Прочетете официалното описание

За ИПС

Един образование ИПС помага на учениците да открият целта си в живота и да се подготвят, за да направи разликата за общото благо, както у нас и по света. строги академици ИПС подчертават една по-една взаимоотношения с професори, крос-културно съзнание, грижа за създаване и обслужване на другите.

ИПС предлага бакалавърски, магистърски и семинарни програми от гледна точка на Mennonite анабаптист в красива обстановка в красивия Shenandoah долина.

Учениците вземат курсове в нашия основен кампус в Harrisonburg, Вирджиния; в нашата Ланкастър, Пенсилвания сайт; на линия; и в цял свят чрез нашата известна кръстосана културна програма.

Само правото размер

ИПС е достатъчно малък, че да можете лесно да се опознаем съученици и преподаватели в различни програми. Професори са ментори, които ви познават лично и ви съветват 1: 1. Можете да се включите в най-различни дейности, като театър, Студентски асоциация правителство, министерство кампус, интрамуралния или intercollegiate спорт, музика и хор. Всички те предоставят възможности да научат повече за себе си и да се развиват ценен опит за бъдещата автобиографията си.

хуманитарни науки

Като студент, независимо от основната ви, ще имате полза от стойността на образованието либерален изкуства. Работодателите и висши учебни заведения оценят кандидатите с фондация либерално образование по изкуства, защото те са добре закръглени критични мислители и решават проблеми, които са имали голямо излагане на въпроси и идеи от различните дисциплини и обществото.

Живот след дипломирането

възпитаници на ИПС да печелят повече от една степен - те откриват целта си в живота и да доведе организациите, които служат за общото благо. ИПС възпитаници са успешни хора на бизнеса, отразяващи лекари и специалисти. Хиляди са имали значително въздействие с международни агенции за услуги, като например Централен комитет Mennonite и Mennonite Disaster услуга, в допълнение към други denominationally-базирани и светски програми за услуги.

ИПС двуалуминиев триоксид Leymah Gbowee е една от трите жени награден 2011 Нобелова награда за мир. Leymah започва пътуването си в ИПС с нашия свят-известност Summer изграждане на мира институт и продължи да печелят майстори в преобразуването на конфликти.

Близо 90% от ИПС гради, които отговориха на алумни проучвания намери работа в тяхната област на обучение в рамките на една година от дипломирането. Работодателите наемат ИПС възпитаници на всички нива, защото на силни техния морал и ценности, уважение към другите, желанието да се направи разлика, комуникация и умения за критично мислене, и самочувствие. Научете повече за студентски успех след дипломирането.

Какво е Mennonite?

Не е запознат с Менонити? Менонити принадлежат към историческите мирни църкви. Много студенти ИПС идват от Mennonite вяра традиция, но по-голямата част от ИПС студенти идват от други религиозни традиции. Десетки религиозни групи са представени на територията на колежа от всички краища на света. Това разнообразие дава възможност за междукултурни срещи на територията на колежа и в класните стаи.

Вирджиния и Пенсилвания

ИПС разполага с основен корпус и един сайт в Ланкастър, Пенсилвания, предлага курсове по места извън площадката и в двете Пенсилвания и Вирджиния, и предлага много класове (и два градуса) онлайн. Независимо дали сте в нашата красива кампус в долината Шенандоа (Harrisonburg, Вирджиния) - в близост до две национални гори и Шенъндо - в нашите процъфтяващи класни стаи в Ланкастър, Пенсилвания, или в църквата във Филаделфия, ще забележите, гостоприемството и общност, която е толкова важна за ИПС.

ИПС вярва ...

споделени основни ценности на Европейския валутен съюз са в основата на един християнски университет, като никой друг. Нашата студент, завършил, семинарията и други програми за подготовка на учениците, за да служат и да доведе в световен мащаб.

Global Общността и Cross-културно съзнание

Ние живеем в един все по-свързан свят. Ето, ние се питаме как нашите избори влияят върху други по целия свят.

Нашата добре позната крос-културна програма - повече от три десетилетия стари - е един от най-силните програми междукултурни за обучение в страната. И е част от това, което прави ИПС християнски университет, като никой друг.

Cross-културно изследване - винаги с ветерана преподаватели и персонал - е изискване за ИПС студенти. Някои участват в триседмични програми в местната общност или по-голяма Северна Америка. Някои прекарват един семестър в градска Washington, DC, участващи в вълнуващи стажове. Други прекарват един семестър в друга част на света, често Близкия изток, Централна и Източна Азия, Латинска Америка, или Африка.

