Прочетете официалното описание

Keuka College е основан през 1890 г. и се намира на брега на езерото в Keuka Finger област Ню Йорк щат езера. Keuka College е частно на образователна, жилищна колеж, който предлага програми за бакалаври и магистър в университета и чрез нейното ускорено изследвания за възрастни с програма и международни програми в Китай и Виетнам.

Независимо от диплома или населено място, завършилите Keuka Кандидат похвалят значително, в реалния свят опит, който впечатлява работодатели и висши учебни заведения.

И това е така, защото ученето чрез опит от дълго време е в основата на опита на Keuka College. А броят на високо уважавани, национални източници славослови опит Keuka College, включително печатните медии (US News & World Report, The New York Times, Washington месечни), образователни фондации (Carnegie Foundation за напредък на преподаване), а дори и White House (Висше образование Общността Service президента Honor Roll).

В основата на ангажимента Keuka College за учене чрез опит е Невярно Период, а изисква стажантска програма за нашите дома колежа студенти бакалавърски. Всяка година те събере 140 часа в режим на практически опит, въвеждане в практиката, което са научили в класната стая. Студентите могат да изберат да следват международните Полеви Периоди с други партниращи университети на Колежа или на техните собствени.

Keuka College предлага 34 програми бакалавърска степен по своята колежа, много със специализирани концентрации; 27 непълнолетни лица; и самостоятелно проектирани специалности. Keuka College предлага специалности седем магистърски и предварително професионални програми в стоматологията, право, медицина, ветеринарна медицина, оптометрия, аптека, и физикална терапия.

Обслужване на Общността е била неделима част от опита на Keuka College, тъй като тя е създадена и днес, всички клубове 40-те на началната кампуса са необходими за провеждане на най-малко една услуга в общността за проекта всеки семестър. Keuka College предлага 17 intercollegiate спортове и разнообразни интрамурални спортове на своята кампус.

Чрез своите Ускорени изследвания за възрастни Program (ASAP), Колежът предлага програми Степен на завършеност бакалавърски в организационно управление, системи за наказателно правосъдие, социални дейности и медицински сестри, както и магистърска степен по мениджмънт, криминално администрация справедливост и медицински сестри в места из New York състояние. Колежът се простира и образователни възможности чрез интернет чрез своя Wertman Office на дистанционно обучение.

Keuka College е и основен образователен играч в Pacific Rim, с 2680 китайски студенти, преследващи градуса Keuka колежа в четирите партньорски университети, един от най-големите записвания на всеки колеж на САЩ, работещи в страната. Още 505 виетнамски студенти правят същото в два университета във Виетнам. Повече от 110 чуждестранни студенти се обучават в дома кампуса.

Нашите ценности

• Integrity. В Keuka College, държи етично и почтено означава да бъдеш честен, водене обещания, както и опазване на имуществото и интересите на другите. Нашата лична и професионална почтеност направлява действията на нашия колеж, подкрепя развитието на характера, уелнес и духовността на нашите ученици, и ни прави по-гражданско общество. Keuka College развива почтеност и етично поведение в своите студенти чрез учебната програма и от последователното моделиране на честен и откровен поведение от страна на преподаватели, служители администрация, както и възпитаници.

• Academic Excellence. В Keuka College, академични постижения е в центъра на образователната мисия на колежа, и високи очаквания са определени за студенти и преподаватели, така. Ние ценим интелектуална постижение и стипендия, наемат иновативни и ангажиране образователни практики за развитие на цялото лице, и да се подчертае отглеждането на умения за критично мислене и любовта на обучение. Академични постижения не е само функция на интелектуалните способности на учениците на Колежа, а по-скоро е силно зависима от качеството и строгост на учебния процес / обучение.

• Student центрираност. В Keuka College, ние предлагаме холистичен живот опит стимулиране на интелектуалната и личностното израстване на всеки ученик. Студенти, преподаватели, служители и възпитаници са ангажирани по начин, който свързва процеса на обучение към света извън колежа. Чрез академични програми, партньорства за сътрудничество и учене чрез опит преживявания, студенти Keuka Кандидат разширяват своите умения и перспективи на кариери, лична отговорност, уелнес и гражданска ангажираност.

• Разнообразие. В Keuka College, ние признаваме, уважение и празнуваме нашите различия. Нашата общност се състои от много идентичности, всяка от които осигурява ценен перспектива. Ние тласък на интегриращо среда, в която ние съзнателно работят за разбиране, зачитане и възприемането на многообразието. По този начин, ние се движи отвъд толерантност към разбирателство и взаимно уважение.

