Прочетете официалното описание

Образование, което се вписва

Като един от най-старите и най-престижни църковни колеж по либерални изкуства в Юга, Erskine награди академична строгост и християнска автентичност. Нашите възпитаници водят компании, оказват влияние върху професионалните направления и правят своя отпечатък върху нашата култура по много други начини.

Всяка от 19-те програми на Erskine може да бъде персонализирана чрез работа с преподаватели, за да създаде курс на обучение, който да отговаря на вашите лични и професионални интереси. Възможности за обучение в семестър в чужбина също се предлагат в Шотландия, Англия, Франция или Мексико. Erskine също така получава академична подкрепа от традиционната лаборатория за уроци и я поставя в рамките на вашите класове и сред вашите колеги чрез иновативна програма, която използва партньорска работа и проучвателни групи за засилване на съдържанието на курса и моделиране на добри навици за обучение.

Защо Erskine?

История на ученето

Тъй като е създадена от асоциираната реформирана презвитерианска църква (ARP) през 1839 г., Erskine College се ангажира с принципа, че фактите и ценностите - учене и вяра - са неделими. С тази основа Erskine се ангажира да развива целия човек като ученик през целия си живот, насърчавайки учениците да мислят критично за своите академични изследвания, с умове и сърца, отворени за истината.

Студентски фокус

Всяка от 19-те програми на Erskine може да бъде персонализирана чрез работа с преподаватели, за да създаде курс на обучение, който да отговаря на вашите лични и професионални интереси. Всичките ви занятия ще бъдат преподавани от вашите преподаватели, а не от асистенти. И ще получите много време за срещи с тези преподаватели, тъй като съотношението между студентите и преподавателите е 11: 1, а почти всички секции от клас имат по-малко от 25 ученика.

Най-важното е, че факултетът Erskine отделя време, за да се запознае с вас и да ви накара да превъзмогнете както лично, така и академично към растежа като цялост.

Дестинация: Due West

Erskine College е сгушен в историческия Due West, в окръг Abbeville, Южна Каролина. С население от 1200 души и университетско градче с 90 акра с студентско тяло на малко под 800 души, Запад е тихо градче в колеж, идеално за учене. От спорта до изкуствата, има много какво да се направи в кампуса Erskine, но само за 30 минути път с кола ще намерите изобилие от магазини, исторически обекти и редица зони за отдих, които предлагат разходка с лодка, риболов, туризъм, кон. езда и планинско колоездене.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Институционална мисия

Erskine College съществува, за да прослави Бога като християнска академична общност, където учениците са подготвени да процъфтяват като цяло хора за живота на служба чрез преследване на студентски либерални изкуства и дипломирано богословско образование.

Колегиална мисия (бакалавърски програми)

Мисията на Erskine College е да подготви учениците да процъфтяват, като осигуряват отлично либерално образование по изкуства в среда, насочена към Христос, където ученето и библейската истина са интегрирани за развитието на цялото лице.

Семинарна мисия (магистърски програми)

Ерскинската богословска семинария подкрепя Божията мисия в света чрез възпитаване от библейски реформирана перспектива на служители в християнската църква.

113445_pexels-photo-1326947.jpeg

местоположение

Erskine College е сгушен в академичното село Due Due, град с 1200 жители, разположен в историческия окръг Abbeville, Южна Каролина, район, богат на колониална, революционна война и история на гражданската война. Градът и колежът, с редица сгради с преден план, са вписани в Националния регистър на историческите места. Ежегоден пролетен фестивал привлича голям брой туристи да споделят културното и историческото наследство на окръга.

Due West, разположен в близост до редица езера и зони за отдих и лесен достъп до междущатските маршрути 26 и 85, осигурява спокойна и тиха атмосфера за учене. Близостта до летищните центрове и културните центрове е представена от градовете Атланта, Шарлот, Колумбия и Грийнвил, всички от които са в рамките на един до два часа път с кола. По-малките градове като Гринууд и Андерсън са на около 20 мили и предлагат много възможности за пазаруване и хранене.

Живот на резиденцията

Просторният кампус на Erskine разполага с 90-акра и предлага класически и модерни съоръжения. Подписващите кули на сградата Erskine се допълват от най-съвременна научна база и нов комплекс за музикално и математическо образование. Централно разположен в кампуса е Bowie Arts Centre, модерен музей и галерия. Центърът за дейности в Галоуей разполага с две спортни зали, игрища за ракетбол, зала за аеробика / тегло, стена за катерене и спортно тренировъчно съоръжение. Литературните общества, стари като колежа, се намират в колежа. Учениците се хранят в всепризнатата кафетерия и в кафенетата в университета.

113235_pexels-photo-901964.jpeg

учебна програма

В Erskine студентите се обучават от преподаватели, а не от завършили студенти, а учебната програма се основава на традицията на либералните изкуства. Ерскин се занимава с наставничество и релационно обучение, предназначено да стимулира величието, да повиши академичния ви растеж и да подготви утрешните лидери. Erskine се ангажира да предостави добре закръглено образователно изживяване, предназначено да развие целия човек.

Членовете на факултета Erskine споделят живота си и предизвикват учениците да превъзхождат всички аспекти на живота. Ерскин е ангажирана с образованието на следващото поколение учещи през целия живот, което ще окаже въздействие върху техните семейства, техните общности, тяхната страна и света.

Атлетика

Колежът поддържа здрави и разнообразни програми за отдих и спорт. Колежът насърчава спортните дейности сред всички ученици с убеждението, че участието в спорта в междувузовския, вътрешния или рекреационното ниво спомага за цялостното личностно развитие на индивида.

Ерскин се състезава на вътрешноуниверситетско ниво като член на дивизия II на Националната колективна спортна асоциация (NCAA) и като член на конференцията Каролина. Освен това, присъединяването към Националната християнски колеж Атлетична асоциация (NCCAA) дивизия произведох две национални отбори за първенство през изминалата година, Мъжки голф и женски софтбол.

Колежът наброява 15 междувузовски екипа: мъжки и женски баскетбол, мъжки и женски крос кънтри, мъжки и женски голф, мъжки и женски футбол, мъжки и женски тенис, бейзбол, футбол, софтбол, волейбол и женски лакрос.

Финансова помощ

Ерскинското образование е опит, чиято стойност не може да бъде лесно измерена в долари. Повече от 90% от нашите студенти получават финансова помощ. В допълнение към традиционните източници на финансова помощ, като федерална и държавна помощ, Erskine предлага разнообразие от стипендии за тези студенти, които демонстрират академични способности и които ще обогатят Erskine общността. Ерскин кани учениците и техните семейства да станат част от семейството му и се посвещава да работи с тях, за да подпомогне финансирането на инвестициите в опита на Ерскин.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Erskine College

Тук, в Ерскин, Департаментът по биология се стреми да помогне на студентите да разберат по-добре света, в който живеем, чрез усъвършенстване на тяхното разбиране за биоло ... [+]

Биология

Тук, в Ерскин, Департаментът по биология се стреми да помогне на студентите да разберат по-добре света, в който живеем, чрез усъвършенстване на тяхното разбиране за биологичните науки. Специалност по биология подчертава откритието, научното мислене и уменията, необходими за кариера или по-нататъшно обучение.

Налични са две концентрации.

Специалност биология с акцент в биомедицинските науки (BS-Biomed) е предназначена за студенти, които планират да търсят напреднали степени по медицина, фармакология, или фармация, и кариера в биомедицински изследвания, съдебна медицина, генетика, физиология, биохимия или молекулярна биология.Специалност по биология с акцент в екологията, науката за околната среда и биологията на дивите животни (BS-EEW) е предназначена за студенти, които искат да работят или да продължат следдипломно обучение по биология на опазването, екология, зоология, ботаника, управление на дивата природа или екология.... [-]
Съединени Американски Щати Due West
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Erskine College

Erskine College поддържа програма за инженерна двойна степен с университета Clemson. Тази програма предлага солидна основа за християнски либерални изкуства, съчетана със ... [+]

Инженерство

Erskine College поддържа програма за инженерна двойна степен с университета Clemson. Тази програма предлага солидна основа за християнски либерални изкуства, съчетана със значително ниво на техническа специализация. Учениците в тази програма обикновено завършват три години в Еркин и две до три години в Клемсън, като получават бакалавърска степен по инженерство от Клемсън и бакалавърска степен по биология, химия, математика или физика от Ерскин.... [-]

Съединени Американски Щати Due West
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Erskine College

Привлекателно ли е да си представяте писането на компютърни програми, създавайки решения за реални проблеми, използвайки математика или помагайки на децата да се научат д ... [+]

математика

Привлекателно ли е да си представяте писането на компютърни програми, създавайки решения за реални проблеми, използвайки математика или помагайки на децата да се научат да обичат математика? Ако се насладите на прецизността и красотата на математиката, може да искате да бъдете един от хората, които живеят, за да намерят решения.

Отделът по математика в Erskine College стреми да помогне на учениците да увеличат уменията си за решаване на проблеми и абстрактни способности за разсъждение, за да ги подготвят за бързо променящото се общество.... [-]

Съединени Американски Щати Due West
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Erskine College

Програмата за химия в Erskine е предназначена да подготви студентите за кариери в областта на химията и свързаните с химията дисциплини. Химията е много широка област на ... [+]

Химия

Програмата за химия в Erskine е предназначена да подготви студентите за кариери в областта на химията и свързаните с химията дисциплини. Химията е много широка област на изследване, която обхваща умения и личности от високо аналитични и математически до широко визионерски, синтетични и творчески. Това разнообразие прави изучаването на химия в християнска либерална общност идеален избор! Тук, в Erskine, нашите химически специалности се насърчават да изградят техническа лаборатория и научни умения, докато развиват съществено разбиране за връзката между химика, обществото и църквата.... [-]

Съединени Американски Щати Due West
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, Южна Каролина, Съединени Американски Щати