George Mason University - Undergraduate Programs

Представление

Прочетете официалното описание

За Мейсън

Майсън е млад университет, който за кратко време е направил впечатляващи крачки по размер, ръст и влияние. Днес, като най-големият университет за публични научни изследвания в Вирджиния, поставяме еталон за смело прогресивно образование, което обслужва нуждите на нашите ученици и общности. За тази цел имаме 10 училища и колежи, посветени на различни области на обучение.

Джордж Мейсън: персонифициран патриотизъм.

Джордж Мейсън, за когото е кръстен нашият университет, е един от най-големите бащи на Съединените щати. Майсън изготви Декларацията за правата на Вирджиния, която се превърна в образец за първите 10 изменения в Конституцията на САЩ, известни като "Закон за правата".

Ние сме във Вирджиния. Но ние служим на света.

Мейсън се ангажира да създаде по-справедлив, свободен и проспериращ свят. Разположен в един от най-важните политически, икономически и интелектуални центрове в света, ние приемаме нашата отговорност да служим на другите: да помогнем на нашите ученици да успеят, да обогатят живота на нашата общност и да допринесат за решаването на някои от най-сложните глобални проблеми на нашето време.

Места

Феърфакс

Address
4400 University Drive
22030 Феърфакс, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Вашингтон

Address
Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати