Edinboro University

Представление

Прочетете официалното описание

За Edinboro University

Edinboro University се ангажира с високи постижения в академичните среди и във всеки аспект от живота на кампуса. Страстта към успеха на студентите, изчерпателният каталог на предложенията и подкрепящата и предизвикателна академична среда определят опита на ЕС.

Edinboro University е един от най-изтъкнатите центрове на обучение и изследвания в Пенсилвания. Изтъкнати художници, медицински специалисти, аниматори на Disney и Pixar и лидери в бизнеса, образованието, наказателното правосъдие и много други области са изградили основите на успеха им в ЕС. Размерите на класовете са малки и се преподават от международно признат факултет, 90 процента от които притежават терминални степени в своята област, предлагайки на студентите персонализираното и висококачествено образование, необходимо за успех.

Университетът се отличава с истинската си отдаденост към успеха на студентите, обещавайки вниманието, внимателното съветване и най-модерните съоръжения, необходими за осигуряване на студентите да постигнат целите си и да надхвърлят собствените си очаквания.

Основана през 1857 г. като частна школа за обучение на учители, ЕС се превърна в най-голямата и най-пълна институция за висше образование в северозападната част на Пенсилвания. С една жизнена общност в кампуса, повече от 100 области на академично изследване, най-важния комплекс за студентски жилища в района, множество клубове и организации, национално известни услуги за студенти с физически увреждания, атлетика NCAA, изпълнителски изкуства, процъфтяваща гръцка житейска сцена и 65 000- човек възпитаници мрежа, Edinboro University се ангажира да осигури възможно най-високо качество, най-достъпно за студенти, следдипломно и съвместно обучение.

Edinboro University не дискриминира въз основа на пол, пол или сексуална ориентация в своите образователни програми или дейности. Дял IX от измененията в образованието от 1972 г. и някои други федерални и щатски закони забраняват дискриминацията въз основа на пол, пол или сексуална ориентация при заетост, както и всички образователни програми и дейности, управлявани от университета (както на, така и извън него кампус) и защита на всички хора, независимо от техния пол или полова идентичност, от дискриминация по пол, която включва сексуален тормоз и сексуално насилие.

Факултетът

 • 312 преподавателски факултет на пълен и непълен работен ден
 • Съотношение 15 към 1 студент-преподавател

записване

 • Общо 4 834 записани
 • 3572 студенти
 • 1212 студенти от първи курс
 • 1262 аспиранти

Кампусът

Намира се в Единбург, Пенсилвания

43 сгради на 585 декара

Пет декара езеро, открити полета и гори

Съвременни класни стаи и лаборатории

Предлагани степени

Сътрудник на изкуствата, сътрудник по инженерни технологии, сътрудник на науката, бакалавър по изкуства, бакалавър по изобразително изкуство, бакалавър по наука, бакалавър по образование в образованието, бакалавър по наука по сестрински науки, бакалавър по наука по изкуствообразование, магистър по изкуства, магистър по изобразително изкуство, магистър по образование, магистър по наука, магистър по сестра, майстор на социалната работа, доктор по сестринска практика.

Предлагани програми

 • 112 програми за бакалавърска степен
 • 18 магистърски програми
 • 12 асоциирани образователни програми
 • 15 сертификата

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Атлетика

17 различни спорта, плюс баскетбол на инвалидни колички и eSports: баскетбол за мъже, крос, футбол, плуване, тенис, писта, борба и баскетбол на инвалидни колички; женски баскетбол, крос кънтри, лакрос, футбол, софтбол, плуване, тенис, писта, вътрешна писта и волейбол.

Шотландците за борба се състезават в Държавната атлетическа конференция в Пенсилвания (PSAC) и Националната колегиална атлетическа асоциация (NCAA), дивизии I (борба) и II.

харта

Edinboro University е публичен, регионален, всеобхватен университет.

Мисия

Мисията на Edinboro University в Edinboro University е да развива студентите лично, интелектуално и професионално, за да станат принос на гражданите в Общността и извън нея.

зрение

Като предлага отлични програми и услуги за постоянно променящо се общество, Edinboro University ще бъде първият избор сред студенти, работодатели и обществото.

Стойности

Edinboro University поддържа културата на приемане и принадлежност и се ангажира да:

 • Насърчаване на признателността за ученето като процес през целия живот
 • Подкрепа на общност, която цени целостта, отговорността, уважението и приобщаването
 • Насърчаване на иновациите, творчеството, изследването и размислите

Повишаване на качеството във всички аспекти на сплотеното университетско изживяване

Места

Edinboro

Address
Edinboro university
219 Meadville Street
Edinboro, Pennsylvania 16444

Edinboro, Пенсилвания, Съединени Американски Щати