Florida College of Integrative Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

За FCIM

Независимо дали се интересувате от интегративната медицина като кариера или като продължение на съществуващата медицинска практика, Florida College of Integrative Medicine (FCIM) предлага уникална програма, която интегрира ученията и техниките на ориенталската медицина с основите на западните медицински науки. FCIM е уникален в това, че тази интеграция на знанията се демонстрира последователно в нашата учебна програма, която по-добре подготвя нашите възпитаници да отговорят на променящите се изисквания на бързо развиващия се американски здравен пейзаж.

Като институция, посветена на ефективната интеграция на учението за ориенталска медицина и западните медицински науки, FCIM се стреми да даде на нашите успешни завършили - всеки от тях ще притежава бакалавърска степен по здравни науки и магистърска степен по ориенталска медицина - уникално предимство, което да посрещне променящите се изисквания на развиващата се система за предоставяне на здравни услуги в Америка.

история

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) е една от най-старите акупунктурни училища в Америка. Основана през 1990 г., FCIM е първото училище във Флорида, акредитирано от Акредитационната комисия за акупунктура и ориенталска медицина (ACAOM) и лицензирано от Флоридската комисия за независимо образование.

От 1990 г. насам FCIM насърчава отлична репутация като една от водещите американски институции за ориенталска медицина, особено в щата Флорида и Югоизточна САЩ. През 1997 г. FCIM започна да приема чуждестранни студенти и вече произведе успешни завършили от страни като Австралия, Англия, Русия, Корея, Виетнам, Филипините, Турция, Иран, Индия, Китай и Тайван.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Мисията на програмата за ориенталска медицина

Нашата мисия

Мисията на FCIM е да осигури цялостно обучение по принципите, концепциите и практиките на традиционната китайска медицина, предназначени да обучат индивидуалния студент да стане квалифициран и лицензиран медицински специалист, който осигурява акупунктурна диагностика и лечение, билкови лекарства, както и допълнителни терапии и диагностика техники за насърчаване, поддържане и възстановяване на здравето и предотвратяване на болести.

Мисия и философия на програмата за ориенталска медицина

Мисията на Програмата за ориенталска медицина е да предложи цялостно обучение по фундаменталните теории и практики на ориенталската медицина, като същевременно гарантира, че завършилите се познават в съответните концепции и технологии на западната медицина.

Интегрирането на западните медицински науки в рамките на Ориенталската медицинска програма повишава качеството на лечението на ориенталската медицина, предоставяно от нашите студенти и възпитаници. Строгата учебна програма е широка и задълбочена и е предназначена да допринесе за професионалното и личностно израстване на учениците, като им помага да развият отговорна независима преценка и да осигурят ефективна грижа за пациентите.

Нашата мисия е крайъгълен камък на всички наши учебни дейности и програми и се проявява недвусмислено в нашите публикации, процеси за приемане, опит в класната стая, клинични процедури, факултетни селекции и програми за продължаващо обучение. Базирайки се на мироглед, който обхваща значението на поддържането на хармония и баланс в тялото на всеки индивид, ние се стремим да насърчаваме професионални лекари, които умеят да участват в акупунктурната диагностика и лечението с ориенталска медицина, както и за допълнителни терапии и диагностични техники. насърчаване, поддържане и възстановяване на здравето и предотвратяване на болести.116953_116878_image.png

Места

Орландо

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: