DePaul University Department of International Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Международни проучвания

Катедрата по международни изследвания използва интердисциплинарна рамка за изследване на историческите и съвременни измерения на сложни глобални проблеми.

Учениците в тази област развиват умения за изследване и анализ и култивират критично съзнание за връзките на силата и неравенството, които оформят конфликтите и развитието на местните и глобалните мащаби.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

относно

Добре дошли в Департамента по международни изследвания, където се обучавате в бакалавърска програма, програма за завършване на магистърски програми и петгодишна BA / MA програма. Международните изследвания са постоянно развиваща се област, която се стреми да разбира и разглежда международните въпроси по начин, който интегрира политически, социални, икономически и културни методи на анализ.

Нашите студенти развиват отлични умения за изследване, писане и критично мислене, които ги подготвят за широк кръг от кариерни пътеки в публичния, частния и нестопанския сектор, включително външната служба, хуманитарната помощ и международното развитие, обществената политика, международния бизнес, социалната политика. услуги, журналистика и право.

Места

Чикаго

Address
DePaul University Welcome Center
2400 N. Sheffield Ave.
Chicago, IL 60614

Чикаго, Илинойс, Съединени Американски Щати