• Global Perspective. В Keuka College, като глобална перспектива означава да бъдеш отворен, когато се работи с хора от различни географски произход и културно наследство - учим от тях и те от нас. За да се подготвят учениците за света на 21-ви век, ние да им предоставят възможност да учат и да си взаимодействат с други култури, народи и перспективи. Експозиция Student случва по много начини - в класната стая чрез нашите вътрешни и международни академични програми и учебни планове, както и извън класната стая чрез множество възможности за взаимодействие с хора от различни среди и преживявания.

• Stewardship. В Keuka College, ние сме ангажирани с опазването и изграждането на нашето наследство за бъдещите поколения и да изграждане на чувство за отговорност и ангажираност към колегията. Active настойничество е етичен и институционална отговорност, че въплъщава внимателни, разумно използване и управление на ресурсите, включително и нашите хора, финансови холдинги, природните ресурси, както и капиталови активи. Колежът и нейните съставки имат морално и финансово наложително да използваме нашите много и разнообразни ресурси по начин, който ефективно, ефикасно и устойчиво.

• Гражданство. В Keuka College, ние вярваме, че гражданството включва аспекти на лидерството, услуги и социална отговорност. Всички членове на Keuka College общност се стремят да бъдат добри лидери и примерни граждани. Ефективните лидери и граждани проявяват общи черти на мъдрост, решителност, визия, емоционална интелигентност, съпричастност и социална отговорност. Ние активно моделира тези качества и ментор на тяхното развитие, като по този начин демонстрира и насърчаване образцово гражданство - на местно, национално и глобално.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Keuka College

Програма за управление Keuka College предлага на студентите възможност да се подготвят да поемат ключови роли в широк диапазон от бизнес начинания. ... [+]

Програма за управление Keuka College предлага на студентите възможност да се подготвят да поемат ключови роли в широк диапазон от бизнес начинания.

Програма Акценти:

Предлага се като големи или малки Оферти студенти шест различни концентрации от които да избирате Гарантирано стаж всяка учебна година Seamless преход към един от нашите бизнес магистърски програми Многобройни 4 + 1 MBA партньорства ... [-]
Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Тези, избора на тази специалност ще подготви, чрез проучване и практически опит за кариера в биологията, биохимията, хиропрактика, екология, образование, медицински техно ... [+]

Разположен на пресните води на Keuka Lake, обградени в селска обстановка, и само на кратко разстояние от близкия Rochester, Keuka College осигурява идеална среда за студенти по биология.

Тези, избора на тази специалност ще подготви, чрез проучване и практически опит за кариера в биологията, биохимията, хиропрактика, екология, образование, медицински технологии, медицина, микробиология, фармакология, физикална терапия, физиология, растителни науки, общественото здраве, зоология, или изследване.... [-]

Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Програмата ви предоставя възможност да се съсредоточи върху физическото или биологична наука за околната среда чрез обучение в основите на математиката, физиката, химията ... [+]

Заобиколен от богатството на зеленина и разположен на пресните води на Keuka Lake, Keuka College прави идеалното място за специалности науки за околната среда, за да наблюдават и да си взаимодействат с околната среда около тях.

Какво ще правя като Environmental Science Student?

Програмата ви предоставя възможност да се съсредоточи върху физическото или биологична наука за околната среда чрез обучение в основите на математиката, физиката, химията, биологията, и науки за земята. Има и множество възможности за учениците да изследват, поведение, изследвания, или да се включат с близките обществени групи като асоциация Keuka Lake и Cornell Cooperative Extension, които предлагат на студентите възможност да си взаимодействат в избраната от тях област на разстояние кампус. На територията на колежа, в Центъра за Aquatic Research дава възможност за провеждане на независимо проучване за качеството на водата, заобикаляща езеро.... [-]

Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Изкуството и дизайна основен Keuka College е насочена към студенти, интересуващи се от дизайн, визуална и цифрова комуникация. Докато насърчаване на творческото развити ... [+]

Изкуството и дизайна основен Keuka College е насочена към студенти, интересуващи се от дизайн, визуална и цифрова комуникация. И, според Wall Street Journal, степен на фино изкуство може да бъде по-добър избор, отколкото мнозина мислят.

