Прочетете официалното описание

Най-високо класирали се частни либерални изживявания

Lawrence University е най-високо класираният частен колеж по либерални изкуства и консерватория на музиката, посветен изключително на бакалавърското образование. Разположена в приветливата част на щата Уисконсин, 15% от нейните 1500 студенти идват от повече от 50 страни извън САЩ, общността Лорънс е една от най-разнообразните в света. Гордият член на колегиите, които променят живота на организацията, Лорънс е посветен на ангажиран подход за обучение, който развива способности, които са високо ценени от завършилите училища и работодатели.

Бързи факти

  1. Индивидуалното съотношение 9 към 1 студент към факултет се равнява на силно индивидуализирано обучение.
  2. Участват 99% от студентите в Lawrence, които са изцяло ангажирани със заетост, дипломиране или формално следдипломно обучение в рамките на шест месеца от дипломирането.
  3. Достъпен Лоурънс се ангажира да помага на чуждестранните студенти да финансират образованието си. Международните студентски стипендии и помощ, основаваща се на нужда, са достъпни за всички студенти.
  4. Посрещането на жилището в кампуса е гарантирано в безопасна и приобщаваща общност.

http://tour.lawrence.edu/

програми

  • Бакалавър по изкуства с 44 области на обучение
  • Бакалавър по музика с 4 специалности и две области на акцент
  • 5-годишен бакалавър по изкуства и бакалавър по музика

Ангажирано обучение в Лорънс

Ангажираното обучение включва предизвикателни и смислени лични обучителни преживявания с преподаватели и връстници в класове, средно по 15 ученика. Тези активни умения за проучване, обсъждане, изследване и създаване ще ви подготвят да се адаптирате и да процъфтявате в един постоянно променящ се свят.

В Lawrence, нашите 1500 ученици идват от най-големите градове в света и от най-малките градове, за да формират сплотена жилищна общност в приветлив и безопасен град. Студентите на Лорънс са академично, социално, културно и икономически разнообразни. Те са интелигентни, приятелски настроени и процъфтяват в сътрудничество.

Отвъд главния кампус Лоурънс предлага опит в кампуса на нашия безгрижен кампус Bjorklunden на 441 акра, отстъпление само на 160 километра североизточно от Appleton и нашия Лондонски център, сгушен в сърцето на Лондон, един от най-вълнуващите световни градове.

Посрещащ кампус в приветстващ град

Appleton, Wisconsin е оживен град от 74 000 души, който е част от местен регион, обитаван от над 230 000 души. Културното и търговско сърце на този регион, Appleton се появява редовно в списъците на американските градове, които са най-безопасните и имат най-високо качество на живот.

Appleton

Съчетанието от космополита с естественото прави Appleton истински скъпоценен камък и място, което често изненадва нашите посетители от места като Ню Йорк, Чикаго, Лос Анджелис и Денвър, които очакват нещо съвсем различно от град в североизточен Уисконсин.

За Апълтън

С население от 73 000 души (в зона с метро от четвърт милион), Appleton е част от един от най-бързо развиващите се метрополиси в Средния Запад. Големината на района, културната сложност и широкият обхват на бизнеса ви дават големи възможности за стажове, изследователски проекти, гражданска ангажираност и общественополезен труд.

Можете да стигнете оттук.

ATW (летището на Appleton) е само на 6 километра от кампуса. Той обслужва Appleton, като се свързва с големите центрове на големи авиокомпании: United / Continental (чрез Chicago O'Hare); и Делта (Детройт, Минеаполис и Атланта).

За това време ...

Добре, ще приемем, че тук може да изстине (средно високо / ниско яркост: 24 ° F / 7 ° F) и вали сняг (около 4 фута на зима). Но ние също знаем как да се справим с него (да се обличаме на слоеве). Зимната печалба: пролетта е грандиозна. Падането също е страхотно.

Излезте (отстрани)!

Бягане, туризъм, колоездене, гребане, заседание. Ако направите някое от тези неща - и има голям шанс да направите поне една от тях - ще имате много места на открито, за да ги направите в целия район: от държавния парк High Cliff на езерото Winnebago на 10 мили от университетското градче, към северната река Фокс, която минава покрай ръба на Лорънс, до десетки паркове в радиус от две мили от кампуса.

И ако сте фен на бейзбола, можете да хванете отбора на Милуоки пивоварите от клас А, който е най-малък, а Уисконсин Дървените бръмбари във Времето Уорнър Фийлд, само на 6 мили от колежа.

114990_DSC_9224-X2.jpg

Колеж авеню

Чикаго има Великолепната миля. Appleton е College Avenue, с невероятно разнообразие от ресторанти (от 5-звездни заведения за хранене до пица през нощта), куп чудесни кафенета и десетки магазини. Всичко това е точно пред вратата ви при Лорънс. И ако имате нужда от още повече пазаруване, трябва да се отправите само към Fox River Mall, само на 5 мили от кампуса.

Покажете картата си на Лорънс на тези фирми, за да осребрите специални оферти и отстъпки

Бродуей в колежа

На половин миля от кампуса, Центърът за сценични изкуства Fox Cities въвежда света на забавленията в Appleton. Това $ 45 милиона бижу стои 2100 (с "най-лошото място в къщата" едва 100 фута от сцената). Appleton - не Milwaukee или Madison - е домакин на Уисконсин премиери на лъв цар и нечестивите.

Малката Apple е по-електрическа от Голямата ябълка?

На 20 август 1882 г., Appleton става първият град, който произвежда електроенергия. (Две седмици по-късно Ню Йорк стана вторият град, който го направи.)

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Lawrence University

В глобалните изследвания ние изследваме широк кръг от културни, политически, религиозни, икономически и екологични въпроси, които възникват, когато мислим за света като в ... [+]

относно

Глобални изследвания В глобалните изследвания ние изследваме широк кръг от културни, политически, религиозни, икономически и екологични въпроси, които възникват, когато мислим за света като взаимосвързано цяло. Тази интердисциплинарна специалност ще ви позволи да разглеждате въпроси, които не са ограничени до една страна или регион, а да мислите за вашите въпроси от глобална гледна точка в една от четирите песни: Национални и идентичности, глобални градове, човешка сигурност и изкуства и обмен.... [-]

Съединени Американски Щати Appleton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Lawrence University

Икономистите изграждат модели и анализират данните, за да разберат как хората правят избор и как функционират икономиките. ... [+]

относно

Икономистите изграждат модели и анализират данните, за да разберат как хората правят избор и как функционират икономиките.

Многобройните подполета на икономиката обхващат широк спектър от теми, а вземащите решения в правителствата, както и в бизнеса и други организации използват инструментите на икономиката за информиране на своите решения.

Може да се насладите на това, ако се интересуватеРазбиране как социалните учени подхождат към изследването на човешкото поведениеКариери в бизнеса, финансите, консултациите, правото, общественото здраве, общественото обслужване, образованиетоРазработване на абстрактни умения за моделиране за структуриране на мисленетоРазработване на количествени умения за мотивиране за събиране, структуриране и анализиране на данниПроучване как работят пазарите и защо е от значениеПроучване защо някои страни са богати, но повечето не саПроучване на ролите на предприемачествотоПравославците понякога сдвояват икономика сматематикаправителствоИновацияпсихологияМузикално изпълнениеЧужди езициМеждународни изследванияПроучвания на околната средаКитайски изследванияРуски изследванияГлобални изследванияЖивот след Лорънс... [-]
Съединени Американски Щати Appleton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Lawrence University

Филмовите изследвания разглеждат видео материала във всичките му формати и платформи като жизненоважни форми на изкуството и културни артефакти, които могат да бъдат анал ... [+]

относно

Филмовите изследвания разглеждат видео материала във всичките му формати и платформи като жизненоважни форми на изкуството и културни артефакти, които могат да бъдат анализирани строго. Разгледайте историята, анализа и интерпретацията на видеото като ключова форма на съвременната култура.

Развивайте опит в теорията и критиката на движещите се образи, за да създадете по-дълбоко ниво на наслада, докато изследвате техническите, стилистични и реторични устройства, които филмите използват, за да създадат и предадат смисъл. Също така ще имате възможност да създадете и покажете собственото си изкуство в едно от най-добрите филмови студия.... [-]

Съединени Американски Щати Appleton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Lawrence University

Консерваторията на Lawrence University обслужва около 350 високо ангажирани, ентусиазирани и страстни студенти. С три степени, четири специалности, две области на акцента ... [+]

относно

B.Mus. ви дава възможност да се съсредоточите предимно върху музиката в професионална програма, която се основава на принципите на либералното образование. Можете да преподавате, музикално образование или теория / композиция. Около две трети от вашите часове ще бъдат в музика, включително уроци, класове като теория на музиката и история, и ансамбли, докато не-музикалните часове ще обхващат останалата трета от вашето обучение. В резултат на това вие ще получите добре закръглено обучение, заедно с музикално обучение от най-високо качество, което ви подготвя добре за предизвикателствата и възможностите на живота през 21-ви век.... [-]

Съединени Американски Щати Appleton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски
Lawrence University

Учебната програма по психология в Лорънс е добре балансирана, за да представя широчината на основните области на психологията, включително клиничната, когнитивната, разви ... [+]

относно

Психологията е наука за ума и поведението.

Учебната програма по психология в Лорънс е добре балансирана, за да представя широчината на основните области на психологията, включително клиничната, когнитивната, развитието, здравето, неврологията, личността и социалната психология. Отделът по психология също така предоставя задълбочено проучване на специфични теми като психофармакология, музика, език, психопатология, развитие на юношите, предразсъдъци и емоции.... [-]

Съединени Американски Щати Appleton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Lawrence University

Физическият факултет на Lawrence University предлага една от водещите програми за физика в страната, включваща широчина и дълбочина в програмите по физика, които не се ср ... [+]

относно

Физическият факултет на Lawrence University предлага една от водещите програми за физика в страната, включваща широчина и дълбочина в програмите по физика, които не се срещат често на ниво бакалавър.

Ще научите практиката на физиката чрез програма, която включва взаимодействие между класове и съвместни учебни дейности, всичко това в среда на сътрудничество, която се фокусира върху успеха на учениците. Вие ще постигнете успех чрез нашите подпис програми, свързани с области на преподавателска експертиза, съчетани с обучение за изследователска дейност, която започва в учебната програма и достига зрелост в научни стипендии и старши опит проекти.... [-]

Съединени Американски Щати Appleton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Уисконсин, Съединени Американски Щати