Lincoln Memorial University

Представление

Прочетете официалното описание

За LMU

Любимият 16-ти президент на нашата нация, Авраам Линкълн, е роден в съседния Кентъки. Но може би не знаете, че той е предвидил "велик университет за хората от тази област" тук, в Cumberland Gap. Сто и четиридесет години по-късно Lincoln Memorial University е наследник на тази визия и ние сме много горди, че носим името му и прегръщаме неговото наследство.

Сгушен в девствената планинска верига Аппалачи, основният кампус на LMU в Харогейт, Тенеси, е едновременно живописна и историческа. Около 55 мили северно от Ноксвил, Тенеси, ние сме перфектно готови да предложим образование за либерални изкуства. Основният корпус, пълен с дейности за резидентни студенти и 11 разширени обекта в околните райони, LMU осигурява образователни преживявания, които да отговарят на живота ви. С над 30 академични специалности, вариращи от счетоводство до диви животни и риболовна биология, успехът е в рамките на вашия обсег.

Най-важното е, че LMU е сплотена общност, изпълнена с хора, които се грижат за тях. Учениците могат да очакват лично внимание със среден клас от 13 души. В LMU студентите изграждат отношения, които продължават, и те учат уроци, които ще носят за цял живот.

наследство

Lincoln Memorial University израснал от любов и уважение към Авраам Линкълн и днес почита неговото име, ценности и дух. Според легендата през 1863 г. Линкълн предложил на генерал О.О. Хауърд, офицер от армията на Съюза, че след края на Гражданската война той се надява генерал Хауърд да направи нещо за верните хора в тази област.

В края на 18-ти век, полковник А. Артър, агент по организацията на английска компания, закупи района, където се намира Lincoln Memorial University . Неговата компания построи хотел от 700 стаи, наречени "Четирите сезона", както и болница, хан, санаториум и други по-малки сгради. Бяха положени пътища и засадени площи с голямо разнообразие от храсти и дървета. През 1895 г. компанията е принудена да се откаже от проекта си, когато в Англия нахлу финансовата паника.

Преподобният А.А. Майерс, министър на конгрегацията, дошъл в Къмбърланд Гап през 1888 г. Той успял да открие училището на Хароу, създадено с цел да осигури основно образование на планинските младежи. На посещение в района, за да даде поредица от лекции в училището на Хароу, генерал О.О. Хауърд си спомни ангажимента си да изпълни молбата на Линкълн и се присъедини към Реверенд Майърс, МФ Овъртън, Ф. Ейгер, А. Б. Кестерсън и М. Артър в установяването на Lincoln Memorial University . Тази група, заедно с Робърт Ф. Патерсън, ветеран на Конфедерацията, се превърна в управителен съвет и закупи собствеността на Four Seasons. В чест на рождения ден на Линкълн институтът е нает от щат Тенеси на 12 февруари 1897 г. като Lincoln Memorial University .

Оттогава Lincoln Memorial University се стреми да предостави възможности за образование, развитие на лидерството в общността и разширяването на икономическите и социални сили в своя регион. Повече от 700 възпитаници са влезли в медицинска или юридическа практика в общностите на Апалачите. Други 3000 са станали професионални педагози, служещи на позиции, вариращи от начално училище до университетско председателство. Двадесет и пет завършили са публикували широко признати книги, драми и музикални композиции. Джеси Стюарт е един такъв автор; различните му творби са преведени на седем езика.

Мисия и цел

Lincoln Memorial University е всеобхватна образователна общност, базирана на ценности, посветена на предоставянето на качествен образователен опит на бакалавърските, дипломираните и професионалните нива. Университетът се стреми да даде на учениците основа за по-продуктивен живот, като поддържа принципите на живота на Авраам Линкълн: посвещение на личната свобода, отговорност и подобрение; зачитане на гражданството; признаване на присъщата стойност на високите морални и етични стандарти; и вяра в личния Бог

Макар че основно се ангажира с преподаването, Университетът поддържа изследвания и услуги. Учебната програма на университета и ангажираността към качествено обучение на всяко ниво се основават на убежденията, че завършилите трябва да могат да комуникират ясно и ефективно в ера на бързо и непрекъснато разширяващи се комуникационни технологии, трябва да имат значителна дълбочина на обучение в областта на знанието, трябва да оценяваме и разбираме различните начини, чрез които опознаваме себе си и света около нас, и трябва да можем да упражняваме информирани решения

Университетът смята, че един от основните крайъгълни камъни на смисленото съществуване е служене на човечеството. Чрез предоставянето на образователни, сервизни и изследователски възможности на студентите, Lincoln Memorial University стреми да подобри живота на студентите, на които служи. Докато служи на студенти от цялата страна, нация и много други страни, университетът запазва ангажимента си да обогатява живота на хората и общностите в региона на Апалачите.

Места

Харогейт

Lincoln Memorial University

Телефон
423.869.3611 | 800.325.0900