Прочетете официалното описание

Гленвил State College, често се споменава като фара на хълма, е само разположен в центъра на общественото колеж Западна Вирджиния.

Основана през 1872 г., за да се осигури обучение и практика за учители обща училище в науката за образованието, Гленвил State College е надминал първоначалната си мисия, а в момента подготвя студентите за кариера в преподаването, бизнес, земните ресурси, музика, либералните изкуства, науки, наказателно правосъдие и човешки услуги.

С включването на около 1800 студенти, колегията се похвали със среден размер на клас 15. Записване на Колежа е съставен от ученици от 24 държави и три страни, и гордо включва много студенти от първо поколение и на малцинствата.

Нашата мисия

Гленвил State College предлага традиция на високо качество на образованието чрез иновации в проектирането, доставката и оценка на програми и услуги, развитие на работната сила, както и цялостни студентски услуги; общност от активни учащи, посветени на обучението през целия живот, ефективно обучение, прилагани стипендия, творчески дейности и услуги; лидерство, която насърчава високите постижения в ученето, обучението, културна жизненост, и икономическото развитие в глобална общност.

Философия и основни ценности

Гленвил State College е създадена през 1872 г. с цел предоставяне на качествени образователни възможности за гражданите на Западна Вирджиния. Първоначално създадена като колежа на учителя, Гленвил State College остава лидер в подготовката на учителите. Заедно с нейния акцент върху подготовката на учителите, на колегиума е отговорил на нуждите на Западна Вирджиния и е разработила допълнителни програми в различни области. Колежът е поела ангажимент за шест основни ценности: студентите, в областта, общност, почтеност, традиция, лидерство и семейство.

Студентите, в областта

Студентът е на първо място в Гленвил членка, и нашите организационни процеси и решения се ръководят от това, което е най-доброто за студента. Ние се стремим да се премахнат пречките и да подобри работата с ученето, и всеки преподаватели и служители член и администратор е лично ангажиран да служи на учениците в ефективни и подходящи начини, независимо от кого, кога и къде.

Общност

Ние сме една общност на учащите, които ценят нашите сплотени отношения с един от друг. Стремим приобщаването чрез слушане и сътрудничество. Ние сме заедно в подкрепа на всички времена чрез открита комуникация и ние работим заедно, като екип на територията на колежа, където и нашата работа ни отвежда и в общностите, в които живеят или служат.

Integrity

Ние винаги сме честен, етичен и отговорен за това, което казваме ние ще направим. Ние показваме открито доверие, уважение към нашето многообразие и справедливостта на всичко, което правим. Ние сме отзивчиви, последователна и ангажирана с непрекъснато подобрение във всички области.

Традиция

Ние се гордеем с нашата богата традиция на предоставяне на висококачествени образователни възможности и стойността на образованието за създаване на фючърси. Ние спазваме традициите живи, като начин за празнуване на нашите минали постижения и като основа за отговор на новите възможности и предизвикателства в постоянно променящия се свят.

водачество

Ние признаваме важната отговорност да доведе. Ние изготвяме за нашите лидери общество, които са добре обмислен, продуктивен, ангажирани и отзивчиви граждани. Ние непрекъснато насърчаване на иновациите, който обогатява учебна среда, и ние демонстрираме постижения чрез нашите образователни програми и услуги.

Семейство

Ние сме силно семейство, както е отразено в нашата грижа, подхранване и маркирани употреба, което ни отличава от другите. Ние уважи една култура, която зачита помежду си и нашето многообразие, като същевременно е благоприятна индивидуално и като отбор. Ние активно общуват и да се ангажират нашето голямо семейство, независимо дали те са родители, бивши или други приятели на нашата институция.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Glenville State College

Департаментът по наказателни съдии предлага курсове по Crime Scene Management, полицейски практики и процедури, технологии за разследванията, System младежко правосъдие, ... [+]

Baccalaureate в правосъдието

Департаментът по наказателни съдии предлага курсове по Crime Scene Management, полицейски практики и процедури, технологии за разследванията, System младежко правосъдие, и повече.

Ние домакин лагери, в които ученици се учат да разпитват свидетели и заподозрени, разследва местопрестъпление, се вземат пръстови отпечатъци, както и събиране на доказателства. Нашите студенти се да усъвършенствате уменията си в областта на правосъдието Камарата на престъпник, на местно ниво по-долу Crime Scene дом.... [-]

Съединени Американски Щати Charleston
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Glenville State College

Степента на зрелостен изпит по управление на природните ресурси дава на студентите знания, аналитични и практически умения и компетенции за вземане на решения, за да се з ... [+]

Baccalaureate в управление на природните ресурси

Министерството на земните ресурси се гордее със своите ръце на подход към обучението. Студентите са осигурени преживявания, които дублират реални приложения възможно най-близо. Настанени в изобилие Центъра земя в Уако център, отдел има състоянието на най-съвременните съоръжения и около 300 декара земя в непосредствена близост до сградата за външни проекти. A парникови и дъскорезница се намира на имота за студент използва заедно с постройки за добив на дървен материал Оборудване за съхранение. Компютърна зала е на разположение за съответните класове. Лабораторията съдържа компютри, плотери, скенер и софтуер, които копират тези, използвани в правителството, бизнеса и индустрията офиси. Широка гама от ръчни инструменти, голяма оборудване и инструменти, подходящи за полеви лаборатории са на разположение за подобряване на преподаване и учене. Системи за глобално позициониране (GPS) и географски информационни системи (ГИС) технологии се използват в няколко класа.... [-]

Съединени Американски Щати Charleston
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски