Прочетете официалното описание

Milwaukee Engineering School е частен университет с нестопанска цел, който предлага бакалавърски и магистърски степени по инженерство, бизнес, математика и сестрински грижи и интензивна английска програма за академични цели за онези, които искат да подобрят английската си компетентност. В MSOE ще намерите грижовна общност от студенти и преподаватели. Заедно сме ангажирани с насърчаването на по-висок стандарт на академично програмиране и научни изследвания и персонализирани услуги, инструкции и напътствия.

Защо да изберете MSOE?

Студентите получават реален опит в най-високо класираните програми от експертен факултет. След завършване на курса, ще бъдете готови да въведете някои от най-търсените кариери. Всъщност през 2014-15 г. 96% от нашите завършили се заемат или в завършено училище по свой избор. Има много причини, поради които MSOE се откроява в сравнение с други високо класирани университети. Ето само няколко.

Експертни професори

Обучението е на първо място в MSOE. Всеки клас (който средно само 21 студенти) и лабораторията, които предлагаме, се преподават от опитни членове на факултета. Тук няма помощник-учители.

Опит в реалния свят

Повечето университети говорят за предлагането на практическа работа, но малко от тях могат да съответстват на средно 600 часа лабораторния опит, който ще получите като студент в MSOE. Всъщност имаме повече лаборатории в нашия кампус, отколкото в класните стаи - и всички те са на разположение на студентите.

Най-високо класирани програми

Програмите за инженерни програми на MSOE са класирани на 10-то място в нацията от US News

Четиригодишна гаранция за дипломиране

MSOE е една от малкото университети в страната, която гарантира, че студентите ще получат часовете, които трябва да завършат в продължение на четири години.

Степени на разположение на кариерата

Малко университети в страната могат да победят средната ни ставка на пласиране от 96 процента - да не говорим за средната начална заплата на завършилите от 56,522 долара.

Местоположение, местоположение, местоположение

Да живееш и да учиш в Източен град - нашият жизнен квартал и един от най-вълнуващите и най-безопасните квартали на Милуоки, ще те постави на стъпки от професионални възможности, академични, културни и развлекателни възможности. И ние сме само на блокове от езерото Мичиган!

Място, където да се побереш

Ще имате много възможности да се подготвите, да се включите или просто да получите социални отношения с близки приятели, които имат подобни интереси. MSOE предлага над 70 академични, професионални и социални организации и клубни и междукултурни спортове.

Всичко е за това откъде идвахме

От основаването ни през 1903 г. студентите, факултетите, учебните програми и историята на MSOE продължават да се развиват. Ръководителите на бизнеса и промишлеността си сътрудничат в развитието на институцията и бяха установени тесни връзки, които продължават през цялата история на МСОЕ.

Декларация за визията

MSOE винаги ще бъде в челните редици на професионалното образование с акцент върху теорията и технологиите, съчетано с интензивни лаборатории и кариерна практика.

Мисия

MSOE осигурява устойчив интерактивен образователен климат за студентите да станат добре закръглени, технологично опитни висшисти и високопродуктивни професионалисти и лидери.Оперативна философия

Мисията ще се осъществява чрез организирана среда, която поставя внимателно наети студенти сред висококвалифициран факултет, специален помощен персонал и стратегически партньори в бизнеса и индустрията - всички ангажирани с постигането на крайната цел на дипломиран специалист, напълно подготвен за незабавна продуктивност и усъвършенствано обучение. Такъв синергизъм включва следните компоненти:

Факултет - колективно притежаващ концепцията за учебна програма в специалностите си; ангажирани с високи постижения в преподаването и оставащите текущи чрез индустриален / професионален опит, научни постижения, приложни изследвания, дейност на професионалното общество и продължаващо образование; непрекъснато се оценяват начини за включване на водеща технологична информация, необходима за бъдещо приложение.

Персонал - ангажиран с осигуряването на среда на пълна подкрепа, включително академична, административна, финансова и развитие, за подпомагане на студентите и преподавателите, когато това е уместно, за придобиване на знания, опит и готовност за работа. Също така, работете съвместно с факултета, за да предоставяте и подкрепяте дейности, които позволяват на студентите да се възползват от опита в бизнеса, индустрията / кариерата и дейностите на общността, заедно с прякото участие на всички нива на ниво практикуващи към старши корпоративни ръководители.

Бизнес и индустрия - се ангажира с взаимно изгодната подкрепа на университета и неговите възпитаници. В усилията си за непрекъснато обучение MSOE ще предостави широки възможности в дейностите по популяризиране, които включват програми за отпускане на кредити, кредитни и некредитни курсове и персонализирани предложения за онези, които търсят личен и / или професионален напредък.

Институционални принципи

Основните убеждения на инженерното училище в Милуоки са следните:

 • Фокусът е върху отделния студент.
 • Ученето през целия живот е от съществено значение за успеха.
 • Специализираният факултет със съответния, актуален опит е сърцето на нашия учебен процес.
 • Научните и математическите разсъждения и процеси са от съществено значение.
 • Приложните изследвания и развиващите се и интердисциплинарни технологии са жизненоважни в използването на възможностите.
 • Развитието на комуникационните умения е необходимо, за да функционира ефективно.
 • Студентският опит се засилва чрез взаимодействие с бизнеса, индустрията и здравеопазването.
 • Развитието на лидерство и предприемачески характеристики е от съществено значение.
 • Студентите, преподавателите, персоналът и доброволците споделят отговорността да учат.
 • За успех са необходими силни лични ценности.
 • Акционерите укрепват институцията чрез своя съвет, насърчение и подкрепа.
 • Свободата с отговорност е основата на свободното предприемачество.
 • Има сила в многообразието.
 • Глобалното осъзнаване трябва да бъде отразено във всички дейности.
 • Необходимо е да се инициират и да се приемат промени, за да се очакват и да се използват възможностите.

Акредитации


Ние сме напълно акредитиран университет./>

Двата основни типа акредитационни агенции в САЩ са регионалните асоциации и професионалните асоциации. Тези асоциации са независими от правителството и се състоят от уважавани преподаватели и професионалисти. Екипи от специалисти от асоциации посещават редовно колежи и университети, за да оценяват и отчитат тяхното качество. Инженерното училище в Милуоки е акредитирано от Комисията за висше образование , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Следните програми на MSOE са акредитирани от Инженерната акредитационна комисия на ABET , http://www.abet.org

 • Архитектурно инженерство (BS)
 • Биомедицинско инженерство (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Компютърно инженерство (BS)
 • Електротехника (BS)
 • Инженеринг (БФБ)
 • Индустриално инженерство (BS)
 • Машиностроене (BS)
 • Софтуерно инженерство (BS)

Бакалавърската програма по сестрински грижи е акредитирана от Комисията по колективно обучение по сестрински грижи (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Вашингтон, DC 20036; телефон (202) 887-6791 и има пълно одобрение от Управителния съвет на Уисконсин за регулиране и лицензиране, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Програмата за бакалавър по управление на строителството е акредитирана от Американския съвет за строително образование (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; телефон (210) 495-6161, факс (210) 495-6168, имейл acce@acce-hq.org

Магистърът по науки в перфузията е акредитиран от Комисията по акредитация на Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Клиъруотър, FL 33763; телефон (727) 210-235, факс (727) 210-2354

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BA

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Посрещнат предизвикателствата на динамичния световния пазар с увереност като възпитаник на Рейдър бизнес училището. задвижван от индустрията и технологиите, насочена бака ... [+]

бизнес администрация

Рейдър Училище за бизнес MSOE му е предлагането на бизнес и степени за управление в продължение на почти 60 години.

Посрещнат предизвикателствата на динамичния световния пазар с увереност като възпитаник на Рейдър бизнес училището. задвижван от индустрията и технологиите, насочена бакалавър по бизнес администрация степен MSOE му (BBA) подготвя студентите за успех в бизнеса и по-нататък. ... [-]
Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

LSR Милуоки Tool сплит Rockwell Automation Rockwell Collins Ние Energies Областта признаване на необходимостта, както и способността да се занимават с, ученето през цел ... [+]

LSR Милуоки Tool сплит Rockwell Automation Rockwell Collins Ние Energies Областта

признаване на необходимостта, както и способността да се занимават с, ученето през целия живот. Знание за съвременните проблеми. способност да се използват техниките, уменията и модерни инженерни приложения, необходими за инженерната практика.

[-]
Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

В един свят, изпълнен с несигурност, актюери използват математика, статистика и софтуер, за да помогне на организациите да избягват риска и да се възползват от него. MSOE ... [+]

BSc Актюерски науки В един свят, изпълнен с несигурност, актюери използват математика, статистика и софтуер, за да помогне на организациите да избягват риска и да се възползват от него.

MSOE предлага бакалавърска степен в актюерските науки. Последователно класирана като една от най-добрите професии, актюери използват математика, статистика и софтуер за прогнозиране на вероятността и разходите на дадено събитие. Те са експерти в:... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Архитектурни инженери правят трайно въздействие по проектиране и изграждане на сгради и строителни системи. В MSOE ще научите как да изграждате ефикасни, устойчиви структ ... [+]

Архитектурни инженери правят трайно въздействие по проектиране и изграждане на сгради и строителни системи. В MSOE ще научите как да изграждате ефикасни, устойчиви структури безопасно, бързо и в рамките на бюджета чрез теория в класната стая и практика в реалния свят в най-съвременните лаборатории.

Четиригодишната бакалавърска степен по магистърска степен по архитектурно инженерство на MSOE Ви подготвя за кариера в проектирането и строителството на сгради и строителни системи. Чрез комбинация от лекции и лабораторни упражнения вие ще свържете теорията и практическото приложение на принципите, практиката, методите и материалите на дизайна. Завършва инженерство програмата архитектурен ви предоставя едно ядро ​​от математиката, науката, строителни материали и бизнеса, както и специалност дизайн. MSOE предлага и 5-годишна програма, в която студентите могат да получат както бакалавърска степен, така и магистърска степен по архитектурно инженерство. Има три проектни специалности, които да избирате в архитектурния програмата инженерство на базата на вашите интереси:... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Търси за да бъде на предната линия на най-съвременни технологични иновации с помощта на нови, състоянието на най-съвременните лаборатории? Намери го с бакалавърска степен ... [+]

Търси за да бъде на предната линия на най-съвременни технологични иновации с помощта на нови, състоянието на най-съвременните лаборатории? Намери го с бакалавърска степен в биомолекулярни инженерно-единствен предлага в държавата.

Учениците в биомолекулярни инженерство (BioE) програма работи на молекулярно ниво с прости и сложни молекули. Те вземат курсове, които покриват концепции на термодинамиката, транспортни явления, клетъчно инженерство, биофизика, биоинформатика, нанотехнологиите и геномиката. MSOE е единственият университет в щата да предложи бакалавърска степен в BioE.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

компютърно инженерство програма MSOE интегрира баланс между хардуер и софтуер, чрез свързване на електрически инженерство хардуерни теми с компютърни науки софтуерни пред ... [+]

Компютърни инженери работят в челните редици на знания в един от най-иновативните професионални дисциплини в света. Те зачене и разработване на следващата вълна на технологичния напредък, иновации и устройства.

компютърно инженерство програма MSOE интегрира баланс между хардуер и софтуер, чрез свързване на електрически инженерство хардуерни теми с компютърни науки софтуерни предмети.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE предлага бакалавърска степен в областта на машиностроенето, с възможности да се специализират в механичен дизайн, енергийни системи, материали / производство и систе ... [+]

От съществено значение за промишлено предприятие, машиностроенето е гъвкав и непрекъснато се развиват. Машинни инженери използват знанията си за дизайн, енергия и материали, за да се гарантира, че обектите функционират по-ефективно, за да запазят предимството си ресурси.

MSOE предлага бакалавърска степен в областта на машиностроенето, с възможности да се специализират в механичен дизайн, енергийни системи, материали / производство и системи за контрол. Машинното инженерство е една от най-широките инженерни дисциплини. В резултат на МОН работят в голям брой индустрии, включително космическите изследвания, производството на енергия, възобновяемите енергийни източници, автоматизация, производство, транспорт, изграждане на енергийните доставки и медицински изделия - само за да назовем само няколко.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

програма UXCD MSOE ще ви помогне да развият уменията да проектира следващата цифрова иновация и решаване на проблемите на потребителския интерфейс. ... [+]

технически грамотни и творчески ли сте? Когато се вгледате в мобилно приложение, виждаш ли начини тя може да бъде подобрена, за да помогне на потребителите да постигнат целите си? Благодарение на UX лидери като Apple, Google и Amazon потребителите очакват техния цифров опит услуга да бъде чист, прост и лесен за използване, независимо от устройството или платформа.

програма UXCD MSOE ще ви помогне да развият уменията да проектира следващата цифрова иновация и решаване на проблемите на потребителския интерфейс. Нашите UXCD студенти изграждане на фундамент на човешката-технология взаимодействие, психология, графичен дизайн и дигитални медии, уеб и мобилни технологии, бизнес стратегия, маркетинг и комуникация, докато учи дизайн и човешкото поведение в контекста на историческите, социални и културни събития. Тази основа ще подкрепи студентите, тъй като те се движите технологични промени и развитието на цифрови приложения.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Програмата за промишлено инженерство (IE) при MSOE предлага ориентирана към студентите, интерактивна среда за обучение, с ръце на ориентация и практически промишленост на ... [+]

Често се описва като "хора, ориентирани" инженерната професия, промишлено инженерство съчетава способностите си по математика, логика и организация с основна разбиране за бизнес цели да рационализира операции и опазване на ресурсите.

Програмата за промишлено инженерство (IE) при MSOE предлага ориентирана към студентите, интерактивна среда за обучение, с ръце на ориентация и практически промишленост на базата на опита от проекта. Промишлени инженери обединяват своите логически и инженерни умения с техните бизнес знания и умения за комуникация, за да помогне на организациите да работят по-ефективно.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Програмата на SE при MSOE предлага завладяваща среда, където обучението се случва вътре и извън класната стая. Програмата също така предлага предимствата на дългогодишни ... [+]

Научете как да се прилага инженерни концепции, техники и методи за разработване на софтуерни системи в един от първите четири Abet-акредитиран софтуер инженерни програми в страната.

Software Engineering (SE) се занимава с разработване и поддържане на софтуерни системи, които се държат надеждно и ефективно, са достъпни да развиват и поддържат, и отговарят на всички изисквания, които клиентите са определени за тях. SE, трябва да мислят творчески за проектиране на софтуерни системи, намери умни решения на проблемите, използват най-добрите инженерни практики, и да поддържа визия на високо ниво за това как всички части пасват.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Получавате и двете си бакалавърска и магистърска степен по строително инженерство в само пет години. MSOE е единственият университет в щата да предложи петгодишен, първок ... [+]

Получавате и двете си бакалавърска и магистърска степен по строително инженерство в само пет години. MSOE е единственият университет в щата да предложи петгодишен, първокурсник-да-магистърска програма в гражданското строителство

Получавате и двете си бакалавърска и магистърска степен по строително инженерство в само пет години. MSOE е единственият университет в страната, който предлага петгодишна програма за студентско образование по магистърска степен по гражданско инженерство. В MSOE работата в областта на гражданското инженерство осигурява широкообхватно образование, докосващо всяка от традиционните области в областта на гражданското строителство: строително инженерство, екологично инженерство, водоснабдяване, транспорт, строителство, геодезия и геотехнически инженеринг. След това студентите ще придобият по-задълбочени познания и умения за проектиране в една от тези три области:... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
4 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

BS MSOE в програма за управление на строителството обучава студенти за управление на проекти от зачеването до завършване. MSOE подчертава техническите процеси и управлени ... [+]

мениджърите в строителството са хората, които получават нещата. Те се уверите, че проекти, от небостъргачи до стадиони да подразделения-са изградени добре, по време и на бюджета.

BS MSOE в програма за управление на строителството обучава студенти за управление на проекти от зачеването до завършване. MSOE подчертава техническите процеси и управление на ресурсите умения от съществено значение за безопасно изграждане на висококачествени търговски, институционални и промишлени сгради по време, в рамките на бюджета.... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски