Lakeland University

Представление

Прочетете официалното описание

Преди повече от 150 години, германски имигранти отрязани дървета, изчистени земята и построени първите сгради на територията на колежа Lakeland е. Не е имало електричество, без течаща вода и не футболен отбор - просто посвещават цялото си време, за да образование по-високо ниво, Ангажиментът и духа на тези упорити хора живеят на най- Езерна област в жизнено важна и нарастваща кампус на високи академични постижения и в електрическа дух, който кара програми към по-високи и по-високи нива. Днес Lakeland College е степен-отпускане на либералните изкуства институция бакалавърска и магистърска свързани с Обединеното Църквата Христова с близо 3500 студенти (900 традиционните студенти и 2600 вечер, съботно-неделни и онлайн студенти) от 24 страни, 10 на кампуса зали за пребиваване и повече от 30 специалности, включително и най-новите ни академични програми: авиация, комуникационни и кърмачки.

В допълнение имаме вечерни, съботно-неделни и онлайн центрове в Милуоки, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Градове, Green Bay и двугодишен международен кампус в Токио, Япония, Нашият ангажимент към образованието отива далеч отвъд класната стая, както ние предлагаме на нашите студенти възможност да направи разликата и да помагаме на другите. Езерна област студенти водят призива за по-чиста околна среда, по-умен рециклиране, осигуряване на подслон и храна за бедните и борбата срещу рака и други заболявания. Услуги в Общността и е част от ДНК-то на Lakeland студенти.

Нашите студенти-спортисти са сила, трябва да се съобразяваме, тъй като нашите мъжки и дамски екипи и лица се състезават в NCAA Division III бейзбол, баскетбол, ски бягане, футбол, голф, футбол, софтбол, тенис, лека атлетика, волейбол и борба.

Имате ли какво е необходимо да бъде Muskie?

Най-добрият начин наистина да разберете е да посетите главната Lakeland College кампуса или център в близост до вас. Изберете дата Preview ден и да се регистрирате за специалните сесии с други ученици. Или изберете друг ден, че работи по-добре за вас, и ние ще се създаде график, който включва неща, които бихте искали най-се види и прави. Можете да се свържете с Lakeland Прием на 800-242-3347.

След това можете да видите какво значи да си голяма риба!

Места

Плимут

Address
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Плимут, Уисконсин, Съединени Американски Щати