Когато сте пътували до Централна Америка, посети областите на кафе на зърна, и остана с борещите фермерите, да започнете да се възползва от голямата картина. Или когато си междукултурни изследвания ще ви отведат до градчето на Совето в Южна Африка, за да научите повече за историята и спиращ въздействието на апартейда първа ръка, вашето чувство за емпатия се задълбочи, заедно с вашето разбиране на нашия взаимосвързан свят.

Устойчивост и Stewardship

ИПС се практикува устойчивост дълго преди "зелена" стана модерен. Нашите енергийно ефективни сгради са някои от най-добре представящите колеж мощности в страната.

Нашата слънчева масив на покрива на Hartzler библиотека е най-голямата слънчева инсталация в щата Вирджиния, когато той е бил инсталиран през 2010 година. Нашата кампус градина осигурява произвеждат за трапезарията; поддаващи отпадъци от трапезарията се храни в градината. Устойчивостта е изтъкан в учебната програма на много нива.

Вяра и Fellowship

Вярата е важно в ИПС. Ние всички пътуващи заедно - въпреки че може да има различни пътища - към задълбочаване на нашата вяра, обучение как да живеем, че вярата ден за ден, и достигайки академични и професионални цели.

Около една трета от студент тялото е Mennonite. Десетки вероизповедания и религиозни традиции, както и повече от 30 националности, са част от семейството на ИПС.

Някои от от начините студенти се свързват с Христос на територията на колежа включва: параклиси в цялата седмица, в неделя вечерта тържества, поклонение чрез музиката, изучаване на Библията в общежития, и молитвени партньори, готови да ви подкрепят през целия си година. Други студенти се ползват като част от мрежа на възрастните учащи се, които споделят сходни ценности и цели.

Служба на другите

Достигане на другите е важно. В ИПС, ще участват в общественополезен труд и може би дори да го намерите променят живота. Много възпитаници правят доброволческа служба в продължение на година или повече след дипломирането, или дори за цял живот чрез църквата министерство и в други професии услуги.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Eastern Mennonite University

В ИПС ние ви подготви да бъде успешна, за насърчаване на общото благо и да бъде активен лидер в днешния пазар. Нашите преподаватели ще ви помогнат да увеличите вашия бизн ... [+]

Бизнес и икономика Бизнес администрация Major

В ИПС ние ви подготви да бъде успешна, за насърчаване на общото благо и да бъде активен лидер в днешния пазар. Нашите преподаватели ще ви помогнат да увеличите вашия бизнес знания, да научат важни практически умения и да развият ценности подход към бизнеса и управлението.

Нашите възпитаници разбират стойността на хора в бизнеса, и знаят как важна среща икономическа необходимост е в състояние на света и на процеса на изграждане на мира. Ние сме ангажирани с високи постижения, етика и социална справедливост, и ние насърчаваме проучване различните дисциплини, акцент върху устойчивостта и развитието на глобална перспектива. В ИПС ви ще:... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

Присъединете се към колежа, където мир и справедливост са голяма част от разговор различните дисциплини. Изберете до голяма в изграждането на мира и развитие и ще се копа ... [+]

Изграждане на мира и развитие на майор

Присъединете се към колежа, където мир и справедливост са голяма част от разговор различните дисциплини. Изберете до голяма в изграждането на мира и развитие и ще се копае дълбоко в сложността на работа за социална промяна. Програмни професори са живели в международен план и са решени да работят за справедливост в страната и по света.

студент основен ИПС е уникално обогатен с наличието на Центъра за правосъдието и изграждане на мира на територията на колежа, който привлича мирните практикуващи от цял ​​свят.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

В ИПС, ще получите първокласен научно образование, благодарение на преподаватели, които са експерти в своите области и нашата добре закръглени, интердисциплинарен подход ... [+]

Устойчивост основните екологични

В ИПС, ще получите първокласен научно образование, благодарение на преподаватели, които са експерти в своите области и нашата добре закръглени, интердисциплинарен подход учене. Това е част от това, което прави ИПС християнски университет, като никой друг.

Екологични специалности за устойчивост да се научат да се разбере наистина характера на научните изследвания и проблеми на околната среда, като се вземат курсове в различни дисциплини. Биология, социология и укрепване на мира преподаватели работят в тясно сътрудничество, за курсове на околната среда за устойчиво развитие, които тъкат напредничавите практики за устойчиво развитие с проблемите на международното и общностното развитие и опазване.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

дигитална медийна майорът се фокусира върху пресечната точка на интернет, цифрово видео, аудио и видео в рамките на все по-голям набор от системи за доставка. ... [+]

Министерството на визуалните и комуникационните Arts (Вака) предлага специалности в студио изкуство, художествено образование, комуникация, цифрови медии и фотография. Тези специалности подготвят студентите да упражнява професионалната работни места в различни кариери и да преследва Завършил работа в масив от програми.

