Florida Christian University

Представление

Прочетете официалното описание

Основана на 29 август 1985 г., ГРУ винаги е имало мисията да предоставя висше образование по практичен и достъпен начин, на професионалисти и служители, като ги подготвя да изпълнят своите призования с християнски основи. Университетът насърчава глобалните програми за обучение за дистанционно обучение чрез видео, независимо проучване и онлайн класове с квалифицирани преподаватели и използване на модерна технологична инфраструктура.

Мисия

Осигуряване на практическо и достъпно висше образование за професионалисти, миряни и служители, за да ги подготвят да изпълняват своите професии с християнски основи.

зрение

Да бъдеш глобална институция, която осигурява и свързва професионалисти и учени с цел напредък в живота с цел и значими постижения, чрез трансформационно въздействие, основано на християнските принципи.

Защо FCU?

  • Основана през 1985 г., след като се превърна от богословска семинария в глобален университет.
  • Курсовете се предлагат в различни формати, позволяващи гъвкаво планиране: онлайн, пряко излъчване и в класни стаи.
  • Програмите са на английски, испански и португалски.
  • Международни събития, провеждани редовно в Съединените щати и в други части на света, за обмен на знания и опит.
  • Курс за персонално комуникационно поведение, включен във всички програми, с предоставяне на профил на всеки ученик.
  • Мрежа от учители от различни националности и професионални контексти.
  • Достъпни цени и достъпни възможности за плащане.
  • Възможност за валидиране на квалифицирани житейски преживявания, за да се разчита на ограничен брой курсови кредити (само за сътрудник и бакалавър).
  • Посветени на християнските принципи на живота и бизнеса.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Послание на президента

Уважаеми бъдещи ученици,

Има толкова много предизвикателства в живота, които ни пречат да постигнем това, което искаме да бъдем. Представете си, че пред вас има река. От другата страна е листно дърво с прекрасни плодове, които ви очакват. Искаш да прекосиш реката, за да получиш този вкусен плод. Въпреки това, силата на течащата вода прави преминаването невъзможно. Това се случва в живота ни: знаем къде искаме да отидем, но смятаме, че има пречки, които ни пречат да постигнем целите си. Сега си представете, че имате въже, което минава през водата и е свързано с дървото. С въжето ще можете да прекосите реката. Всички препятствия ще бъдат преодолени. Всичките ви усилия сега ще ви дадат победа в пресичането на реките, вашите мечти.

Бог поставя толкова много предизвикателства в обхвата на възможностите за нашия живот. Той дава предизвикателствата. Но Той също дава благодат заедно с възможностите. Той също ни дава визията, която ще ни помогне да постигнем целите си. Той ни дава въжето. Ако ние сме отдадени на вярата, видението ще ни помогне да поемем възможностите, които Бог ни е дал. Тази визия е въжето, свързано с дървото, което ще ни отведе до успех. Чрез вашето записване в нашия университет започвате нов етап в живота си. За да получите степен ще бъде предизвикателство за вас, но Бог ще бъде с вас, ви дава визия и способност за постигане на успех. По-рано, отколкото си представяте, ще бъдете един от нашите победители. Добре дошли в нашия университет. Надяваме се, че ще намерите всичките си класове и професори, които предизвикват и обогатяват живота ви, докато изучавате усърдно.115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Места

Орландо

Address
5950 Lakehurst Dr #101
FL 32819 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия