The Los Angeles Film School

Представление

Прочетете официалното описание

Разположена в сърцето на Холивуд, The Los Angeles Film School е служило на общността и нейните студенти от 1999 година. Тази акредитирана, одобрена от VA институция предлага бакалавърска степен по кариера в дигиталното кино, киното, графичния дизайн, развлекателния бизнес и Анимация ; както и научен сътрудник по музикална продукция, аудио продукция и филм . Неговите съоръжения включват историческата сграда RCA, на 6363 Sunset Boulevard, а училището предлага на своите ученици достъп до същото оборудване, използвано от професионалисти в бранша. Холивудският репортер нарече The Los Angeles Film School "един от най-добре оборудваните частни учебни центрове в страната". Факултетът по развлечения The Los Angeles Film School е спечелил кредити за редица големи филми, видео игри и албуми. Завършилите училището са работили по номинирани и наградени проекти GRAMMY® и Oscar®. Алумни са получили награди на филмови фестивали по целия свят и проектирани мултиплатинени албуми. "Ние излъчваме само гордост, когато говорим за нашите възпитаници. Техните многобройни награди и постижения са резултат от усилената работа и всеотдайността на нашите ученици", казва Диана Дерч-Кеслер, президент и главен изпълнителен директор на The Los Angeles Film School . За повече информация относно The Los Angeles Film School , моля посетете: www.lafilm.edu или се обадете на 323.860.0789. Филмовото училище в Лос Анджелис "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Филмовото училище в Лос Анджелис "/>

НАШАТА ИСТОРИЯ

През пролетта на 1999 г. група професионалисти от Холивуд основават филмовото училище в Лос Анджелис . Целта им беше да се създаде институция, в която ветераните от индустрията да могат да споделят своите познания за филмовата продукция с ново поколение режисьори. alt = "Филмовата школа в Лос Анджелис разшири своите предложения през 2004 г. с добавяне на програмата за сертификат за инженерно записване в Лос Анджелис. Днес училището предлага академични и бакалавърски степени в множество дисциплини в развлекателната и медийна индустрия, включително анимация, игра , развлекателен бизнес, кино, музикално и звукозаписно изкуство.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на филмовото училище в Лос Анджелис е да вдъхновява студентите с изобретателен метод на обучение, който се концентрира върху подготовката за възможности за кариера в развлекателната индустрия. Ние правим това с учебна програма, която интегрира техническите знания с художественото изследване и творчеството, преподавани от персонал от професионалисти от бранша. Образованието ни се осъществява чрез рефлективни методи на преподаване и практическо обучение в сърцето на Холивуд, световната развлекателна столица. Нашите програми са предназначени да потопят амбициозните таланти в индустриалните практики и текущите технологии, като им позволяват да открият своите индивидуални гласове чрез сътрудничество и да реализират своите цели в кариерата в развлекателната индустрия.

НАШИЯТ КАМПУС

Кампусът в момента заема над 250 000 квадратни метра пространство в сърцето на Холивуд, Калифорния, с учебни съоръжения, разположени в историческата сграда RCA (6363 Boulevard Sunset), емблематичния театър "Ивар" (1605 Ivar Avenue) (6690 Sunset Boulevard) и главното седалище на 6353 Sunset Boulevard, Холивуд, Калифорния, 90028.

Места

Лос Анжелис

The Los Angeles Film School

Address
The Los Angeles Film School
6363 Sunset Bo
Hollywood

90028 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 323-860-0789