Нашите специалности подготвят студентите да се движат удобно от студиото, в галерията, за областта и на екрана в творческите дейности. Любопитно за професионалните възможности за ИПС минали през? Посетете нашата страница Вака кариера ..... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
50 часове
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

Ако сте заинтересувани от биология, сте заинтересувани от живота. Хора, животни, гори, потоци и почва ... това са теми на загриженост и очарование. ... [+]

Изследвания в областта на биологията на ИПС

Ако сте заинтересувани от биология, сте заинтересувани от живота. Хора, животни, гори, потоци и почва ... това са теми на загриженост и очарование.

В ИПС ще работят рамо до рамо с други, които споделят интереса си, колкото провежда експерименти, анализ на данни, учебни схеми, въпроси, дебат и да вземат екскурзии. Биология студенти имат привилегията да работя с преподаватели на изследователски проекти в областта на биологията.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

Нашият експерт факултет вземе практическото изучаване на инженерни и да се осигури най-високо скорост техническо образование в рамките на контекста на Christian либерални ... [+]

Инженерни науки Компютърни и Механично

Нашият експерт факултет вземе практическото изучаване на инженерни и да се осигури най-високо скорост техническо образование в рамките на контекста на Christian либерални изкуства.

В тази програма, строги учени и напреднали за решаване на проблеми сближават с ценности като устойчивост и повишаване на междукултурното. възпитаници на ИПС стъблото, често се чувстват по-подготвени за завършил училище или работни места, отколкото техните колеги от по-големите институции.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

ИПС е християнски колеж по либерални изкуства, посветена на Mennonite стойности на укрепването на мира и услуги. Ние изучаваме историята от глобална гледна точка, едно, к ... [+]

История ... историята на човечеството

ИПС е християнски колеж по либерални изкуства, посветена на Mennonite стойности на укрепването на мира и услуги. Ние изучаваме историята от глобална гледна точка, едно, което подчертава нуждата ни един към друг. Проучване история с нас, и ние ще анализираме човешкия опит чрез мир и справедливост обектив.

История В задния двор

Нашата кампус е само на два часа път от двете Вашингтон, столицата на страната, и Ричмънд, на Конфедерацията столица. Ние сме също така в близост до много други исторически обекти в историята богати Вирджиния, включително уникалния музей на американската Frontier Culture в близката Staunton, много бойни полета от Гражданската война, и исторически Sklyine Задвижване на Национален парк служба.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

ИПС Библията и студенти по религия се рови дълбоко в Писанието, правят своя собствена духовна работа формация, и да намерят целта си в живота като последователи на Исус; ... [+]

Библията и Религия в ИПС

ИПС Библията и студенти по религия се рови дълбоко в Писанието, правят своя собствена духовна работа формация, и да намерят целта си в живота като последователи на Исус; те стават оборудван да служи на общото благо в близост до дома и по света.

Като възпитаник, ще бъде готов да присъстват в семинарията или докторантура, или да започне веднага да служат в църквите, сервизни организации, училища, болници и обществени организации. Вие ще се развива самоосъзнаването и умения, за да направят разлика чрез ангажимент за анабаптист Mennonite стойности на междукултурното разбирателство, се грижи за създаване, ненасилствена изграждането на мира и служене на другите, както Исус моделирани.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

химия и биохимия програми ИПС осигуряват солидна основа в четири основни области на химията: органична, аналитична, физическа и биологична химия. ... [+]

Химия програма на ИПС

химия и биохимия програми ИПС осигуряват солидна основа в четири основни области на химията: органична, аналитична, физическа и биологична химия.

Примери за изследователски проекти на студенти по химия и преподаватели в ИПС са разнообразни, но имат две общи неща: грижа за създаване и химия за общото благо. Студентите, които работят по проект за повече от едно лято обикновено го видят до завършването му и споделят своите констатации в научни списания.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Mennonite University

компютърни науки програма на ИПС се стреми да произвежда квалифицирани компютърни специалисти, с уважение към културното и социалното въздействие на компютърни технологии ... [+]

компютърни науки

компютърни науки програма на ИПС се стреми да произвежда квалифицирани компютърни специалисти, с уважение към културното и социалното въздействие на компютърни технологии в съвременното ни глобална общност.

Цялата програма е предназначена да отговори насоките учебната програма на ACM 2013. Отделението работи с Института за сертифициране на компютърни специалисти да предложи един от двата възможни сертификати след завършване на всяка степен и успешно завършване на CS2013 изпита. Студентите, които ще вкарат 50% или по-висока от двете части на изпита се класират за идентификационните данни на ICCP Certified Computer Science сътрудник. Студентите, които ще вкарат 70% или по-високо се класират за ICCP Certified компютърен специалист - майсторство ниво.... [-]

Съединени Американски Щати Харисънбърг Ланкастър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life