на Корнел получиха награди „Фулбрайт“ за стипендиантски пътувания през 2016 и 2017 година.
  • Кампусът на Корнел е вписан в Националния регистър на историческите места.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Програми на обучение

Колежът предлага повече от 40 академични специалности и предпрофесионални програми и неограничен брой индивидуализирани специалности. В допълнение, Летният изследователски институт Корнел осигурява лятна общност за учене на живо, насърчаваща научните изследвания в областта на изкуствата, хуманитарните науки, социалните науки и науките.

местоположение

Колежът се намира в Маунт Върнън, Айова, град, чиято атмосфера на градска граница пренася най-доброто от града в място в малък град с арт фестивали, популярни местни ресторанти и кафенета и странни бутици. Съчетанието от исторически сгради и творчески усет на Маунт Върнън го спечели като едно от „ най-готините малки градове в Америка“ от списаниеБюджетно пътуване “ на Артур Фроммер .

факултет

Корнелските професори са завършени изследователи, учени и най-вече ментори. Деветдесет и осем процента от преподавателите в колежа имат най-високата степен в своите области. Съотношението факултет-студент е 1:11 и много студенти работят в тясно сътрудничество с преподавателите по научни изследвания или други проекти.

Животът в кампуса

Животът в Корнел е активен и разнообразен. Студентите участват в множество клубове, организации и групи със специален интерес. 19 процента от студентите участват в изобразителното изкуство. 36 процента от учениците участват в междукултурна атлетика.

Места

Маунт Върнън

Address
1st Street, 600
52314 Маунт Върнън, Айова, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия