University of Denver

Представление

Прочетете официалното описание

За Университета на Денвър

Основана през 1864-само за няколко години, след като град Денвър самата е основана-Университета в Денвър е една от водещите частни университети в страната.

125-акровата кампус на университета, на няколко мили южно от центъра на Денвър, е дом на повече от 11 500 студенти за сигнализиране от всички региони на САЩ и 83 други страни.

Университетът предлага:

повече от 100 бакалавърски програми на обучение. повече от 120 дипломирани и професионални програми.

Независимо от това, което те учат в Университета в Денвър студенти впуснат в личното образователно пътешествие, което им помага да намерите и следвайте тяхната индивидуална цел.

СЪТРУДНИЧЕСТВО, учене чрез опит

Нашите ученици работят в тясно сътрудничество с преподаватели, колеги и членове на общността на проекти, изследвания и работа на терен. Те пресичат дисциплини, за да открият нови перспективи и подходи за решаване на проблеми.

В и извън класната стая, нашите ученици се учат чрез правене, независимо дали те са събиране на данни в областта или въвеждането на теорията в практиката в клинични условия.

Ще се отрази, на местно и световно

Не само, че ние работим, за да подобрим нашето непосредствено общност, но ние изпращаме нашите студенти и преподаватели в чужбина за обучение и изследване с широко въздействие. Също толкова важно, ние приветстваме студенти и преподаватели от цял ​​свят, за да донесе нови идеи и прозрения в нашия кампус.

Чрез местни и международни програми за обучение на услуги, нашите ученици са работили заедно общности навсякъде от центъра на Денвър до Африка, Европа, Азия и извън нея. Research водена от нашия преподаватели и студенти е направила осезаема разлика в огромен спектър от области, генериране на нови медицински технологии, екологични гаранции, археологически открития и много повече.

Но най-значително въздействие университет има е чрез своите възпитаници. Когато те оставя тук, Университета в Денвър студенти отиват в правят смислени и трайни вноски за своите професии и техните общности.

Места

Денвър

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Денвър, Колорадо, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 303-871-2000