Ferrum College

Представление

Прочетете официалното описание

Възпитаниците и настоящите пантери показват нашата ангажираност към успеха на студентите

Ние сме отдадени на академичните постижения и вярваме, че нашите студенти заслужават да постигнат успешни резултати, преди да завършат образованието си. Нашите настоящи студенти участват в възможности, които укрепват техните автобиографии и им дават опит от реалния свят. Нашите възпитаници на Ferrum College са живо доказателство, че образованието на Ferrum дава успех, който желаят нашите ученици!

Мисията на Ferrum College Ферум

Нашата мисия е да обучаваме учениците в дисциплините на висшето образование и да им помагаме да бъдат внимателни и възприемчиви, да бъдат артикулирани и професионално способни, да се грижат и да се грижат за гражданите на своята общност, нация и света.

Опитът на Ferrum College

В Ferrum College предлагаме уникални възможности и отличен образователен опит, който ще превърне живота на нашите ученици в приветлива, подкрепяща общност. Ние искаме нашите ученици, от всички сфери на живота, да бъдат овластени да открият своя потенциал, да постигнат целите си и да направят разлика в своите общности. Опитът на Феррум е богат на възможности за стажове, практическо обучение, международни и вътрешни пътувания, програми за учени, личностно развитие и обслужване на общността.

Животът на кампуса

Ferrum College разполага с широка гама от извънкласни дейности и удобства, включващи редица студентски клубове и организации, както и деветнадесет спортни спортове за мъже и жени от дивизия III на NCAA III, както и борба за жени, програма за конна езда и мажоретки. Нашата програма Ferrum Outdoors ви позволява да изживеете приключения в близките планини и държавни паркове и по езера и реки. Центърът Hank Norton Centre с площ от 30 000 квадратни метра е дом на повечето от нашите спортни програми на открито. Нашият YMCA в университета приветства както Колежа, така и общността, с членство в YMCA, достъпно за всички студенти.

акредитация

Ferrum College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и комисията по училища за колежи (SACSCOC) за присъждане на дипломи за бакалавърска степен. Свържете се с SACSCOC в 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 или се обадете на 404-679-4500 за въпроси относно акредитацията на Ferrum College .

Ferrum College е акредитиран от Сенат на Университета на Обединената методистка църква и е член на Националното сдружение на училищата и колежите на Обединената методистка църква.

Декларация за недискриминация

Ferrum College не дискриминира по признак раса, религия, цвят, национален произход, възраст, статут на ветеран, пол или увреждане при приемането, достъпа, лечението или заетостта в своите програми и дейности. Ferrum College утвърждава достойнството и ценността на всеки индивид, независимо от сексуалната ориентация или половата идентичност и няма да толерира тормоз или дискриминация към всеки индивид.

Признаването

“Най-добрите регионални колежи” на юг
- US News

“Най-добър взрив за Бък” - югоизток
- Вашингтон Месечно, 2015, 2016, 2017

„Състояние на образованието: най-високи училища

“Военно приятелски”
- Пътеводител за Военно-приятелски училища, 2014, 2015, 2016, 2017

"Най-разнообразни колежи във Вирджиния"
- Niche.com, 2017

факултет

„2016-17 Най-добър специалист по промоция на здравето“
- Уелнес съветът на Америка, д-р Линис Андерсън

“Научен сътрудник за научната политика за 2017 г.”
- Ентомологично общество на Америка, д-р Тим Дърам

„Награда на Юджийн П. Одум за върхови постижения в екологичното образование”
- Екологично общество на Америка, 2016 г., д-р Каролин Томас и д-р Боб ПохладFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Места

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: