Прочетете официалното описание

Гленвил State College, често се споменава като фара на хълма, е само разположен в центъра на общественото колеж Западна Вирджиния.

Основана през 1872 г., за да се осигури обучение и практика за учители обща училище в науката за образованието, Гленвил State College е надминал първоначалната си мисия, а в момента подготвя студентите за кариера в преподаването, бизнес, земните ресурси, музика, либералните изкуства, науки, наказателно правосъдие и човешки услуги.

С включването на около 1800 студенти, колегията се похвали със среден размер на клас 15. Записване на Колежа е съставен от ученици от 24 държави и три страни, и гордо включва много студенти от първо поколение и на малцинствата.

Нашата мисия

Гленвил State College предлага традиция на високо качество на образованието чрез иновации в проектирането, доставката и оценка на програми и услуги, развитие на работната сила, както и цялостни студентски услуги; общност от активни учащи, посветени на обучението през целия живот, ефективно обучение, прилагани стипендия, творчески дейности и услуги; лидерство, която насърчава високите постижения в ученето, обучението, културна жизненост, и икономическото развитие в глобална общност.

Философия и основни ценности

Гленвил State College е създадена през 1872 г. с цел предоставяне на качествени образователни възможности за гражданите на Западна Вирджиния. Първоначално създадена като колежа на учителя, Гленвил State College остава лидер в подготовката на учителите. Заедно с нейния акцент върху подготовката на учителите, на колегиума е отговорил на нуждите на Западна Вирджиния и е разработила допълнителни програми в различни области. Колежът е поела ангажимент за шест основни ценности: студентите, в областта, общност, почтеност, традиция, лидерство и семейство.

Студентите, в областта

Студентът е на първо място в Гленвил членка, и нашите организационни процеси и решения се ръководят от това, което е най-доброто за студента. Ние се стремим да се премахнат пречките и да подобри работата с ученето, и всеки преподаватели и служители член и администратор е лично ангажиран да служи на учениците в ефективни и подходящи начини, независимо от кого, кога и къде.

Общност

Ние сме една общност на учащите, които ценят нашите сплотени отношения с един от друг. Стремим приобщаването чрез слушане и сътрудничество. Ние сме заедно в подкрепа на всички времена чрез открита комуникация и ние работим заедно, като екип на територията на колежа, където и нашата работа ни отвежда и в общностите, в които живеят или служат.

Integrity

Ние винаги сме честен, етичен и отговорен за това, което казваме ние ще направим. Ние показваме открито доверие, уважение към нашето многообразие и справедливостта на всичко, което правим. Ние сме отзивчиви, последователна и ангажирана с непрекъснато подобрение във всички области.

Традиция

Ние се гордеем с нашата богата традиция на предоставяне на висококачествени образователни възможности и стойността на образованието за създаване на фючърси. Ние спазваме традициите живи, като начин за празнуване на нашите минали постижения и като основа за отговор на новите възможности и предизвикателства в постоянно променящия се свят.

водачество

Ние признаваме важната отговорност да доведе. Ние изготвяме за нашите лидери общество, които са добре обмислен, продуктивен, ангажирани и отзивчиви граждани. Ние непрекъснато насърчаване на иновациите, който обогатява учебна среда, и ние демонстрираме постижения чрез нашите образователни програми и услуги.

Семейство

Ние сме силно семейство, както е отразено в нашата грижа, подхранване и маркирани употреба, което ни отличава от другите. Ние уважи една култура, която зачита помежду си и нашето многообразие, като същевременно е благоприятна индивидуално и като отбор. Ние активно общуват и да се ангажират нашето голямо семейство, независимо дали те са родители, бивши или други приятели на нашата институция.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Glenville State College

Департаментът по наказателни съдии предлага курсове по Crime Scene Management, полицейски практики и процедури, технологии за разследванията, System младежко правосъдие, ... [+]

Baccalaureate в правосъдието

Департаментът по наказателни съдии предлага курсове по Crime Scene Management, полицейски практики и процедури, технологии за разследванията, System младежко правосъдие, и повече.

Ние домакин лагери, в които ученици се учат да разпитват свидетели и заподозрени, разследва местопрестъпление, се вземат пръстови отпечатъци, както и събиране на доказателства. Нашите студенти се да усъвършенствате уменията си в областта на правосъдието Камарата на престъпник, на местно ниво по-долу Crime Scene дом.... [-]

Съединени Американски Щати чарлстон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Glenville State College

Степента на зрелостен изпит по управление на природните ресурси дава на студентите знания, аналитични и практически умения и компетенции за вземане на решения, за да се з ... [+]

Baccalaureate в управление на природните ресурси

Министерството на земните ресурси се гордее със своите ръце на подход към обучението. Студентите са осигурени преживявания, които дублират реални приложения възможно най-близо. Настанени в изобилие Центъра земя в Уако център, отдел има състоянието на най-съвременните съоръжения и около 300 декара земя в непосредствена близост до сградата за външни проекти. A парникови и дъскорезница се намира на имота за студент използва заедно с постройки за добив на дървен материал Оборудване за съхранение. Компютърна зала е на разположение за съответните класове. Лабораторията съдържа компютри, плотери, скенер и софтуер, които копират тези, използвани в правителството, бизнеса и индустрията офиси. Широка гама от ръчни инструменти, голяма оборудване и инструменти, подходящи за полеви лаборатории са на разположение за подобряване на преподаване и учене. Системи за глобално позициониране (GPS) и географски информационни системи (ГИС) технологии се използват в няколко класа.... [-]

Съединени Американски Щати чарлстон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски