Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Силбърман колеж по бизнес

Силбърман колеж по бизнес е една от най-добрите в страната бизнес класове, предлагащи студенти, комбинирани и завършили степени, включително MBA, MBA за изпълнители; магистърска степен по управление на веригата за доставки, счетоводство, данъчно облагане и дигитален маркетинг (онлайн); и сертификати за завършено висше образование.

Стипендията от колеж по бизнес Силбърман в Ню Джърси ще ви подготви да станете лидер в бизнеса и управлението - някой, който ще донесе етични перспективи на всяка професионална среда. Просто попитайте онези, които са дошли пред вас и станете видни ръководители в света на бизнеса. Бизнес курса ви ще ви даде първа ръка опит с бизнес общността, като ви предостави доказани методи за финансов и стратегически анализ, общо бизнес планиране и внедряване.

Можете да спечелите бизнес степен от Silberman College of Business, като посетите някой от нашите три кампуса или като се запишете в нашата онлайн магистърска програма по дигитален маркетинг.

В Ню Джърси

 • Флорм Кампус в Медисън, Ню Джърси
 • Метрополитен университет в Теанек, Ню Джърси

В Канада

 • Ванкувър, във Ванкувър, Канада

FDU's Vancouver Campus, разположен в центъра на Ванкувър, Канада, предлага бакалавърски програми по бизнес мениджмънт и информационни технологии.


Мисия

Мисията на колеж "Силберман" в университета "Феърли Дикинсън" е център на обучение, посветен на образованието на утрешните лидери днес, да подготви нашите студенти да успеят в глобална среда и да развият разбирането за бизнеса.


зрение

Колежът по бизнес Силберман ще бъде признат в световен мащаб от заинтересовани страни и връстници за високите си постижения в преподаването, интелектуалните приноси и програмите, които разширяват знанията си, за да насърчат практиката на управление на бизнеса. Ние ще бъдем водеща програма за високи постижения в областта на образованието в сферата на образованието и стипендиите и ще дадем възможност на нашите студенти да работят ефективно в предизвикателна и динамична мултикултурна работна среда.


Споделени ценности

В съответствие с мисията на университета "Феърли Уилисън", Силбърман Колидж помага на учениците да достигнат до себе си и към ангажиран живот в динамичния световен пазар.

 • Ние се ангажираме с високоефективно обучение и ангажиране на студентите като партньори в обучението.
 • Ние се ангажираме с лична и професионална почтеност и високи стандарти на етично поведение.
 • Ние се ангажираме да внушаваме правилни отговорности на ръководството, включително социални, икономически и екологични.
 • Ние сме ориентирани към резултатите и сме ангажирани с индивидуалния и организационен успех на нашите студенти.
 • Оценяваме разнообразието, отвореността и взаимното уважение и вярваме, че те са от решаващо значение за успеха на нашите програми.
 • Подкрепяме и насърчаваме нашите студенти, преподаватели и служители да се занимават с граждански усилия, общуване в общността и по-големи глобални разбирания.
 • Оценяваме непрекъснатото усъвършенстване, а завършилите ни са хора, живеещи през целия живот.
 • Ние продължаваме да реагираме на променящите се нужди на глобалната мултикултурна бизнес среда.
 • Ние считаме нашите възпитаници за важни партньори и оценяваме участието на множество заинтересовани страни в нашата учебна среда.
 • Ние сме посветена общност от учители-учени и цениме ролята на стипендията за повишаване на ролята на преподаването.
 • Вярваме, че образованието в бизнеса обединява ангажименти за обсегване, икономическа, социална и екологична отговорност.
 • Оценяваме оценката на другите култури и гледни точки.
 • Ние вярваме, че активното и съвместното обучение са важни инструменти, които правят учебния опит по-подходящ, интересен и полезен.


Silberman - една от топ 5% от бизнес училищата в света с AACSB акредитация

Колежът по бизнес Silberman е акредитиран от AACSB International - водещият световен орган за акредитация на колежите в бизнеса. По-малко от 5% от бизнес училищата по света получават акредитация по AACSB.

Silberman е водещ доставчик на висококачествено и новаторско лидерство в бизнеса чрез приложните изследвания и професионалните дейности на факултета и сега с разширен обхват на студентите по целия свят чрез своите онлайн програми за бизнес програми.


Отлично класиране на бизнес училище

Горди сме да кажем, че Silberman е висше бизнес училище, независимо от това, че е оценено от тези реномирани източници:

 • Принстън ревю е на Силбърман колеж като една от най-добрите бизнес училища в нацията.
 • САЩ новини
 • Едюнверсал Силбърман колеж като "отлично бизнес училище"
 • Стартов клас Силбърман се нарежда на второ място само в Rutgers Business School в Ню Джърси.
 • Институтът за иновации и предприемачество "Rothman" на Silberman, отличен с отличие в наградата "Иновация в предприемачеството" на Фондация "Дешпанде"
 • Данъчен талант, Inc процент Silberman един от Топ 10 магистърска степен по счетоводство MAcc програма от
 • Степен на счетоводна отчетност Silberman е една от 10-те най-добри бакалавърска счетоводна програма в Ню Джърси


Водеща глобална корпоративна устойчивост и социална отговорност чрез партньорство на ООН

От 2009 г. Силберман е Участник в Университета за Разумно Управление (PRME) - глобална мрежа от бизнес училища, ангажирани с превръщането на обучението по управление на бизнеса, научните изследвания и лидерството в мисленето чрез разработване на учебни програми включват устойчивост и социална отговорност. Всяка година докладваме за напредъка ни.


Онлайн магистърска програма

Онлайн майстор на Silberman в областта на цифровия маркетинг сега открива възможности за студенти на национално и глобално равнище да получат степен от университета "Флейтли Диксън".

Места

Madison

Address
Florham Campus
285 Madison Avenue

07940 Madison, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Тийнек

Address
Metropolitan Campus
1000 River Road

07666 Тийнек, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited