Fresno Pacific University

Представление

Прочетете официалното описание

Fresno Pacific University е единственият акредитиран християнски университет, свързващ неизползвания потенциал на всеки ученик с неограничена възможност за професионален, личен и етичен растеж. Независима и независима, FPU предлага повече от 100 области на обучение на около 4000 традиционни студенти, завършили висшисти, завършили и семинарни студенти в основния кампус в Югоизточно Фресно и в цялата долина в регионалните кампуси в Северен Фресно, Визалия, Бакърсфийлд и Мърсед както и онлайн. Нашите ученици преследват големи идеи и изследват дълбока вяра в пет училища: Бизнес училището; училището по природни науки; Училището по хуманитарни, религиозни и социални науки; училището по образование; и библейската семинария в Тивер от Фресно. Университетът също така достига до около 10 000 студенти чрез обучение по професионално развитие.

След откриването на класа през 1944 г. FPU насърчава студентите от първо поколение да постигат повече, докато изграждат най-високата степен на дипломиране за четири години в региона. Ние правим образованието достъпно, като предоставяме финансова помощ на 98% от традиционните студенти - и четиригодишна гаранция за дипломирането на тези, които отговарят на условията. Не само испано-обслужваща институция, FPU е сред 10-те най-големи HSIs на страната за най-високи нива на дипломирането си, според Хроника на висшето образование . Университетът е акредитиран от Университетската колеж и Университета на WASC (WSCC) и е включен в US News

Подготовката на студентите за постигане на повече, отколкото смятат за възможни, започва с факултета. Повече от 80% притежават докторанти и всички съчетават предизвикателна стипендия с реални приложения. Индивидуалното внимание и контакт извън класна стая подпомагат ученето през целия живот чрез взаимоотношенията между преподаватели и студенти.

Fresno Pacific University - възможно се случва тук.

Места

Фресно

Fresno Pacific University

Address
Fresno Pacific University
1717 S Chestnut Ave

93702 Фресно, Калифорния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 559-453-2000