Докато насърчаване на творческото развитие и лично изразяване, майорът осигурява уменията и опита, от съществено значение за успех в областта на проектирането и визуална комуникация. В действителност, в програмата на засилено внимание на дигиталните медии и графичен дизайн ще открие възможности авангардни за студенти, тъй като те преминат към работната сила или разширено проучване.... [-]

Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Студентите, които изберат програма за пускане на пазара ще придобият опит в различни области, които ще ги подготвят за кариера в обществените отношения, маркетингови проу ... [+]

Предлага се като основен, концентрация незначително, или управление на степен Усилване реалния свят маркетингов опит чрез гарантирани, ежегодни стажове и свързаните с бизнеса извънкласни дейности

Студентите, които изберат програма за пускане на пазара ще придобият опит в различни области, които ще ги подготвят за кариера в обществените отношения, маркетингови проучвания, маркетингови непрофесионални, професионални продажби, или общо управление на маркетинга. В допълнение към класове, които изследват множество пътеки, свързани с маркетинг, студентите трябва да попълнят 140 часа стаж всяка година.... [-]

Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Студентите от специалност организационната комуникация ще бъдат потопени в културата, историята и визуални елементи на английски език. Keuka College предлага и втора спе ... [+]

Студентите от специалност организационната комуникация ще бъдат потопени в културата, историята и визуални елементи на английски език.

Добавянето на една фирма фон в бизнеса дава студенти ръба те се нуждаят при навлизане в пазара на труда, където комуникацията е от ключово значение.

Курсове в публичното говорене, медии писане, връзки с обществеността, управление на човешките ресурси, както и предпечатна са само извадка от гъвкавостта, която идва с тази степен, подготовката на учениците за масив от възможностите за кариера в области като връзки с обществеността, журналистика, и социалното работа. В допълнение, студентите са отишли ​​за да станете лобисти, изследователски анализатори и аудио-визуални техници. Студентите се обучават в историята и фона на литература и английски език, като същевременно дава основа в областта на маркетинга и мениджмънта. В съответствие с ръце на обучение мисия Keuka на колежа, студентите се дава възможност да ръководи и дизайн клас презентации по уникален, интерактивно преживяване.... [-]

Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Програмата по политически науки и история изследва наследството на западната цивилизация, която се отнася до съвременното управление, взаимодействията между Западна и не- ... [+]

Програмата по политически науки и история изследва наследството на западната цивилизация, която се отнася до съвременното управление, взаимодействията между Западна и не-западните ценности и политиката в един бързо променящ се и взаимозависим глобална среда. A степен по политически науки и история ще ви подготви за аспирантура или юридическо образование, както и на заетостта в области на науката специализация социално - като политически и исторически изследвания, връзки с обществеността, интерес-група и дейността на политическите партии - или други свързани с трудовата заетост възможности. ... [-]
Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Чрез теория и практически опит, програмата психология в Keuka College ви се готви за най-различни възможности за професионално развитие, които включват семейството услуга ... [+]

Чрез теория и практически опит, програмата психология в Keuka College ви се готви за най-различни възможности за професионално развитие, които включват семейството услуга, психиатрия, психология, закрила на детето, или училище насоки съветник. Като студент, ви се предоставя възможност да изберете свой собствен курс на обучение, като изберете един от четирите концентрации в детските и семейни проучвания, умствена изостаналост, съдебна психология или психическо здраве. ... [-]
Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Keuka College

Програмата на социологията подчертава, както на традиционни либерални изкуства и кариерното образование чрез обща социология, социология с концентрация в криминологията и ... [+]

Програмата на социологията подчертава, както на традиционни либерални изкуства и кариерното образование чрез обща социология, социология с концентрация в криминологията и социология незначително. Програмата ви дава разбиране на социалните взаимоотношения чрез стабилност и промяна, както и на конфликтите и сътрудничеството между лица, групи, организации и общности.

Майорът е предназначена за създаване на независими мислители с ясно разбиране на ситуации от реалния живот и възможността за прилагане на знанията за намаляване и решаване на социални проблеми. Разположения Невярно период, са важна част от програмата социология. Възможности за работа са на разположение в почти всяка професия, която включва работа с хора, включително непълнолетни услуги, социално планиране и създаване на политики, управление на персонала, обществени и индустриални отношения, пробационните, правоприлагащите органи, действия на Общността, и социални изследвания.... [-]

Съединени Американски Щати Парк Кеука
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day