Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Силбърман колеж по бизнес

Силбърман колеж по бизнес е една от най-добрите в страната бизнес класове, предлагащи студенти, комбинирани и завършили степени, включително MBA, MBA за изпълнители; магистърска степен по управление на веригата за доставки, счетоводство, данъчно облагане и дигитален маркетинг (онлайн); и сертификати за завършено висше образование.

Стипендията от колеж по бизнес Силбърман в Ню Джърси ще ви подготви да станете лидер в бизнеса и управлението - някой, който ще донесе етични перспективи на всяка професионална среда. Просто попитайте онези, които са дошли пред вас и станете видни ръководители в света на бизнеса. Бизнес курса ви ще ви даде първа ръка опит с бизнес общността, като ви предостави доказани методи за финансов и стратегически анализ, общо бизнес планиране и внедряване.

Можете да спечелите бизнес степен от Silberman College of Business, като посетите някой от нашите три кампуса или като се запишете в нашата онлайн магистърска програма по дигитален маркетинг.

В Ню Джърси

 • Флорм Кампус в Медисън, Ню Джърси
 • Метрополитен университет в Теанек, Ню Джърси

В Канада

 • Ванкувър, във Ванкувър, Канада

FDU's Vancouver Campus, разположен в центъра на Ванкувър, Канада, предлага бакалавърски програми по бизнес мениджмънт и информационни технологии.


Мисия

Мисията на колеж "Силберман" в университета "Феърли Дикинсън" е център на обучение, посветен на образованието на утрешните лидери днес, да подготви нашите студенти да успеят в глобална среда и да развият разбирането за бизнеса.


зрение

Колежът по бизнес Силберман ще бъде признат в световен мащаб от заинтересовани страни и връстници за високите си постижения в преподаването, интелектуалните приноси и програмите, които разширяват знанията си, за да насърчат практиката на управление на бизнеса. Ние ще бъдем водеща програма за високи постижения в областта на образованието в сферата на образованието и стипендиите и ще дадем възможност на нашите студенти да работят ефективно в предизвикателна и динамична мултикултурна работна среда.


Споделени ценности

В съответствие с мисията на университета "Феърли Уилисън", Силбърман Колидж помага на учениците да достигнат до себе си и към ангажиран живот в динамичния световен пазар.

 • Ние се ангажираме с високоефективно обучение и ангажиране на студентите като партньори в обучението.
 • Ние се ангажираме с лична и професионална почтеност и високи стандарти на етично поведение.
 • Ние се ангажираме да внушаваме правилни отговорности на ръководството, включително социални, икономически и екологични.
 • Ние сме ориентирани към резултатите и сме ангажирани с индивидуалния и организационен успех на нашите студенти.
 • Оценяваме разнообразието, отвореността и взаимното уважение и вярваме, че те са от решаващо значение за успеха на нашите програми.
 • Подкрепяме и насърчаваме нашите студенти, преподаватели и служители да се занимават с граждански усилия, общуване в общността и по-големи глобални разбирания.
 • Оценяваме непрекъснатото усъвършенстване, а завършилите ни са хора, живеещи през целия живот.
 • Ние продължаваме да реагираме на променящите се нужди на глобалната мултикултурна бизнес среда.
 • Ние считаме нашите възпитаници за важни партньори и оценяваме участието на множество заинтересовани страни в нашата учебна среда.
 • Ние сме посветена общност от учители-учени и цениме ролята на стипендията за повишаване на ролята на преподаването.
 • Вярваме, че образованието в бизнеса обединява ангажименти за обсегване, икономическа, социална и екологична отговорност.
 • Оценяваме оценката на другите култури и гледни точки.
 • Ние вярваме, че активното и съвместното обучение са важни инструменти, които правят учебния опит по-подходящ, интересен и полезен.


Silberman - една от топ 5% от бизнес училищата в света с AACSB акредитация

Колежът по бизнес Silberman е акредитиран от AACSB International - водещият световен орган за акредитация на колежите в бизнеса. По-малко от 5% от бизнес училищата по света получават акредитация по AACSB.

Silberman е водещ доставчик на висококачествено и новаторско лидерство в бизнеса чрез приложните изследвания и професионалните дейности на факултета и сега с разширен обхват на студентите по целия свят чрез своите онлайн програми за бизнес програми.


Отлично класиране на бизнес училище

Горди сме да кажем, че Silberman е висше бизнес училище, независимо от това, че е оценено от тези реномирани източници:

 • Принстън ревю е на Силбърман колеж като една от най-добрите бизнес училища в нацията.
 • САЩ новини
 • Едюнверсал Силбърман колеж като "отлично бизнес училище"
 • Стартов клас Силбърман се нарежда на второ място само в Rutgers Business School в Ню Джърси.
 • Институтът за иновации и предприемачество "Rothman" на Silberman, отличен с отличие в наградата "Иновация в предприемачеството" на Фондация "Дешпанде"
 • Данъчен талант, Inc процент Silberman един от Топ 10 магистърска степен по счетоводство MAcc програма от
 • Степен на счетоводна отчетност Silberman е една от 10-те най-добри бакалавърска счетоводна програма в Ню Джърси


Водеща глобална корпоративна устойчивост и социална отговорност чрез партньорство на ООН

От 2009 г. Силберман е Участник в Университета за Разумно Управление (PRME) - глобална мрежа от бизнес училища, ангажирани с превръщането на обучението по управление на бизнеса, научните изследвания и лидерството в мисленето чрез разработване на учебни програми включват устойчивост и социална отговорност. Всяка година докладваме за напредъка ни.


Онлайн магистърска програма

Онлайн майстор на Silberman в областта на цифровия маркетинг сега открива възможности за студенти на национално и глобално равнище да получат степен от университета "Флейтли Диксън".

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Майор в бизнес администрацията, за да спечелите широко разбиране за принципите на администрацията и, ако искате, изберете област на концентрация, за да постигнете целите ... [+]

Подгответе се за напредналият бизнес администратор на Silberman, за да бъдете търсен завършил. Можете да изберете да завършите специалността „Бизнес администрация“ със или без област на концентрация.

Основната бизнес администрация ви дава възможност да се съсредоточите върху една област на концентрация, като приемате напреднали бизнес курсове, които помагат да се определят вашите умения.... [-]

Съединени Американски Щати Madison Тийнек
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Нашата маркетингова програма е предназначена да ви подготви за кариера в продажбите, търговията на дребно, рекламата, управлението на продуктите, директния маркетинг и на ... [+]

Маркетинговите специалности са изложени на интердисциплинарни курсове, които развиват широк спектър от бизнес умения. Програмата за маркетинг е предназначена да подготви учениците за кариера в продажбите, търговията на дребно, рекламата, продуктовия мениджмънт, директен маркетинг и изследвания.

Тази подготовка се осъществява чрез курсови предложения по основни маркетингови концепции и се допълва от специфични за кариерата курсове . Учебният процес е засилен с проекти, казуси и стажове.... [-]

Съединени Американски Щати Madison Тийнек
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Ако целта ви е да си осигурите позиция в мениджмънта, тази специалност ви осигурява глобална перспектива за управление на бизнеса с акцент върху етиката и устойчивите биз ... [+]

Специалността по мениджмънт е предназначена за студенти, които желаят да развият междуличностни и управленски умения, които могат да използват, като се започне от първата си професионална работа, както и да се разработи дългосрочна перспектива и ценностна система, която ще им служи цялата им кариера.

Офертите за курсове в мениджмънта подчертават:

Подход към инструкциите в класната стая, които ангажират ученика в учебния процесКонцентриране върху практически и използваеми знания и уменияГлобална перспектива, която подчертава етиката и дългосрочните устойчиви бизнес практикиИзползване на екипно преподаване и учене... [-]
Съединени Американски Щати Madison Тийнек
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Институтът за иновации и предприемачество Rothman в колежа "Силберман", носител на наградата за отлични постижения в иновациите в предприемачеството, съчетава програми за ... [+]

Предприемачите са в голямо търсене, тъй като те са от съществено значение за нашето общество в изграждането на икономическите двигатели, които помагат на нашата икономика да расте. Те стимулират технологични и социални промени и тяхната иновация и творчество изграждат бъдещето ни.

Институтът за иновации и предприемачество "Ролтман" на Silberman, национално възприеман предприемачески център, наскоро бе удостоен с наградата за иновации в предприемачеството "Excellence in Curriculum Innovation in Entrepreneurship" от Фондация Дешпанде.... [-]

Съединени Американски Щати Madison Тийнек
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Нашата студентска счетоводна програма е оценена като Топ 10 най-добра бакалавърска счетоводна програма в Ню Джърси от счетоводна отчетност, а някои от нашите преподавател ... [+]

Защо да учим счетоводство в FDU?Знаеше ли...Студентите по счетоводство на FDU са вкарали № 1, 3 и 5 на изпит за сертифициран експерт-счетоводител в Ню Джърси.Повечето счетоводни специалности получават оферти за работа една година преди да завършат.Студентите в 4 1 комбинирана степенна програма могат да завършат бакалавърска и магистърска степен за пет години.Обществото на дипломираните експерт-счетоводители в Ню Джърси (NJSCPA) , Съветът за надзор на счетоводството на публичните дружества (PCAOB), бизнес колежът в Силберман и други редовно дават стипендии на студенти от FDU. Прочетете за наличните стипендии за счетоводни студенти .Счетоводната програма е спечелила одобрението на IMA (Институт по мениджмънт счетоводители) за постигане на високи образователни стандарти, което дава възможност на учениците да следват удостоверението за сертифициран управленски счетоводител (CMA) .Нашата счетоводна програма получи национална награда за иновации.Трима факултети по ФДУ са отличени с награди за изключителни педагози на NJSCPA .Публичните счетоводни фирми ограничават набирането само на колежи като FDU, които отговарят на изискванията за изпит за дипломиран експерт-счетоводител.Изисквания към степените... [-]
Съединени Американски Щати Madison Тийнек
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Като финансов ръководител на FDU, вие ще получите солидно разбиране за финансовия анализ, финансовото управление и финансовите системи. Можете да изберете да се концентри ... [+]

Финансовата специалност в Fairleigh Dickinson ви дава разбиране за финансовия анализ, финансовото управление и финансовите системи. Тази програма се предлага чрез бизнес училището на Силбърман в университета Фейрли Дикинсън както на територията на кампуса на Флорам, така и на метрополитен кампус.

Колежът притежава престижна акредитация от AACSB International - Асоциацията за развитие на университетските училища, която признава качеството на преподавателите, академичните програми и ресурси. По-малко от една трета от всички бизнес училища в САЩ притежават признание на AACSB, добавяйки стойност към бакалавърската ви бизнес степен от университета Fairleigh Dickinson.... [-]

Съединени Американски Щати Madison Тийнек
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, Ню Джърси, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Тийнек, Ню Джърси, Съединени Американски Щати